• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Ki

ben aydan aya alıyorum bır seyler. Mesela bu ay en önemli şey buymuş gibi lohusa takımı aldım kendime :D 2 tane aldım biri biraz daha basit uygun fiyatlı doğum sonrası hemen giyerim lekelense etsemde içim acımaz. Biri de beyaz hastanede çekim yapma fırsatımız olursa diye daha şık bir şey. Bir de kuzuma tarak aldım üstüne lazerle ismini işleyecekler 🥹
Ayyy link yok muuuu. Bedeninizi nasıl aldınız peki ben kaç beden olurum kestiremiyorum o yüzden kendime bir şey bakmadım henüz. Mels design sabahlıkları çok hoşuma gidiyor benim. Fotoğraf çekimlerinde güzel olabilir

Eki Görüntüle 3637994 Eki Görüntüle 3637995 Eki Görüntüle 3637996 Eki Görüntüle 3637997
Ayy kızlar liste yapayım dedim bayaaa bir şeyi aldığımı farkettim çok sevindim. Sizce eksik bir şey var mı listede ya da şu gereksiz alma dediğiniz bir şey
Oioi tabanı vakumlu tabak ve kaşığı gelmiş 3 harfli kırmızı renkli bi market zincirine😅 Fiyatı İnternete göre çok uygun haberiniz olsun kızlar diyecektim ben de. Erken ama bu tarz pahalı şeyleri buldukça almayı düşünüyorum

Haklısın arkandayız, ay çok sinir bozucu aynı şey değil ama benim de migrenim çok ağır tutardı, akşama kadar bir şey yemeden içmeden uyumaya çalışırdım eve gelince benle biraz ilgilensin masaj yapsın halimi sorsun isterdim. İğne yapmayı da öğretmiştim, iğne de var evde yapmasını beklerken..
Bir gün dedi ki "sen zaten hep hastasın yapsam da geçmeyecek ki"
Sonra da gidip oyun oynamıştı😑
Çok üzüldüm, anlayabiliyorum hissettiklerini 😔

Çok detaya girmeden üzülerek söylüyorum ki oksapar igne kullanıyorum bacaklarım morardı karnıma yapmaya korkuyorum kolumdan yapmam gerekiyor bunun için eve gelmesini bekliyorum gelincede oyalaniyor telefonla haliyle iğne saatim geçiyor bende sinirlendim kavga ettik .

Ama büyümesi hoşuna gitmiyormu beni çok mutlu ediyor aynada kendime bakınca. Ama gecelri çok ağrım oluyor artık oturup yaslanarak uyuyorum o şekilde daha rahat hissediyorum sola da uzansam sağ a da uzansam belim çok ağrıyor
Bilmiyorum, henüz çevremdekilere söylemedim.
Bebeğimi hissetmek mutlu ediyor ama birilerinin bilmesini istemiyorum, ağrım çok arttı bu arada

Haklısın arkandayız, ay çok sinir bozucu aynı şey değil ama benim de migrenim çok ağır tutardı, akşama kadar bir şey yemeden içmeden uyumaya çalışırdım eve gelince benle biraz ilgilensin masaj yapsın halimi sorsun isterdim. İğne yapmayı da öğretmiştim, iğne de var evde yapmasını beklerken..
Bir gün dedi ki "sen zaten hep hastasın yapsam da geçmeyecek ki"
Sonra da gidip oyun oynamıştı😑
Çok üzüldüm, anlayabiliyorum hissettiklerini 😔
Evet gerçekten iğne hastalık herşey bir yana kadınız ilgiyle besleniyoruz bide üzerine hamilelik gelince daha çok eşlerin desteğine ihtiyacımız var ama onlar işten gelip yanımızda telefonla oyun oynarken kendilerini dizimizin dibinden ayrilmiyormus gibi hissedip bunu başımıza kakiyorlar. Benim istedim eve gelip yanımda mum gibi dikilmesi değil ki benimle ilgilensin ihtiyaçlarımi onemsesin istiyorum bunu dile getirince de evin huzurunu bozan oluyorsun kavga çıkaran oluyorsun.

