- 24 Aralık 2024
- 2.049
- 1.068
- 48
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #11.361
Nane rahim kaslarını uyarıyormus gebelere tavsiye etmiyorlar yaGeçmiş olsuuun. Emin değilim ama nane limon da içilebiliyor diye biliyorum. Siz yine de emin olun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nane rahim kaslarını uyarıyormus gebelere tavsiye etmiyorlar yaGeçmiş olsuuun. Emin değilim ama nane limon da içilebiliyor diye biliyorum. Siz yine de emin olun
Çok geçmiş olsun neyiniz var?Kızlar çok kötü hasta oldum ben de ya.. Rapor almak için bin tane hastane gezdim. Allâh devlet aciline düşürmesib gerçekten.
Belim başım kopuyor eve geldiğim gibi istifra ettim. Ihlamur mu içebiliyoruz sadece. Evde de ıhlamur yok![]()
Bu kansızlıktan olabiliyormuş. Doktor bana demir ilacı kullan dedi. Kalbin hızlı atar demiştiKızlar sizin de kalbiniz aşırı hızlı atıyor mu? Çarpıntı dedikleri sanırım bu oluyor. Sadece nevresim değiştirdim yarım saattir oturuyorum geçmiyor da aşırı hızlı atıyor nefesimi bile net alamıyorum sanki. Hamileliğin başında vardı geçmişti sonradan. Kullandığım vitaminler mi yapıyor acaba dedim ama kullanmadım yne oldu
Neden 6 ay peki kim çıkarmışbursada çok meşhurdur 6 ay kınası :) küçük bindallı giydiriliyor şuan hatta bebeğe hanımlar kendi aralarında önce dua sonra göbek atmacaben 40 mevlütüne özeniyordum ama sanırım onu bile yapmayacağım
ben vajinal doğum o kadar çok istiyordum ki gerçekten bir şeyi de bu kadar çok istememek lazımmış. kolestazdan dolayı 37. haftayı geçirmeyeceğiz dedi doktorum kısmetse. bu yüzden çok yüksel ihtimalle sezercik olacağım :) ama öyle bir şey ki kızım sağlıkla gelsin gerisi umrumda değilSelam kızlar doğum olarak sezaryen mi normalmi düşünüyorsunuz yada hangisini istiyorsunuz veya doktor ne uygun görürse onumu olacaksınız merak ettim
ben özellikle sabahları çok yaşıyorum doktorum çok normal olduğunu, kalbime ekstra yük bindiğini bunları yaşayacağımı söyledi. vitaminlerden midir bilmiyorum ama bana doktorum multıvitamini bıraktırdı yine de arada oluyor o yüzden sanmamKızlar sizin de kalbiniz aşırı hızlı atıyor mu? Çarpıntı dedikleri sanırım bu oluyor. Sadece nevresim değiştirdim yarım saattir oturuyorum geçmiyor da aşırı hızlı atıyor nefesimi bile net alamıyorum sanki. Hamileliğin başında vardı geçmişti sonradan. Kullandığım vitaminler mi yapıyor acaba dedim ama kullanmadım yne oldu
Doktor ne uygun görürse onu istiyorum. Devlette olursa zaten kolay kolay sezeryan gerekmedikçe yapmaz diye düşünüyorum normal olsa sevinirim tabi ama sağlık olsunSelam kızlar doğum olarak sezaryen mi normalmi düşünüyorsunuz yada hangisini istiyorsunuz veya doktor ne uygun görürse onumu olacaksınız merak ettim
her yeni ayda ben de çekim yapacağım kendim evde sonra birleştireceğim o videoları instagramda görüyorum çok tatlı oluyor. cupcake tarzı bir şey alıp mum da üflüyorlar. tabi sadece kızım ben ve eşim olarak bu çekimler:) 6 ay neden hiç bilmiyorum ama 25 sene öncesi kardeşime bile yapmıştık baya eski bir şey öyle herkes gelmiyor zaten en yakınlarla eğlence gibi ama kesin bunu da abartanlar vardırNeden 6 ay peki kim çıkarmışBenim kuzen her yeni aya girince kutluyor
