- Konu Sahibi Mrs Dalloway
-
- #6.701
Allah AllahTeşekkür ederim bir ağrım fln yoktu bir anda oldu. Bu açıklık kapanmaz diyorlar genelde ama en azından sabit tutarız inşallah.
Maşallah hayırlısıyla alın kucağınızaBen 13+5 oldum.
Folik asiti tek olarak kullandım önce sadece.
11+3’te Folik asit içeren Multivitamine geçtim. İmom omega kullan dedi doktorum. Efa mom da olabilir. İçerikleri çok benzer.
16.haftamda da demire başlatacak.
İlk hamileliğimde de d vitamini vermedi ekstra.
Her doktor farklı bir yaklaşım sergiliyor.
Sadece demire baktı ilk yapılan kan testinde. D vitaminine baktırmadı. Olmazsa kendim talep edeceğim.
Uyuyakalmışım bu şekilde. Çok şükür şu an iyiyimDus alsana cnm rahatlatio masaj yap bide
Sola yata yata düzleşti solumKozlar zaten sola yatmak her anlamda faydalı bebeğ kan akışı daha iyi gidiyor hemde böbrek boşaltımı kolay oluyor, ben hep dola yatıyorum Allah şifa versin hepimize her anlamda
Merhaba canım uzun süre lavaboya gitmeyince bende de bu tarz akıntılar oluyor bence senin de buna bağlı olabilirKızlar iyi geceler çok önemli bir sorum olacak benim iki gündür sık akıntım oldu bugün kesildi gibiydi öğleden sonra hafif sulu şeklinde devam etti 5 aaat kadar dışarıdaydım lavaboya gitmedim eve geldiğimde bi ıslaklık gördüm ama çok azdı yani akıntı boyutunda ama su gibiydi korktum peçete koydum şimdi kontrol için bişey gelmiyor akıntı gelmiş biraz okadar bu gelen sumuydu yoksa sulu akıntı olabilir mi yaşayanlarınız varmı biraz korktum açıkçası sırt ağrım ve ara ara kasık ağrım oldu geçti
Benimde sabahları oluyor arada damar genişlemesinden olabilir demişti doktorumKızlar bu saatte burun kanamasi ile uyandıminternette normal olduğu yazıyor ne kadar guvenmeliyim bilmiyorum. Yasayaniniz var mı korkmalimiyim.
Ben perşembe verdim cumartesi sabah aldım. 10 güne yakın sürdüKızlar iyi akşamlar, aranızda nipt testi yaptıranlar varsa sonuçlarınız kaç gun sonra çıktı ? Ankarada intergene yaptırdım neredeyse 15 gün oldu ama henüz sonuç bildirilmedi
bende yaşadım aynısını 4.70 lerde çıktı hastanede verdim 2.9 cıktı. Sağlık ocağı yüksek çıkarıyormuş. Ben de çok üzülmüştüm yeni sonucu görene kadar.@Asyabirce büyük ihtimal akıntıdır dediğin şekil bende de oldu çook şükür kontrolde bi sıkıntı olmadı benim de oldukça fazla oluyor akıntım sürekli günlük ped takıyorum.
Bu arada yazıcaktım unutmuşum benş gebelikte tsh değerim artıyor ben 2 aydır ilaca başladım geçen de sağlık ocağında kan verdim ve değerim 3.84 civarı çıktı biraz canım sıkıldı açıkcası düzenli ilaç kullanmama rağmen sonra dahiliyeye gittim o da labaratuvar farkı olabilir boşu boşuna doz arttırmayalım dedi kan verdim ve sonuç 2.39 aynı doz ilaca devam ettim. Açıkcası bu kadar fark şaşırttı beni kızımda da hep sağlık ocağında kan verirdim ama hiç bu kadar alakasız sonuç çıkmazdı sizinde aklınızda bulunsun
Geçmiş olsun. Takipli şekilde kontrol altında tutarlar. Sen kendine stres yapma o daha zarar. Vajinal muayene ilk aylarda riskli diyorlar ya benim kanamalıydı gelen geçen ordan muayene etti defalarca. Çok şükür bi şey olmadı. Seninki büyümüş artık bence korkma. Ordan bakmazlarsa anlayamazlar takip edemezler daha kötü16 haftalık oldum iki gün önce yoğun kanama ile hastahaneye gittim rahim ağzı kısalması varmış 2.4 cm olmuş progestan iğne ve fitil olarak vedi sürekli kontrol istedi. Ama sık sık vajinal muayeneden çekiniyorum bir zarar gelir mi ki diye yaşayan oldu mu acaba.
