Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    65
Kızlar dün baya bi yürüdüm sonra hani koşarsınız bi ağrı girer ya öyle hissettim. Aynı zamanda haftaiçi de vajinada iğne gibi batmalar hissediyordum. Acil serviste baktırdım. Hiçbir sorun yok batmalar normal dedi. Doğru düzgün açıklama yapmadı ama sonuç olarak bebiş iyidi duymak istediğim oydu zaten. Normal olduğunu biliyorum ama gidip bebişi görünce içim rahatladı

Canim bende cuma gunu abarti olmayan tarzda supiurge ellemeden yeri silmeden evi topladim 2 gun ciddi manada agrim.oldu insan cok endise ediyor seni cok iyi anliyorum
Hamdolsun simdi iyiysen sevindim

Merhabalar önlem amaçlı mı yoksa kısalık gördügü icin mi atacak ona göre yorumlayabilirim ben önlem amaçlı oldum

Selam kizlar. Yogun bas agrisi ve burun tikanikligi ceken var mi? 14. Haftadayim, ne zaman ve nasil gecer bu uyuyup uyaniyorum yine de bas agrisi gecmiyor..

13.haftada cektim serum.vuruldum ben hatta bide boynuma kadar agrisi vurmustu
Minoset ic cnm
Acile mi gitmistin ? Serum a ne koydular biliyor musun? Sanki bunu ancak apranax tarzi agri kesiciler keser gibi geliyor o yuzden hafif ilaclari da bosuna icmek istemiyorum. Minoset kesiyor mu ve zararsiz mi?

Acile mi gitmistin ? Serum a ne koydular biliyor musun? Sanki bunu ancak apranax tarzi agri kesiciler keser gibi geliyor o yuzden hafif ilaclari da bosuna icmek istemiyorum. Minoset kesiyor mu ve zararsiz mi?
Minoset plus kesiyor.migrenim var
DUzenli olmadigi surece zarari yok
Beni en rahat plus kesti
Yoksa 3 gun gecmemisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…