• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
bana plesantan önde demişti 20. haftalara kadae yukarı çıkıyomuş benimki daha çıkmamış sıkıntılı bi durum değil ilerde çığmazsa zorunlu sezaryan ama ben zaten isteğe bağlı sezaryan düşünüyorum
Aaa benimde plesentam oyleee
Ve cok endise ediyordum dusukmu diye
Asagida plesenta

Ben de ya ne hareket ne ağrı sızı bi şey yok yani iyi mi kötü mü bilmiyorum da . Bana zayıfsın hızlı hissedersin dediler ama yok yani
Yani rahim büyüdükçe baskı yaptığı için sanırım kasık falan ağrıyormuş. Valla bende de olmadı ama bünyeye bağlıyorum doktor normal bebek çok küçük diyor 😅

• Beğen
Reactions: hku
Aaa benimde plesentam oyleee
Ve cok endise ediyordum dusukmu diye
Asagida plesenta
bana doktor kendisi söyledi plesenta önde 3 boyutlu ultrasona geçerken görüşde sıkıntı oluyor üstünde bile durmadı sonradan araştırdım zamanla 20. haftaya kadar yukarı çıkabiliyormuş çok kafaya takmamayım bunuda şimdi dedim 😂

Ahhahahaha. Bu arada ben de isteğe bağlı sezeryab düşünüyorum. Ben de tek ben mi düşünüyorum diye sorguluyordum 😅
bu konuda eleştriye hiç açık değilim başkasına çok saygı gösteriyorum insanlar bana göstermeli. bence anne tercihi kendini nasıl iyi hissedecekse öyle olmalı 2 ablamında doğumlarında yanındaydım teki sezaryen teki normal ikisininde artı eksisi var anne ve bebek karar vermeli sadece benim baştan tercihim belliydi. en önemlisi hepsi sağlıkla gelsinler yuvalarına 🌸

bu konuda eleştriye hiç açık değilim başkasına çok saygı gösteriyorum insanlar bana göstermeli. bence anne tercihi kendini nasıl iyi hissedecekse öyle olmalı 2 ablamında doğumlarında yanındaydım teki sezaryen teki normal ikisininde artı eksisi var anne ve bebek karar vermeli sadece benim baştan tercihim belliydi. en önemlisi hepsi sağlıkla gelsinler yuvalarına 🌸
Tabi ki herkesin kendi tercihi. Benim de baştan belliydi. Sonradan araştırdım da. Bebek açısından çok fark göremedim. Sağlıkla gelsin hepsi❤️

Kızlar ya bu tek taraflı yatma olayı beni çok zorluyor. Genel olarak sola yatmaya çalışıyorum ama baldır kısmım uyuşup ağrımaya başlıyor sanırım kendimi çok alıştırmamışım tek taraflı yatmaya. Bir de yatağın yönünü çevirdik baya sertmiş iyice ağrı yaptı, bacak arama bi şey koyduğumda daha hızlı ağrımaya başlıyor nasıl yapcam var mı önerisi olan? Sabaha karşı dayanamadım yürüyüş yapıp koltuğa geçtim daha yumuşak diye en son🥹
Koltukta bende çok rahat ediyorum galiba sırtımızı dayadığımız yere doğru eğimli ondan. yatakta arkanıza yastık koyup dayanıp bir dener misiniz belki işe yarar.

bana doktor kendisi söyledi plesenta önde 3 boyutlu ultrasona geçerken görüşde sıkıntı oluyor üstünde bile durmadı sonradan araştırdım zamanla 20. haftaya kadar yukarı çıkabiliyormuş çok kafaya takmamayım bunuda şimdi dedim 😂
Ben haftalardir takiyotum yaaaa
Ultrason aleti biraz asagida bakiliyor dimi seninde cnm

Ben haftalardir takiyotum yaaaa
Ultrason aleti biraz asagida bakiliyor dimi seninde cnm
evet öyle ama bence takmayın bu olabilen bişeymiş doktorum üstünde bile durmadı söyledi geçti doktoruma güveniyorum önemli olsa açıklar konuşurduk bu konuda biraz zaman tanıyın kendinize güzelce yerleşir ve yerini bulur diyelim 🌸

bana plesantan önde demişti 20. haftalara kadae yukarı çıkıyomuş benimki daha çıkmamış sıkıntılı bi durum değil ilerde çığmazsa zorunlu sezaryan ama ben zaten isteğe bağlı sezaryan düşünüyorum
Banada plesantan önde dedi, plesanta önde olunca hareketler de geç hissediliyormuş galiba

Kizlar
Bazen sizinde bel agrilariniz
Ne bileyim kasik cekilmeleriniz durdugu oluyor mu
Öyle oluyor bazen ve o zamanda cok endiseleniyorum
Sabahtan beri agrim sizim yok
Benüm iki üç gün oluyor bir gün olmuyor sonra yeniden başlıyor genelde. Galiba hormonların yoğun salgılandığı günler oluyor bu ağrılar 🤓
Benım başından beri ağrım sızım yok. Olması mı gerekli? Ben hamile değil gibiyim o anlamda
Ay ne kadar güzel 😩 Maşallah diyeyim

Kızlar kızılcık kurusu aldım ben enfeksiyona karşı koruma için. Ancak kurusunu bulabildim de 😅 Nasıl yapıyoruz bunu direkt yiyor muyuz?

Back
X