Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Ya benim ilk gebeliğim ama annem falan kendin anlayacaksin zaten ikinman gerektiği zamanı diyor bı de bu kaç doğum videosunda gördüm doktorlar ebeler falan güzel yönlendiriyor tabi biz o halde ne kadar yönlenebilir sek ben de vajinal doğum istiyorum ama bartholin kistin var benim de gebelikten önce boşalmıştım ama şişti yine ağrım falan yok doktorum da zaman ilerlesin bakarız dedi 32. Haftada sorcam ben de napcaz diye bartholin e rağmen vajinal doğum yapan var mı acaba

Ben acillik olmuştum orda bile durduramayıp kanımı pıhtılaştırmak için serum yaptılar öyle durdu. Hamilelikte normal çok fazla kan pompalanıyor damarlar inceliyor mu ne öyle bi şey demişti
İnşallah o noktaya kadar gelmem.dun gece iki kere arka arkaya kanadı. Genelde geceleri kanıyor onu farkettim.bence yorgunluktan da olabilir gibi .

Bende de aynı sıkıntı var ya idrar kaciriyormus hissi gibi çamaşırıma banınca beyaz süt gibi kıvamlı bir akıntı enfeksiyon olaolabilir
Pazartesi kontrolüm var sorarım ama Dr um çok rahat yani birsey olmaz modunda bu tarz konularda sikayetlerime hep normal diyor

selam kızlar, akıntıyı bende çok sık yaşıyorum, su gibi renksiz oluyor hatta bu aralar sıklaştı sanki. gidince soracaktım doktoruma ama normal sanırım :)

Onu ben hiç duymamıstım inşallah olur ya normal kistlerle doğum oluyor ama

inanılmaz bir kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum belimin tam ortası oturup kalkmak eziyet oldu. Tavsiyesi olan var mı?

inanılmaz bir kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum belimin tam ortası oturup kalkmak eziyet oldu. Tavsiyesi olan var mı?
Merhaba
çözüm bulabildiniz mi acaba ya da doktorunuza sorma imkanınız oldu mu benim de bugün çok şiddetli kuyruk sokumunda ağrım var dayanılmaz oluyor

Kızlar selam hastane çıkış seti aldınız mı? Nereden aldınız? Seçemiyorum. Hastaneye kaç set götüreceksiniz?

Kızlar selam hastane çıkış seti aldınız mı? Nereden aldınız? Seçemiyorum. Hastaneye kaç set götüreceksiniz?
Ben ebebekten bir yenidogan hastane cikisi aldim penye battniye ic zibin alt ust takim sapka eldiven set halinde iste, bir de yanina 2 tulum 1 slt ust takim, 1 zibin icine giydirmeye koydum. Ayrica 3 corap 1 yedek sapka ve 1 yedek eldiven aldim

Ben ebebekten bir yenidogan hastane cikisi aldim penye battniye ic zibin alt ust takim sapka eldiven set halinde iste, bir de yanina 2 tulum 1 slt ust takim, 1 zibin icine giydirmeye koydum. Ayrica 3 corap 1 yedek sapka ve 1 yedek eldiven aldim
Ben de 2 set almayı düşünüyorum. Az mı olur acaba. Listelerde hep çok yazıyorlar gerek var mı. Yenidoğan kaka vs çok az yapıyor ablamdan hatırladığım kadarıyla. Çıkmaz dışına diye düşünüyorum. 1 tane de set olmayan yedek bir çift kıyafet koyayım diyorum ama hala şüphedeyim :)

Selam anneler ben erken doğum riskiyle hala hastanede yatıyorum bi gelişme yok rahim kısalıgı sabit sizden lütfen dua istiyorum gidişatımın düzelmesi ve sağlıkla bebeğime kavuşmak istiyorum

Servikal dikiş önermediler kayıp yaşanır die sadece ilaç ve yatışla ilerliyor
Canım çok geçmiş olsun dua ediyorum sana umarım hamileliğini sağlıklı ve güzel bir şekilde tamamlarsın endişelenme kendini yorma herşey yoluna girecek inşallah bol bol tesbih çek dua et moralini yüksek tut az kaldı sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Kızlar ya ben iki üç parça hariç hiçbişey almadım nerden başlasam bilmiyorum,birde bebiş için magnet yaptırmak istiyorum önerebileceğiniz sayfa var mı ?
Doktor plesenta aşağıda ama çıkar bişey olmaz dedi ama benim içime bi kurt düştü sizde durumlar nasıl ? bu haftaya kadar hiç plesenta ile ilgili bişey söylenmedi bana, biraz endişelendim açıkçası

1 gece kalmayla 2 gece kalma farkli olur heralde ben her ihtimale karsi 2 gece gibi dusundum. 3 takimi olacak. Annem beklicek beni hemsireler de var bez duzgun takarlar onlar, ben taksam cikar disina da sjjsj

Temel ihtiyaclari alsan yeter cabuk buyuyolarmis zaten :) bende bir buyuk canta ablamdan gelen kiyafet vardi ben sadece 5-6 takim aldim disarda hastanede giydirmek icin. Hep buyuk kiyafeti aldim modelini begendiklerimi 1 yas 2 yas :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…