Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    167
Gecmis olsun idrar yolu enfeksiyonu umarim hemen iyilesir, mutlaka ilac bittikten bir hafta sonra tahlili tekrsrlayin.
Yardim edecek birileri vardie size umarim dinlenmeye calisin bol bol eger siz ilgilenmek zorundaysaniz sadece.
Benim cantam hazir ama yikamadan koydum simdilik 32-33 haftalarda yikamayi planliyorum

Kıyafet anlamında ben çok bi şey almadım 6 parça falan var şuan elimde. Kendime hele hiçbirşey almadım. Monurol kullandım ben canım ama tekrarladı enfeksiyon maalesef. Bu arada tat olarak da çok şekerli geliyor bana bu saşeler ya

Çanta yapmadım daha, aldıklarımın yıkanması ve ütüsüne başladım ama azıcık şeyi bile bitiremedim yarım yamalak duruyor enerjim yok. Tüm enerjimi mesaide harcıyorum çünkü ne zaman enerji bulur yıkama utulemeyi bitiririm bilmiyorum ama eksikler de hala var yani alınacak ve onlar da yine yıkanıp utulenecek. Geçmiş olsun bu arada ben kullanmadım bilgim yok o yüzden

Bu hastalik raporunu ASM den mi aldiniz ben de bu haftada sonra almayı düşünüyorum. Bu hafta ek dersim var kesilmesin de benim eşyalarını alayım az da olsa diye dayanmaya çalışıyorum. Kendi Dr randevuma da daha var . ASM deki Dr da çok sert görünüyor verir mi acaba rapor biraz da utanıyorum istemeye

Teşekkür ederim kızlar burası bana iyi geliyor ya aynı dertlere sahip insanlar görmek iyi geliyor yalnız hissetmiyorum. 30 dan sonra agirlasmaya başlıyoruz ya iyice inşallah eşyaları yıkayıp utulemeye zaman olur. Ben de kendime hiçbir şey almadım pijama takımı baktım ama bana hep çok ince geliyorlar önerisi olan varsa link alabilirim ya. Şu pis evden kurtulayım bir an önce yikicam bebişim eşyalarını inşallah o da bir yaramazlik yapmadan bekler zamanını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…