- 16 Ekim 2016
- 3.627
- 3.000
- 133
Progestan fitil kullanırken benim çok oluyordu aynen dediğiniz gibi pijamama kadar geliyordu. Progestan kesince bayağı azalmıştı. Şimdilerde tekrar arttıSu gibi Bendede oluyor arada acaba progestandan dolayı mı oluyor diye düşündüm korktum açıkçası suyum mu geliyor diye çünkü bildiğin su gibi şeffaf kokusuz pijamama kadar ıslattı birkaç kez sonra bir daha olmadı
Ara ara ağrıyor dişlerim o gunlerde yumusak seyler yiyorum korkuyorum dişçilik olmaktanDişim şişip duruyor kızlar ya, yaşayan var mı durumu ? Bir de kulaklarım tıkanıyor bıktım artık. Yüzüm şiş yine
Pcos yapiyo ya benimde hep ince telliYa normaldede pkos yüzünden seyrelme vardı hep ince telli olduğundan hiçç gür bi saçım olmamıştı ama bu sefer cidden arttı varsa şu iyi geliyor dediğiniz denerim yaniyoksa kel ana olcam
Yumusak seylere de dikkat et bence cunku benim 2 kere disim kirildi gebelikten once, biri ekmek yerken digeri sakiz cignerkenAra ara ağrıyor dişlerim o gunlerde yumusak seyler yiyorum korkuyorum dişçilik olmaktandiş etlerim de bazen çok kanıyor bazen az. Yumuşak diş fırçasına geçtim. Kulak tıkanmıyor ama uğultu oluyor tek tarafta bazen. Tansiyon aleti sipariş ettim o anlarda bi bakacağım tansiyon mu oynuyor diye ama tek taraflı olduğu için tansiyondan değil gibi de
Eskimiş dolgular ve çekilecek diş var erteleyip durdum gebelikten önce o yüzden korkuyorum ben deYumusak seylere de dikkat et bence cunku benim 2 kere disim kirildi gebelikten once, biri ekmek yerken digeri sakiz cignerken
Dis gicirdatma var bende plak takıyorum o yuzden yoksa gucsuzlesiuo
Hepinizi teker teker alintilayamiyorum ama iyi dilekleriniz ,dualarınız icin teşekkür ederim.Annelik gerçekten ekstra bir güç veriyormuş kendi acısını ağrısını unutuyormuş insan .Ben toparliyorum bebeğimin durumu ise belirsiz malesef .Henüz yaşar veya yaşamaz diyemiyor doktorlar
Bende de aynı sıkıntı var ya idrar kaciriyormus hissi gibi çamaşırıma banınca beyaz süt gibi kıvamlı bir akıntı enfeksiyon olabilirKızlar akıntıda artış yaşadınız mı? Birden su gibi ya da süt rengi geliyor hissediyorum ve sıklaşmaya başladı
Bende de var akıntı sorunu maalesefBende de aynı sıkıntı var ya idrar kaciriyormus hissi gibi çamaşırıma banınca beyaz süt gibi kıvamlı bir akıntı enfeksiyon olabilir
Hadi inşallahKızlar ilk kız çocuk babaya, ilk erkek çocuk anneye benzermişHaberiniz olsun...
Benim de öyle hatta sarımsı bir akıntı , dr gebelikte oluyor ama koku yanma kaşıntı vs olursa gel dediBende de var akıntı sorunu maalesefkokusuz kasintisiz şu gibi bazen bazen de beyaz bir akıntı. Hiç sevmiyorum bu durumu ama gebelikte oluyormuş diye okumuştum
Ben bir kitaba basladim hypnobirthing adinda. Dogal dogumu anlatan bir kitap cok begendim. Tavsiye ederim. Orda doktor diyorki korkunca rahim kasilmalari agrili cok dayanilmaz gelirmis. Ama korkmuyor ve rahatsan kendiliginden dogururmussun. Sen korkmuyorsun hatta istiyosun bence kolayllikla olur psikolojik acidanKızlar bir şey danışmak istiyorum.. Ben iki yıllık evliyim ve ilk yıl vajinismusla uğraştım ilişki oluyordu ama ağrılı acılı bir şekilde. Bir şekilde vajinal muayene fln da oluyordum ultrasonla da bakıldı hatta cocuk istedigim dönemde.
Ultrasonla bakıldıgınsa biraz cıglık attım
Doktorum tabi bu olayı unutmadıgı içşn şimdi normal dogurabilecegime pek inanmasa da işte çalışırsan egzersiz yaparsan olur fln diyor. Aynı zamanda çatı muayenesinde anlicaz yapıp yapamayacagını diyor. Bu beni üzdü açıkçası.
Normal dogumda ıkınma hissi olmuyor mu zaten ben kendimi nasıl kasabilirim ki?
Doğum kampı fln düşünüyordum ona bile hevesim kırıldı. İlla normal olsun diye de diretmiyorum ama normal olursa kendimi çok daha iyi hissedecegime hemen toparlanabileceigme inanıyorum duyduklarım o yönde yani.
Ay çok teşekkür ederim haklısınBen bir kitaba basladim hypnobirthing adinda. Dogal dogumu anlatan bir kitap cok begendim. Tavsiye ederim. Orda doktor diyorki korkunca rahim kasilmalari agrili cok dayanilmaz gelirmis. Ama korkmuyor ve rahatsan kendiliginden dogururmussun. Sen korkmuyorsun hatta istiyosun bence kolayllikla olur psikolojik acidan
Bence saglik acisindan sikinti yoksa yani bebegin ters gelmesi tansiyon vs rahatsizliklar istedigimiz gibi dogurmaliyiz
Vajinismus yasamadim ama vajinal ultrson smear da falan bende geriliyordum cok. Ama normal dogumda zaten acilma olacak ya bedenimiz buna programli. Tabi cati vs engelimiz olmazsa
Yani her sart uygunsa neden olmasinAy çok teşekkür ederim haklısınyani bu şekilde yaratılmısısz zaten güzel ortam olursa kemik yapım da uygunsa çocugun pozisyon da uygunsa neden olmasın degil mi yoksa dogumdan korkmayan kadın yoktur korkuya bakmaması gerek doktorların ya
3-4. Aylarda vardi benim, buz koyuyordum bir de masaj yapiyordumKızlar ya sabah beri geçmeyen bir baş ağrım var sizde de oluyor mu ne yapsam geçer? Bol su içiyorum ama fayda etmedi.
kitap bu mu acaba alayım hemenYani her sart uygunsa neden olmasinbenim panik atagim var mesela doktora dedim dogum aninda dusunmem heralde diye aklina gelmez dedi mesela
Vajinismusu da kitapla aşmıştım ben dkfkjfkitap bu mu acaba alayım hemen
Olmazsa ben de buzu denerim3-4. Aylarda vardi benim, buz koyuyordum bir de masaj yapiyordum
Yok bu degill marie f. Mongan yazari, hypnobirthingkitap bu mu acaba alayım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?