- 12 Nisan 2024
- 965
- 762
- 23
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
Hiçbir fikrim yok eğlencesine yaptımEvet. Test doğru çıkıyor mu acaba?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiçbir fikrim yok eğlencesine yaptımEvet. Test doğru çıkıyor mu acaba?
Tahin denememiştim, deneyeceğim çok teşekkür ederimCanım merhaba tahin denedin mi? İyi geldiğini söylüyorlar hem bebek için de çok faydalı
Şu düşük ihtimali kalkana kadar çalışmam sonrada duruma bakarım belki ücretsize ayrılırım bilmiyorumBen de çalışıyordum yaklaşık 10 gündür izindeyim ne olur ne olmaz diye
Ben de öyleyim sabah saatleri özellikle. Soda içmek iyi geliyor canım bana. Bulantın geçtiği gibi hemen bir seyler ye aç durmamaya calıs. Şimdilik bunları öğrenebildimSelam kızlar umarım herşey yolundadırSon bir kaç gündür mide bulantılarım çok kötü olmaya bașladı
Çubuk kraker bile beni zorluyor. Böyle sabahlar için ilaç dışında önerebileceğiniz birşeyler var mı?
![]()
Çok zor bir durummuş kısa sürede geçer diye umut ediyorum. Sodayı da aklıma yazdım çok teşekkür ederimBen de öyleyim sabah saatleri özellikle. Soda içmek iyi geliyor canım bana. Bulantın geçtiği gibi hemen bir seyler ye aç durmamaya calıs. Şimdilik bunları öğrenebildimayakta durunca daha kötü oluyor
Benim zaten tatile giriyor okullar Oyüzden iki haftalık izin almıştım..inşallah sağlıkla devam eder gebeliklerimiz de bebişlerimize kavuşuruzŞu düşük ihtimali kalkana kadar çalışmam sonrada duruma bakarım belki ücretsize ayrılırım bilmiyorum![]()
Evet baya düzensizdi adetim sanirim dediğiniz gibi oldu artık bekleyeceğimAdet düzensizliğiniz varsa geç yumurtlama olabilir. Önemli olan düzenli artış, büyümeyi takip etmek. Hayırlı olsun![]()
Benimde perşembe günü 1265 ti vajinal ultrasonla bakabiliriz dedi de istemedim. Benim sat 14 mayıs gebeliğim 4+5 şu an. Belki doktor 4 yerine 14 mayıs anlamış olabilir mi acabaHoşbuldumm ben geçen hafta salı günü gittim beta 1986 çıktı kese gördü açıkçası evde sadece test yapıp gitmiştim şok oldum sonra heyecan başladı ilerleyecek mi güzel olacak mı diye ilk gebeligim biraz tecrubesizim etrafımda da kimse yok danisabilecegim doktorlarda sagolsunlar cımbızla laf aliyorum doktora ne kadarlık olabileceğini sordum sali gunu 4+2 yaklaşık dedi ama benim sat 4mayis İnternete yazınca su an 6+1 im
Çin takvimine göre benimde kız gösteriyor ama batıl inanç sonuçta bakalım gerçek olacak mıKızlar çin takvimine göre cinsiyet baktım, 30 yaşındayım ve hamile kalma ayı Mayıs. Kız gösteriyor.Teste bakan var mı?
Siz ne hissediyor sunuz?Çin takvimine göre benimde kız gösteriyor ama batıl inanç sonuçta bakalım gerçek olacak mı![]()
Ben hissetmekten çok kız olması geçiyor gönlümden ama ne kadar kız isteyen arkadaşım varsa hepsinin oğlu olduSiz ne hissediyor sunuz?![]()
Umarım gönlünüzdeki olurBen hissetmekten çok kız olması geçiyor gönlümden ama ne kadar kız isteyen arkadaşım varsa hepsinin oğlu olduyinede his olarak bakarsak kız gibi geçiyor
![]()
Siz ne hissediyorsunuzUmarım gönlünüzdeki olur![]()
İnşallah en güzel haberlerle gelirsin canımmSelammm kızlar ben bugün üçüncü kere beta için kan verdim. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım. Dualarınızı bekliyorum. Hepimizin çoook güzel sonuçlar aldığı keselerini hatta belki bebişlerini gördüğü bir hafta olsun. Çok şükür gribi de atlattım gibi![]()
Hadi bakalım inşallah değerin çok güzel artmıştırSelammm kızlar ben bugün üçüncü kere beta için kan verdim. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım. Dualarınızı bekliyorum. Hepimizin çoook güzel sonuçlar aldığı keselerini hatta belki bebişlerini gördüğü bir hafta olsun. Çok şükür gribi de atlattım gibi![]()
Oy maşallah maşallah kuzuşumaCuma günü kalp atışını dinledik teyzeleri![]()
Ay ay maşallah miniğeCuma günü kalp atışını dinledik teyzeleri![]()
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin minik bezelyeCuma günü kalp atışını dinledik teyzeleri![]()