- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #8.681
Yer yer fark ediyor ben hiç gitmedim daha ama gitsem ilgilenirler büyük ihtimalleen kotu saglik ocagina giderim kalp dinlerim ama saglik ocagida oylesine aliyormu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yer yer fark ediyor ben hiç gitmedim daha ama gitsem ilgilenirler büyük ihtimalleen kotu saglik ocagina giderim kalp dinlerim ama saglik ocagida oylesine aliyormu
Ben de denesem onu kestirdim gözüme bakalım2 parcadan aldim benn
Dimi zaman da gecmiyo :) Renkli fotografi var son gititigmde cekilen popisini donmus sırtı dönük, esim diyoki doktoru sevmiyo her gititifmizde boyle o doktorwYaaa minnoş dogsalar da gotunu isirsak![]()
Ben de ya ne hareket ne ağrı sızı bi şey yok yani iyi mi kötü mü bilmiyorum da . Bana zayıfsın hızlı hissedersin dediler ama yok yaniDedim ki bebeğe bir şey oldu sandım. O da yoo kalbi atıyor işte, çok küçük anlamazsın dedi. Ama şimdi profa gidicem, ona sorucam her şeyi.
Ben faydasini görmüştüm boynum rahatsiz etmese kullanirdim :) kilom var normalde bel agrim olurdu arada bel fitigi baslangici vs de vardı eskiden ama gebelikte arttıYaa ben erken diye almak istemedim ama şu küçük olup bel destekleyenden alsam denesem olur sanırım
Tamamdır teşekkürlerrrBen faydasini görmüştüm boynum rahatsiz etmese kullanirdim :) kilom var normalde bel agrim olurdu arada bel fitigi baslangici vs de vardı eskiden ama gebelikte arttı
Bence deneyin mutlaka
Benim oğluşum da direk bacağını açıp gösteriyor utanma yokDimi zaman da gecmiyo :) Renkli fotografi var son gititigmde cekilen popisini donmus sırtı dönük, esim diyoki doktoru sevmiyo her gititifmizde boyle o doktorw![]()
HahahahaBenim oğluşum da direk bacağını açıp gösteriyor utanma yok![]()
Ahahah agri olunca sa endise ediyorum bazen sanki adet olcakmisim gibi agri oluyorOlabilir normalmiş . Biz niye böyleyiz yaa ağrı oluyor endişe olmuyor yine endişe . Dogsalar da keşke karnimda olsa diyeceğiz diye de endişeleniyorum![]()
Saglik ocaklaro gicik olabilitorlarrrYer yer fark ediyor ben hiç gitmedim daha ama gitsem ilgilenirler büyük ihtimalle
Sorma yaa gece ağrı esnasında rüyalarımda kanama olduğunu görüyorum hemen uyanıp kontrol ediyorum bideAhahah agri olunca sa endise ediyorum bazen sanki adet olcakmisim gibi agri oluyor![]()
Bence de sizin bebiş utangaç çıktı yada eşinizin dediği gibi doktora haz etmiyorHahahahagitmeden bende tembihledim goster oglum diye de cok dondu son gidisimde anlik gorduk bacak arasinda renklide, iyiki fetal yaptirmisim yoksa gostermezdi bu cocuk
Aynisi bende var bazen sokags cikioz ya mesala endise ediom araba da caktirmadan bakiyorum ic camasirimaSorma yaa gece ağrı esnasında rüyalarımda kanama olduğunu görüyorum hemen uyanıp kontrol ediyorum bide![]()
Ben pek sevemedkm yaBen de denesem onu kestirdim gözüme bakalım
Annelik herşeyi yaptırıyor demek haaAynisi bende var bazen sokags cikioz ya mesala endise ediom araba da caktirmadan bakiyorum ic camasirima![]()
Valla inşallah öyle olmaz.Benimde 16+2. İlk kalp atışını duyduğumuzda 2 gün önde dedi sonrakinde 1 hafta öndeydi. Diğer gebelik gruplarını okuyorumda arada orada bebeği önde olanların şeker problemi olup olmadığından şüpheleniyor doktorları umarım öyle olmaz bizimde
ayy bilemedim de şimdi neyse araştırayım biraz daha belki farklı bi şeyler bulurumBen pek sevemedkm ya
bana plesantan önde demişti 20. haftalara kadae yukarı çıkıyomuş benimki daha çıkmamış sıkıntılı bi durum değil ilerde çığmazsa zorunlu sezaryan ama ben zaten isteğe bağlı sezaryan düşünüyorumBenim 15+6. Kızlar doktor hiç bebek önde dedimi size. Benim sattan önce çıkıyo bebek
Olabilir esimde bende çok sosyal insanlar degiliz utangaç olabilirBence de sizin bebiş utangaç çıktı yada eşinizin dediği gibi doktora haz etmiyor![]()