Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    59
Maşallah hayırlısıyla alın kucağınıza aynen her doktorun yaklaşımıda,yapacaklarida farklı oluyor. D vitamini hem anneye ve bebeğe faydası oldukça fazladır bilirsiniz.Bence öncelikle bi tahlil yaptirin kesinlikle ozaman yeterli degilse verir.
Benim D vitaminim kendimi bildim bileli hep alt seviyelerde ve sürekli kullanıyodum hamilelik önce vs.

Kozlar zaten sola yatmak her anlamda faydalı bebeğ kan akışı daha iyi gidiyor hemde böbrek boşaltımı kolay oluyor, ben hep dola yatıyorum Allah şifa versin hepimize her anlamda
Sola yata yata düzleşti solum yüzüstü yatmayı çok severim 4. Aya kadar serbest diyorlar ama kayınvalidem ilk ay beni yüzüstü görünce aaa napıyosun sola yat dediği için o gün bugündür içime sinmiyor sadece sağ sol yatıyorum

Merhaba canım uzun süre lavaboya gitmeyince bende de bu tarz akıntılar oluyor bence senin de buna bağlı olabilir

bende yaşadım aynısını 4.70 lerde çıktı hastanede verdim 2.9 cıktı. Sağlık ocağı yüksek çıkarıyormuş. Ben de çok üzülmüştüm yeni sonucu görene kadar.

Kızlar ben odayı değiştirmeye bile başladım Kızıma yapmıştık geçen sene ağustosta aralık sonunda doğdu kızım ve iyi ki de erken yapmışım. Son aylarda hareket kabiliyetim azaldı hastane çantasını hazırlamak ütülemek bile zor gelmişti. Şimdi de annemlere yakın bir yere taşınacağız ama oğluma da eşya aldım odayı değiştireceğim. Sizce dolap kulplarını pembe mavi mi yapayım yoksa ikisine uygun farklı bir renk mi? Şuan böyle odası ama mavi tonlarını da ekleyeceğim yeni evimize

Eklentiler

• IMG_2026.webp
    37,4 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_2020.webp
    54,3 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_2016.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 11
  • IMG_2019.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 11
Geçmiş olsun. Takipli şekilde kontrol altında tutarlar. Sen kendine stres yapma o daha zarar. Vajinal muayene ilk aylarda riskli diyorlar ya benim kanamalıydı gelen geçen ordan muayene etti defalarca. Çok şükür bi şey olmadı. Seninki büyümüş artık bence korkma. Ordan bakmazlarsa anlayamazlar takip edemezler daha kötü

Canım ben bunu herkes al dediği için aldım 3 ay kullandım da ama sırf inadımdan diyebilirim. Çocuğum içine gömüldü sanki annem bizde kalırken de nefes alamıyor rahat edemiyor diye ben yokken park yatakta yatırmış ve gerçekten orada daha çok uyudu junoya göre. Reflü yatağı değil ama ona iyi geldiği söyleniyor doğru mudur bilmiyorum ama böyle bir sorun yaşamadık. Kısacası memnun kalan çok kişi var ama bence olsa da olmasa da fark etmez babynestle bir farkını göremedim. Evde olduğu için yine kullanırım ama olmasaydı tekrar almazdım ama bence bu çok kişisel çok memnun olan da var

O zaman krem kahve tonlarında ikisine de uyan bir şey olsun

Geçmiş olsun canım. Çevremde bunu yaşayan çok kişi oldu ve normal zamana kadar da gayet güzel bir hamilelik geçirdiler sadece bazı şeylere dikkat etmeleri gerekti ama zamanında ve güzel bir doğum yaptılar.

Ay aynisiyim walla ya sag sol bittimbacaklairm bile agrio walla ya

Ay aynisiyim walla ya sag sol bittimbacaklairm bile agrio walla ya
Arkadaşım sağa da yatma sadece sola yat dedi diye sol tarafım dümdüz oldu, bir de herkesin aksine bacaklarımın arasına bi şey koyduğumda baldır kısımlarım uyuşuyor çok garippp

İlk aydan beri yüz üstü uzanır uyurum çok güzel geliyo, bu yorumu bile yüzüstü yazıyorum

Arkadaşım sağa da yatma sadece sola yat dedi diye sol tarafım dümdüz oldu, bir de herkesin aksine bacaklarımın arasına bi şey koyduğumda baldır kısımlarım uyuşuyor çok garippp
SAdece sol mumkun diil tost gibi olurumbende o bazen oluyor bu gece mesala oldu
Bazende cok iyi gelitor nedense
Rahim buyuyor diyemi bu bilmiyorum ama daha 2.trimesterdayiz 3 den tirsiom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…