Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Selam kızlar umarım herşey yolundadır ☀️ Son bir kaç gündür mide bulantılarım çok kötü olmaya bașladı 😔 Çubuk kraker bile beni zorluyor. Böyle sabahlar için ilaç dışında önerebileceğiniz birşeyler var mı?🤷‍♀️
Ben de öyleyim sabah saatleri özellikle. Soda içmek iyi geliyor canım bana. Bulantın geçtiği gibi hemen bir seyler ye aç durmamaya calıs. Şimdilik bunları öğrenebildim 🤭🥲ayakta durunca daha kötü oluyor

Ben de öyleyim sabah saatleri özellikle. Soda içmek iyi geliyor canım bana. Bulantın geçtiği gibi hemen bir seyler ye aç durmamaya calıs. Şimdilik bunları öğrenebildim 🤭🥲ayakta durunca daha kötü oluyor
Çok zor bir durummuş kısa sürede geçer diye umut ediyorum. Sodayı da aklıma yazdım çok teşekkür ederim 🙏✨

Hoşbuldumm ben geçen hafta salı günü gittim beta 1986 çıktı kese gördü açıkçası evde sadece test yapıp gitmiştim şok oldum sonra heyecan başladı ilerleyecek mi güzel olacak mı diye ilk gebeligim biraz tecrubesizim etrafımda da kimse yok danisabilecegim doktorlarda sagolsunlar cımbızla laf aliyorum doktora ne kadarlık olabileceğini sordum sali gunu 4+2 yaklaşık dedi ama benim sat 4mayis İnternete yazınca su an 6+1 im
Benimde perşembe günü 1265 ti vajinal ultrasonla bakabiliriz dedi de istemedim. Benim sat 14 mayıs gebeliğim 4+5 şu an. Belki doktor 4 yerine 14 mayıs anlamış olabilir mi acaba

Cuma günü kalp atışını dinledik teyzeleri 🥹😍

Eklentiler

• 705C38A1-B98D-4761-8BF8-FA9EFF59973F.webp
    705C38A1-B98D-4761-8BF8-FA9EFF59973F.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 51
Selammm kızlar ben bugün üçüncü kere beta için kan verdim. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım. Dualarınızı bekliyorum. Hepimizin çoook güzel sonuçlar aldığı keselerini hatta belki bebişlerini gördüğü bir hafta olsun. Çok şükür gribi de atlattım gibi :KK73:
İnşallah en güzel haberlerle gelirsin canımm🥰🥰

Selammm kızlar ben bugün üçüncü kere beta için kan verdim. İnşallah hayırlı güzel sonuçlar alırım. Dualarınızı bekliyorum. Hepimizin çoook güzel sonuçlar aldığı keselerini hatta belki bebişlerini gördüğü bir hafta olsun. Çok şükür gribi de atlattım gibi :KK73:
Hadi bakalım inşallah değerin çok güzel artmıştır 🫶🏻

Back
X