Dogru ama bana sövmesin yine de tabi 😂
Yok ya sövmez, biz çocuklarımızı güzel yetiştiririz Allah'ın izniyle, onların da karşılarına hep iyi insanlar çıksın inşallah.
Yetiştirme tarzı önemli, tamam benim eşim kova, asla anlaşamayız ama anası kova doğurmuş diye kızmıyorum ki eğitememiş diye kızıyorum yani 😂

Evet gerçekten iğne hastalık herşey bir yana kadınız ilgiyle besleniyoruz bide üzerine hamilelik gelince daha çok eşlerin desteğine ihtiyacımız var ama onlar işten gelip yanımızda telefonla oyun oynarken kendilerini dizimizin dibinden ayrilmiyormus gibi hissedip bunu başımıza kakiyorlar. Benim istedim eve gelip yanımda mum gibi dikilmesi değil ki benimle ilgilensin ihtiyaçlarımi onemsesin istiyorum bunu dile getirince de evin huzurunu bozan oluyorsun kavga çıkaran oluyorsun.
Öyle oluyor, sorsan evdeler sosyal aktiviteleri yok. işten-eve, evden-işe giden insanlar ama evde de yok gibiler
Uyarınca da geçimsiz oluyorsun işte.
Ama şunu anladım ki aslında onların bireysel vakit geçirmeye ihtiyaçları var ama bu şekilde değil

Yok ya sövmez, biz çocuklarımızı güzel yetiştiririz Allah'ın izniyle, onların da karşılarına hep iyi insanlar çıksın inşallah.
Yetiştirme tarzı önemli, tamam benim eşim kova, asla anlaşamayız ama anası kova doğurmuş diye kızmıyorum ki eğitememiş diye kızıyorum yani 😂
Haklısınız. Ben daha bebeklikten evdeki herseye dahil etmeyi düşünüyorum oğlumu. Herseyi kadınlardan bekleyen erkeklerden nefret ediyorum

Yaa bu halsizlik bi bende var sanıyordum. 2. Trimester hani enerji veriyordu, bende mi sorun var diye düşünüyordum😅
Öyle oluyor, sorsan evdeler sosyal aktiviteleri yok. işten-eve, evden-işe giden insanlar ama evde de yok gibiler
Uyarınca da geçimsiz oluyorsun işte.
Ama şunu anladım ki aslında onların bireysel vakit geçirmeye ihtiyaçları var ama bu şekilde değil
Nasıl peki

Benimde öyle sanki kasıklarıma ara ara sancı giriyor gibi oluyor
Yaa bu halsizlik bi bende var sanıyordum. 2. Trimester hani enerji veriyordu, bende mi sorun var diye düşünüyordum😅
Yok yok asla, tamam enerji gelebilir, mide bulantısı azalabilir ama rahim de byüyor bebek de, bele binen yük miktarı artıyor, rahim büyürken kaslar bağlar geriliyor

Ayyy link yok muuuu. Bedeninizi nasıl aldınız peki ben kaç beden olurum kestiremiyorum o yüzden kendime bir şey bakmadım henüz. Mels design sabahlıkları çok hoşuma gidiyor benim. Fotoğraf çekimlerinde güzel olabilir
Bunları aldım trendyola lohusa takım yazdım uygun olan için en ucuzdan sırala dedim bunu beğendim. Diğer beyaz içinde sadece beyaz seçenekleri sıralattırdım. Kendi bedenimden bir beden büyük aldım gelsin duruma göre değişim iade yaparım. Beyaz olanı bir arkadaşım da giymişti çok güzel durmuştu

Eklentiler

• IMG_8040.webp
    IMG_8040.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_8039.webp
    IMG_8039.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 58
Bizde de durum tam tersi evde olduğu süre boyunca ilgisi sürekli benim üstümde ,hamile değilken de öyleydi ama eskiden bu kadar bunalmazdım şimdi halim olmadığından mı hormonlardan mı bilmiyorum ilgisi cidden bunaltiyor bazı zamanlarda
Hasretiz mesela böyle şeylere demii F Flower30
Sıkıldığınızı belli etmeyin ki boşluğa düşmesin
Çocuk gibi düşün oyanalabileceği bir şeyler bulmak lazım

Bizde de durum tam tersi evde olduğu süre boyunca ilgisi sürekli benim üstümde ,hamile değilken de öyleydi ama eskiden bu kadar bunalmazdım şimdi halim olmadığından mı hormonlardan mı bilmiyorum ilgisi cidden bunaltiyor bazı zamanlarda
Maşallah diyelim . Benim eşim ben hamile değilken zaten tedavi sürecinde olduğumuz için ilgisi yerindeydi ama hamile kalimca sanki rahatlık geldi buda bende bir boşluk yarattı . Arada gelip karnımı öper canım oğlum der. Ben küsken bile yapıyor bunu ben geri çekilince alay eder gibi oğlumu seviyorum buna engel olamazsin diyor iyice sinirleniyorum.

Back
X