Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    55
Zaten çok üşüyen bir insanım ben canım çorapla gezerim yaz kış çorapsız asla 😂 baş donmeside oluyor sabah cok kötüydüm ama suan iyiyim çok şükür. Bende bugün 2 kez çıktım tuvalete inşallah geçer ya
Ben yazın giymezdim ama artık mecbur 😄 geçiyor muhtemelen bak azalmış 😊 bol su iç yine de ihmal etme

Biz de baktik kova diyor hesaplamada ama bakalım nolcak🤣 ben oğlak burcuyum dedim ki şu çocuğu 1 ay önce yapabilseydik benden 2 tane olacakti ne guzel🤣 eşimin bakışı "ucuz atlattik" der gibiydi🤣🤣 ha bi de eşim keseyi gördük diye keseli kangurum dedi bana🤦‍♀️ biraz ilerlesin de gebelik o zaman naz niyazla hepsinin hesabını sorcam🤣🤣
Yaaa bizimde öyle biliyor musun bizdede ben kovayım keşke Bebişim de kova olsa ama olsun minik Balığımada kabul, yoksa benim kocamda batacak hem sevgiler günü hem ben hem çocuğum🤣🤣🤣

Kızlar günaydın psikolojik olarak perişan haldeyim az önce doktordan çıktım bebekler ikiz. Ben nasıl bakılan nasıl yapıcam bilmiyorum. Şuan 1+1de kiradayız eşimle taşınıcaz zaten ilk haberi aldığımızda karar verdik tabi ki buna ama şuan herşeyden iki tane almak, taşınma parası, doğduktan sonra aynı anda ikisine nasıl bakıcam. Bunları düşünmekten sevinemiyorum. Allahın gücüne gider dye de çok korkuyorum ama gerçekten ağlamak istiyorum 🥺🥺🥺🥺🥺
Öncelikle hayırlı olsun canım ama üzülme. Benim kardeşlerim ikizdi. Anneminde kimsesi yoktu ben yardım ederdim küçücük yaşta hatta okula geç başladım bu sebeple. Sadece Başta bakması zor olsada büyüdüklerinde ikisi hep birbiri ile oynuyor birbiri ile vakit geçiriyor senin için daha kolaylaşıyor sadece başları biraz zor olacak ama her şeyde bir hayır vardır. Allah bereketini verecektir muhakkak.

Öncelikle hayırlı olsun canım ama üzülme. Benim kardeşlerim ikizdi. Anneminde kimsesi yoktu ben yardım ederdim küçücük yaşta hatta okula geç başladım bu sebeple. Sadece Başta bakması zor olsada büyüdüklerinde ikisi hep birbiri ile oynuyor birbiri ile vakit geçiriyor senin için daha kolaylaşıyor sadece başları biraz zor olacak ama her şeyde bir hayır vardır. Allah bereketini verecektir muhakkak.
Canım benim çok teşekkür ederim inşallah herşey çok kolay ve güzel olur 🫶🏻

Ayakta durunca belim ağrıyor kasık değil de karın ağrısı oluyor bende ara ara ama ilk hamileliğimde kasık ağrım daha çook olurdu hepsi normal süreçler
Evet aslında normalmiş. Doktorum regl olacakmışsın ama olamıyormuşsun gibi ağrıların olacak bir süre dedi. Bebişler sağlıkla büyüsünler de 😊 benim ilk gebeliğim o yüzden her şeyden korkuyorum 🥲

Evet aslında normalmiş. Doktorum regl olacakmışsın ama olamıyormuşsun gibi ağrıların olacak bir süre dedi. Bebişler sağlıkla büyüsünler de 😊 benim ilk gebeliğim o yüzden her şeyden korkuyorum 🥲
Canım ben yedinci haftamdayim ve daha karnımın agrimadigi bir gün olmadı .artıyor azalıyor ama belli bir miktar hep ağrıyor doktor normal olduğunu söylediği için artık umursamıyorum

Canım ben yedinci haftamdayim ve daha karnımın agrimadigi bir gün olmadı .artıyor azalıyor ama belli bir miktar hep ağrıyor doktor normal olduğunu söylediği için artık umursamıyorum
Alışmak lazım sanırım bu ağrılara 😵‍💫 evet canım normal diyor dr allah korusun kanama olmadığı sürece sıkıntı yok bu ağrılar olacak dedi rahim büyüdüğü içinmiş sanırım 😊

Aynenn öyle ben ilkinde çook korkuyordum sanki her an adet olucakmışsım hissi ve bence ilk gebeliklerde daha çook oluyor 🙈
Sürekli tuvalete gider bakardım şimdi daha tecrübeli oldum 😂

Kızlaarr 6 haftalık olup kasık bel ağrısı falan çeken var mı yaa doktorum normal dedi ama 😵‍💫🥲🥲

5+0 oldum bugün
Sabah belimin sağ tarafı ağrıyordu
26 aylık kızım var. Kucağıma gelmek istiyor bazen inmiyor falan, ben de ona bağladım ağrımı.
Ama geçiyor çok şükür.
Böyle ara ara gelip gidecek bu ağrılar. Normaldir uzun süren şiddetli acılarımız olmadığı sürece.
Önceki hamileliğimde de ilk aylarda bel ağrılarım oluyordu. Sonra geçti.
Bir de bence doktor ne derse o. Ben hep doktorumu dinlerim. Başka insanların dediklerini dikkate almıyorum genelde.
O zaman kafam rahat oluyor çünkü her kafadan bir ses çıktığı için aklımı karıştırmak istemiyorum.😵‍💫

5+0 oldum bugün
Sabah belimin sağ tarafı ağrıyordu
26 aylık kızım var. Kucağıma gelmek istiyor bazen inmiyor falan, ben de ona bağladım ağrımı.
Ama geçiyor çok şükür.
Böyle ara ara gelip gidecek bu ağrılar. Normaldir uzun süren şiddetli acılarımız olmadığı sürece.
Önceki hamileliğimde de ilk aylarda bel ağrılarım oluyordu. Sonra geçti.
Bir de bence doktor ne derse o. Ben hep doktorumu dinlerim. Başka insanların dediklerini dikkate almıyorum genelde.
O zaman kafam rahat oluyor çünkü her kafadan bir ses çıktığı için aklımı karıştırmak istemiyorum.😵‍💫
Evet evet benimde ağrılar olup geçiyor sürekli olmuyor şükür bunlara alışacağım sanırım. En iyisi doktoru dinlemek çok kurcalamamak bazen başarılı olamıyorum ama öyle yapmak lazım 🤭 dikkat et kendineee 🌸🌸

Ben de bugün ilk kontrolüme gittim kızlarr 🥹 Keseyi gördükkk haftası da son adet tarihimle aynı çıktı 15 gün sonra kontrol ve kalp atışını dinlemek için çağırdı çok şükürr bir sıkıntı yok folik asite başlattı tekrar 🙏🥰
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim ❤️

Back
X