• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Dedim ki bebeğe bir şey oldu sandım. O da yoo kalbi atıyor işte, çok küçük anlamazsın dedi. Ama şimdi profa gidicem, ona sorucam her şeyi.
Ben de ya ne hareket ne ağrı sızı bi şey yok yani iyi mi kötü mü bilmiyorum da . Bana zayıfsın hızlı hissedersin dediler ama yok yani

Yaa ben erken diye almak istemedim ama şu küçük olup bel destekleyenden alsam denesem olur sanırım
Ben faydasini görmüştüm boynum rahatsiz etmese kullanirdim :) kilom var normalde bel agrim olurdu arada bel fitigi baslangici vs de vardı eskiden ama gebelikte arttı
Bence deneyin mutlaka

• Beğen
Reactions: hku
Benimde 16+2. İlk kalp atışını duyduğumuzda 2 gün önde dedi sonrakinde 1 hafta öndeydi. Diğer gebelik gruplarını okuyorumda arada orada bebeği önde olanların şeker problemi olup olmadığından şüpheleniyor doktorları umarım öyle olmaz bizimde
Valla inşallah öyle olmaz. 🙏🏻

Benim 15+6. Kızlar doktor hiç bebek önde dedimi size. Benim sattan önce çıkıyo bebek
bana plesantan önde demişti 20. haftalara kadae yukarı çıkıyomuş benimki daha çıkmamış sıkıntılı bi durum değil ilerde çığmazsa zorunlu sezaryan ama ben zaten isteğe bağlı sezaryan düşünüyorum

Evham yapan arkadaşlar internette kalp atışı dinlenebilecek cihazlar var doktorunuza sorup Bebek için sakıncası yoksa onu alabilirsiniz aslında .sağlık ocağına gidince de sadece kalp atışı dinleyebiliyoruz sonuçta

Back
X