- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #1.281
Sağol canımHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim![]()
Ben de bugün ilk kontrolüme gittim kızlarrKeseyi gördükkk haftası da son adet tarihimle aynı çıktı 15 gün sonra kontrol ve kalp atışını dinlemek için çağırdı çok şükürr bir sıkıntı yok folik asite başlattı tekrar
![]()
Canım hayırlı olsun, bende dün iki kese gördüm. Ki ben tüp bebekle çok zor hamişlik elde ettim ona rağmen ikiz olduğunu duyunca otomatik bi korku ve panik geldi. Nasıl yetişicem diye , ama su akar yolunu bulur. Onları sağlıkla dünyaya getirelim , gerisi hallolacak inşallah . Biraz maddi manevi zor olacak ama çok güzel olacakKızlar günaydın psikolojik olarak perişan haldeyim az önce doktordan çıktım bebekler ikiz. Ben nasıl bakılan nasıl yapıcam bilmiyorum. Şuan 1+1de kiradayız eşimle taşınıcaz zaten ilk haberi aldığımızda karar verdik tabi ki buna ama şuan herşeyden iki tane almak, taşınma parası, doğduktan sonra aynı anda ikisine nasıl bakıcam. Bunları düşünmekten sevinemiyorum. Allahın gücüne gider dye de çok korkuyorum ama gerçekten ağlamak istiyorum![]()
Amin inşallahSağlıkla büyüsün
Kaç haftalık şu an
Benim de tüp bebekti zaten ama hiç beklemiyordum. Bakalım inşallah en hayırlı en güzel olan olur hakkımızda Rabbim gücünü kuvvetini verecektir. Eşimi ailemin olduğu şehire gitmeye ikna edersem çok rahatlayacağım çokkk dua edin banaCanım hayırlı olsun, bende dün iki kese gördüm. Ki ben tüp bebekle çok zor hamişlik elde ettim ona rağmen ikiz olduğunu duyunca otomatik bi korku ve panik geldi. Nasıl yetişicem diye , ama su akar yolunu bulur. Onları sağlıkla dünyaya getirelim , gerisi hallolacak inşallah . Biraz maddi manevi zor olacak ama çok güzel olacak![]()
ay hadi inşallah herşey yoluna girer kuzumBenim de tüp bebekti zaten ama hiç beklemiyordum. Bakalım inşallah en hayırlı en güzel olan olur hakkımızda Rabbim gücünü kuvvetini verecektir. Eşimi ailemin olduğu şehire gitmeye ikna edersem çok rahatlayacağım çokkk dua edin bana![]()
Amin hepimiz için inşallahay hadi inşallah herşey yoluna girer kuzum. Ben 5+6 dayım keseleri ve yolk ları gördüm. 2 hafta sonra kalp atışına için tekrar gidicem
Canım kaç mmdi bebişler? Ben 6+0 da kalp atışını duydum ama çookk az geliyordu doktor çok ufak o yüzden dedi sizde mi öyle duydunuz?Amin hepimiz için inşallahben dün kalp atışlarını duydum biri 6+2 diğeri 6+1 sen de duyarsın yakın zamanda canım
![]()
Allahın izniyle her şey çok güzel olacakCanım benim çok teşekkür ederim inşallah herşey çok kolay ve güzel olur![]()
10-15 dk önce bendede oldu bir korktum ama geçti dediğin gibi gaz sancısı olabilir ya da normaldir belki böyle olması bende bilemedimSelam kızlar. Ben de bu sabah baya şiddetli kasık ağrısı mı desem karın ağrısı mı desem öyle uyandım. Baya korktuk hastaneye gidelim falan dedi eşim ama ayıptır söylemesi WC’ye gidince azaldı. Kanama falan olmadıkça korkma demişti doktor ama insan yine de korkuyor. Gaz sancısı sanırım![]()