Onun ki cok abartı tabi
siz kesin vajinal doğurursunuz :) böyle yaklaşanlar genelde öyle doğuruyor benim gözlemlediğim. benim gibi tutturanlarda sezeryanDoktor ne uygun görürse onu istiyorum. Devlette olursa zaten kolay kolay sezeryan gerekmedikçe yapmaz diye düşünüyorum normal olsa sevinirim tabi ama sağlık olsun![]()
Ara ara normal doğum fikri düşündürmuyor değil ama o kadar kişi doğuruyor ben de doğururum heralde diyorum mecbur bı şekilde doğacaksiz kesin vajinal doğurursunuz :) böyle yaklaşanlar genelde öyle doğuruyor benim gözlemlediğim. benim gibi tutturanlarda sezeryanbunu bildiğim halde kendimi durduramadım hay çeneme :)
Malesef öyle. Doğum sonrası SGK’ya müracaat edildiğinde özel hastaneler bizden aldıkları doğum ücretinin bir kısmını geri ödüyormuş bununla ilgili çok fazla video var. Araştırmak gerekÇok iyi sizinki. ŞanslısınızHep doğum oranını artırıyoruz hem para ödüyoruz
![]()
Bende aynı şekilde vajinal doğumu çok ama çok istedim hatta doktorlarımı bile buna göre seçtim. Benim de plasenta previadan dolayı maks 37. haftada sezaryen olacağı söylendiben vajinal doğum o kadar çok istiyordum ki gerçekten bir şeyi de bu kadar çok istememek lazımmış. kolestazdan dolayı 37. haftayı geçirmeyeceğiz dedi doktorum kısmetse. bu yüzden çok yüksel ihtimalle sezercik olacağım :) ama öyle bir şey ki kızım sağlıkla gelsin gerisi umrumda değil
allah hayırlısıyla ve kolaylıkla doğurmayı nasip etsin inş hepımıze sağlıkla gelsin kuzularımızAra ara normal doğum fikri düşündürmuyor değil ama o kadar kişi doğuruyor ben de doğururum heralde diyorum mecbur bı şekilde doğacakbakalım bebek nasıl isteyecek bı de o var ters mi duracak düz mü
![]()
hiç mi sekmez ya :) benim ilk teşhis konuldu ben hala kafamda plan yapıyorum belki 37de kendi gelir gerek kalmaz şöyle olur böyle olur:) o kadar kızıyorum ki kendime anlatamam ama durduramıyorum da. sağlıkla gelsinler inşallah geri kalan cok önemsiz ama gönül dinlemiyorBende aynı şekilde vajinal doğumu çok ama çok istedim hatta doktorlarımı bile buna göre seçtim. Benim de plasenta previadan dolayı maks 37. haftada sezaryen olacağı söylendi
Soğuk algınlığı..Çok geçmiş olsun neyiniz var?
aminnn inşallah gerçekten yarısını geçtik bile:) benim ocak 19 gozukuyor allah nasip ederse doğurdummm her şey yolunda yazmak nasip olsunKızlar az önce haziran anneleri 2026 grubuna denk geldim. Duygulandım sayfaya ilk girdiğimde şubat anneleri yeni açılmıştı
Buraya kadar maşallah ne günler atlatarak geldik hepimiz. Yolu yarıladık. İnşallah şubat ayına da gelir sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız.![]()
Sezeryan olduğu için mi öne aldı acaba ?aminnn inşallah gerçekten yarısını geçtik bile:) benim ocak 19 gozukuyor allah nasip ederse doğurdummm her şey yolunda yazmak nasip olsun
evet maksimum 37. haftada alacağız dedi o da 19 ocağa denk geliyor nasipseSezeryan olduğu için mi öne aldı acaba ?
Ben de sezeryan düşünüyorumda. Öne alınır büyük iht benim de. Az kaldıevet maksimum 37. haftada alacağız dedi o da 19 ocağa denk geliyor nasipse