Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    27
Benimde perşembe günü 1265 ti vajinal ultrasonla bakabiliriz dedi de istemedim. Benim sat 14 mayıs gebeliğim 4+5 şu an. Belki doktor 4 yerine 14 mayıs anlamış olabilir mi acaba
Kağıda 4 mayıs yazdı gördüm ama doktorlarda bir tuhaf olmuş doğru düzgün konuşmuyorlar bile Allah iyi doktora denk getirsin şimdi güzel bir doktor araştırdım inşallah yarın ona görüneceğim sizinle de çok yakınmış tarihlerimizz:)

Bu
Kan vermem dedim ama verdim dün😄

Benim beklenen adet tarihim bugündü.
Eşim gelince
Hemen kan ver netleşsin dedi
Ben de o isteyince vereyim dedim

Beta 694 çıktı
1 ay kadar sonra doktora görünmeyi düşünüyorum
Bir ay uzun bir süre değil mi bu degerle bir hafta sonra kese görünür zaten. Ya da 2 haftaya kadar Bebek görünür.

Kızlar kalp atış hızı 140 altındaysa erkek üzerindeyse kız olur diyorlar. En iyisi doktora kalp atış hızını soralım 🤣🤣

selam kızlar nasılsınız benim yarın bat tarihim en son çarşamba kan vermiştim 15.61 çıkmıştı bi daha da vermedim evde her sabah idrar bakıyorum koyulaşıyo battan 2 gün sonra falan tekrar kan vereyin diyorum sizler naptınız

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2026

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Merhaba uygulamayı bulamadım. İsmini söylebilir misiniz?

selam kızlar nasılsınız benim yarın bat tarihim en son çarşamba kan vermiştim 15.61 çıkmıştı bi daha da vermedim evde her sabah idrar bakıyorum koyulaşıyo battan 2 gün sonra falan tekrar kan vereyin diyorum sizler naptınız
Yükselişin takip edilmesi gerekiyor 48 saat arayla en az 2 kan verilmesi gerekiyormuş. En kısa zamanda kan versen iyi olur bence.

Vajinal kesin görünür canım, karından da büyük ihtimalle görünür ☺️
Geçen sefer kayıp yaşadığım için dikkatli olmak istiyorum karından baktircam sadece. Ondan emin olamadım 🥹 iş günlerim uyuyor olsa çarşamba ya da perşembe gidecektim Bi de randevu yok yani diğerleri çok ileri tarih🥲

Back
X