Canım ben bunu herkes al dediği için aldım 3 ay kullandım da ama sırf inadımdan diyebilirim. Çocuğum içine gömüldü sanki annem bizde kalırken de nefes alamıyor rahat edemiyor diye ben yokken park yatakta yatırmış ve gerçekten orada daha çok uyudu junoya göre. Reflü yatağı değil ama ona iyi geldiği söyleniyor doğru mudur bilmiyorum ama böyle bir sorun yaşamadık. Kısacası memnun kalan çok kişi var ama bence olsa da olmasa da fark etmez babynestle bir farkını göremedim. Evde olduğu için yine kullanırım ama olmasaydı tekrar almazdım ama bence bu çok kişisel çok memnun olan da vargelen tatmin ediyorsa okey ama bence birazcık yumuşak olsun ilk zamanlar hassas oldukları için bilemedim
ben bakıcam yataşa da o boyuttaki yatakları görmem lazım , bu hafta gidip bi bakarım ona göre karar vereceğim
O zaman krem kahve tonlarında ikisine de uyan bir şey olsunKızlar ben odayı değiştirmeye bile başladımKızıma yapmıştık geçen sene ağustosta aralık sonunda doğdu kızım ve iyi ki de erken yapmışım. Son aylarda hareket kabiliyetim azaldı hastane çantasını hazırlamak ütülemek bile zor gelmişti. Şimdi de annemlere yakın bir yere taşınacağız ama oğluma da eşya aldım odayı değiştireceğim. Sizce dolap kulplarını pembe mavi mi yapayım yoksa ikisine uygun farklı bir renk mi? Şuan böyle odası ama mavi tonlarını da ekleyeceğim yeni evimize
Geçmiş olsun canım. Çevremde bunu yaşayan çok kişi oldu ve normal zamana kadar da gayet güzel bir hamilelik geçirdiler sadece bazı şeylere dikkat etmeleri gerekti ama zamanında ve güzel bir doğum yaptılar.16 haftalık oldum iki gün önce yoğun kanama ile hastahaneye gittim rahim ağzı kısalması varmış 2.4 cm olmuş progestan iğne ve fitil olarak vedi sürekli kontrol istedi. Ama sık sık vajinal muayeneden çekiniyorum bir zarar gelir mi ki diye yaşayan oldu mu acaba.
Haklısın canım kahve tonu seçeyim madem krem beyazda boğulur gibi teşekkür ederimO zaman krem kahve tonlarında ikisine de uyan bir şey olsun
Ay aynisiyim walla ya sag sol bittimSola yata yata düzleşti solumyüzüstü yatmayı çok severim 4. Aya kadar serbest diyorlar ama kayınvalidem ilk ay beni yüzüstü görünce aaa napıyosun sola yat dediği için o gün bugündür içime sinmiyor sadece sağ sol yatıyorum
Aynı saatte benim de kanadı sonrasında da baş ağrısı tutturdu uyuyamadımKızlar bu saatte burun kanamasi ile uyandıminternette normal olduğu yazıyor ne kadar guvenmeliyim bilmiyorum. Yasayaniniz var mı korkmalimiyim.
Arkadaşım sağa da yatma sadece sola yat dedi diye sol tarafım dümdüz oldu, bir de herkesin aksine bacaklarımın arasına bi şey koyduğumda baldır kısımlarım uyuşuyor çok garipppAy aynisiyim walla ya sag sol bittimbacaklairm bile agrio walla ya
İlk aydan beri yüz üstü uzanır uyurum çok güzel geliyo, bu yorumu bile yüzüstü yazıyorumSola yata yata düzleşti solumyüzüstü yatmayı çok severim 4. Aya kadar serbest diyorlar ama kayınvalidem ilk ay beni yüzüstü görünce aaa napıyosun sola yat dediği için o gün bugündür içime sinmiyor sadece sağ sol yatıyorum
SAdece sol mumkun diil tost gibi olurumArkadaşım sağa da yatma sadece sola yat dedi diye sol tarafım dümdüz oldu, bir de herkesin aksine bacaklarımın arasına bi şey koyduğumda baldır kısımlarım uyuşuyor çok garippp
Allah yardımcımız olsun bacılarSAdece sol mumkun diil tost gibi olurumbende o bazen oluyor bu gece mesala oldu
Bazende cok iyi gelitor nedense
Rahim buyuyor diyemi bu bilmiyorum ama daha 2.trimesterdayiz 3 den tirsiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?