Kuzum kaç mm olduğunu bilmiyorumCanım kaç mmdi bebişler? Ben 6+0 da kalp atışını duydum ama çookk az geliyordu doktor çok ufak o yüzden dedi sizde mi öyle duydunuz?![]()
Crl olarak yazıyor ultrason kağıdında benimki 3.20 mmdi 6+0a uyumlu dedi. Kalbini duyduk ama az geliyordu sesi çok küçük o yüzden dedi inşallah sağlıkla büyürKuzum kaç mm olduğunu bilmiyorumbirinin kalp atışı çok dalgalıydı diğeri çok ritmik normaldi vallahi
En azından tek değiliz demek ki :) doktor ilk 3 ay normal dedi. Dinlenince geçmezse ya da kanama olursa gelirsin dedi. İyi düşünelim iyi olsun, kaygılanmamak lazım ama elde de değil işte10-15 dk önce bendede oldu bir korktum ama geçti dediğin gibi gaz sancısı olabilir ya da normaldir belki böyle olması bende bilemedim![]()
0.51 ve 0.46 yazıyor anlamadım vallahi. İmşallah sağlıkla büyüsün bebeklerimizCrl olarak yazıyor ultrason kağıdında benimki 3.20 mmdi 6+0a uyumlu dedi. Kalbini duyduk ama az geliyordu sesi çok küçük o yüzden dedi inşallah sağlıkla büyür![]()
Benim de birkaç gün önce oldu böyle. Kasıklarımda mi karnımda mi diyim öyle bi ağrı ve basınç hissi vardi ki belime de vuruyordu. Basinctan patlayacak gibi garip bi his. Uyurken başladı uykudan uyandırdı beni hatta. Çok korktum ben de Dr a mi gitsek diye. Sonra yavaş yavaş azalarak geçti. O 2-3 gün sürekli tetikteydim akıntımın rengini falan takip ettim ve tekrar o kadar siddetli olacak mi diye.. şükür o kadar şiddetli tekrar olmadı. Ara ara ağrım oluyor özellikle gezinince ya da iş yerinde çalışırken (masa başı değilim). Ama oturunca azalıyor biraz oturup devam ediyorum işime mecburSelam kızlar. Ben de bu sabah baya şiddetli kasık ağrısı mı desem karın ağrısı mı desem öyle uyandım. Baya korktuk hastaneye gidelim falan dedi eşim ama ayıptır söylemesi WC’ye gidince azaldı. Kanama falan olmadıkça korkma demişti doktor ama insan yine de korkuyor. Gaz sancısı sanırım![]()
Rabb'im hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinSeni çok iyi anlıyorum bende 6 yıllık evliyim bu ay hamile olduğuöu öğrendim endişe ve korkular beynimi kemiriyor sanki
Ben de öyleyim, sürekli tuvalete çıkıyorum ve her gittiğimde ishalim. Sizin son durumunuz nasıl?Kızlar ben aşırı halsizim midem bulanıyor bide afedersiniz ishal var 3 4 gündür. Gebelikten mi hasta mı oluyorum bilmiyorum. Daha doktorada gitmedim randevum perşembe günü![]()
Canım ben dün kadın doğum acile gittim şeker tansiyon baktılar serum taktılar ishalim geçti gibi düne göre iyiyim ama mide bulantısı baş dönmesi var hala dermanım yok bugün hep yattımBen de öyleyim, sürekli tuvalete çıkıyorum ve her gittiğimde ishalim. Sizin son durumunuz nasıl?
Çok geçmiş olsun, benim de tansiyonum şekerim normal acaba yediklerimden mi öyle oldu diye düşünüyorum. Baş dönmesi mide bulantısı, baş ağrısı ve kasık bel ağrım var. Doktor hepsine normal dedi ilk gebelik bir de. Sadece ishal normal değilmişCanım ben dün kadın doğum acile gittim şeker tansiyon baktılar serum taktılar ishalim geçti gibi düne göre iyiyim ama mide bulantısı baş dönmesi var hala dermanım yok bugün hep yattım