Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    66
Dün bebisimi gördüm çok şükür tadım tuzum yerinde. Bu ay kisliklari hazirlamaya başlayacağım yavaştan .malum kız annesi olacağız herşeyi hazır etmek lazım
Bende dun gordum
Ben hicbise hazirlayamam ya o kadar halim olmaz sanmiyorum ama bu hafta anneme gecicem onla yavas yavas belki yaparimmm
Kiz annisleri olcaz babislerine duskun olcaklar ama

Bende dun gordum
Ben hicbise hazirlayamam ya o kadar halim olmaz sanmiyorum ama bu hafta anneme gecicem onla yavas yavas belki yaparimmm
Kiz annisleri olcaz babislerine duskun olcaklar ama
Bende tek başıma yapamayacağım zaten köye gitmeyi planlıyorum annem babam orda bağ bahçe ekmiş herşeyi organik miss. Kısacası annemin yardımı ile yapacağım ben rahatlığa alıştımBenim bebiş erko şimdiden huzur vermiyor

Geçer canım bu haftalarda normalmiş üşütme falan değil bu. Ama burnunuzun nemli tutmaya dikkat edin kanamaya falan sebep olmasın günlerdir çok muzdaribim bu durumdan daha iyiyim ama şükür
Ben de usutme mi degil mi emin olamadim ama belirtilerin arasinda varmis, sonra belirti olduguna karar verdim :) burun tikanikligi ayri zaten gece dogru duzgun uyuyamiyorum, agzimdan nefes almaya da hic aliskin degilim ve rahatsiz oluyorum. Gecmesini beklemekten baska cozum yok herhalde. Belki eczaneden okyanus suyu almayi dusunuyorum burun icin.

Ohhhh hemde koye mis gibi ya
Koyun neresii

VAlla bende koye gitmek istedim eşimin koyune
Ucaga binemem
Araba ile. O kadar yol cekemem kaldim
Evet yol uzunsa çekilmez. Ben birkac saat uzak olduğum için araba ile yolculukta sıkıntı olmaz inşallah diye düşünüyorum mola vererek gidebilirim Allah in izniyle

Okyanus suyu Okyanus suyunu hiç kullanmadım ise yariyormu bende alayım olmadı . Gerçekten uyumaya çalışmak ayrı bir eziyet burun tıkanıklığı ile uyanmak ayrı eziyet.

Evet yol uzunsa çekilmez. Ben birkac saat uzak olduğum için araba ile yolculukta sıkıntı olmaz inşallah diye düşünüyorum mola vererek gidebilirim Allah in izniyle
Okyanus suyu
Okyanus suyunu hiç kullanmadım ise yariyormu bende alayım olmadı . Gerçekten uyumaya çalışmak ayrı bir eziyet burun tıkanıklığı ile uyanmak ayrı eziyet.
Evet tuzlu su ve icinde nemlendirici var rahatlatiyor

Ben bu gün yoğun burun kanamasıyla acillik oldum orda bile zor durdurdular kan aldılar 2 tane serum verdiler ama hiç ilgili değilllerdi doğru düzgün açıklama bile yapmadılar hatta tamponu evde kendiniz çıkarın dediler. İlçede yaşıyoruz devlet hastanesine gitmek de çok uzun vakit alıyor üstelik burda kadın doğum da yok ne yapıcam bilmiyorum

Ya çok geçmiş olsun şimdi nasılsınız ?

Canim bemim lutfen hic kendine dert etme
Doktoruna mesaj atamiyormusun peki
Vitaminleri aninda dusmez.hic.oyle dusunme lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…