Ya bu kızın ne kadar tatlı ne kadar güzel enerjili bir annesi var inşallah annesinin güzel duaları ile vaktinde sağlıcakla kolaylıkla doğar, tabiki tüm teyzeleri dua da eder onaGünaydın hanımlar,
Bilmiyorum beni hatırlayan çıkar mı yaklaşık 4 ay hamile kalmaya çalışmıştım. Ocak-Subat-Mart-Nisan başı gibi. Baktım olmuyor vazgeçmiştim. Mayıs ayında hamile kalmışım haziranda ufaklık sürpriz yaptı. Ertesigun hapı kullanmıştım
Şimdi 28+1 olduk. Bir kızçem olacak Allahın izniyle. Geçen hafta cuma akşamı acillik olduk. Dün kendi doktoruma muayene oldum. Progestan kullanmaya başladım. Lütfen dua ediverin hamiş duası daha çabuk kabul olurmuş, prensesim sağlıkla vaktinde gelsin. Daha küçüğüz teyzeleri.
İnşallah hepimiz bebislerimizi sağlıkla vaktinde kolaylıkla kucağımıza alırız, kocaman AMIN
Allah şifa versin, İnşallah sağlıkla vaktinde doğar bebisGünaydın hanımlar,
Bilmiyorum beni hatırlayan çıkar mı yaklaşık 4 ay hamile kalmaya çalışmıştım. Ocak-Subat-Mart-Nisan başı gibi. Baktım olmuyor vazgeçmiştim. Mayıs ayında hamile kalmışım haziranda ufaklık sürpriz yaptı. Ertesigun hapı kullanmıştım
Şimdi 28+1 olduk. Bir kızçem olacak Allahın izniyle. Geçen hafta cuma akşamı acillik olduk. Dün kendi doktoruma muayene oldum. Progestan kullanmaya başladım. Lütfen dua ediverin hamiş duası daha çabuk kabul olurmuş, prensesim sağlıkla vaktinde gelsin. Daha küçüğüz teyzeleri.
İnşallah hepimiz bebislerimizi sağlıkla vaktinde kolaylıkla kucağımıza alırız, kocaman AMIN
Açıkcası bende başından beri var hatta bi ara çok fazla oluyordu sonra geçti gibi şu sıralar yine var ama hiç problem görülmedi şükür. Bazen vajina kendini korumak için salgılar dedi doktor ben de bir daha üstüne varmadımKızlar yeni bir güncelleme ile geldim. Yaklaşık 1 haftadır sabahları ilk kalktığımda bir ıslaklık hissediyorum. Gece yer çekiminden dolayı gelemeyen akıntım mı geliyor acaba, sıvı kaçağı mı acaba diye düşünmeden edemiyorum. 1 tl bozuk para boyutunda bir ıslaklık bırakıyor çamaşırımda. Gün içinde de yine ara ara oluyor tabi de. Turnusollu ped mi alsam, doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim. Siz de böyle bir şey yaşıyor musunuz?
aynı durum bende uzun süredir var son 1-2 aydır daha yoğun öyle 1 tl gibi falanda değil ayağa kalkayım sabah altım full ıslanıyo doktorlar suyun iyi gece akmayan akıntı geliyo dediler, hatta ben akıntı konusuna çok takılıyodum benim hamileliğim çok akıntılı geçiyor takipli doktorumda kafayı taktın bişey yok sorun yok diye kızdı en son. yani dediğiniz durumdan ben daha yoğun yaşıyorum sıkıntı çıkmadı bugüne kadar hiçKızlar yeni bir güncelleme ile geldim. Yaklaşık 1 haftadır sabahları ilk kalktığımda bir ıslaklık hissediyorum. Gece yer çekiminden dolayı gelemeyen akıntım mı geliyor acaba, sıvı kaçağı mı acaba diye düşünmeden edemiyorum. 1 tl bozuk para boyutunda bir ıslaklık bırakıyor çamaşırımda. Gün içinde de yine ara ara oluyor tabi de. Turnusollu ped mi alsam, doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim. Siz de böyle bir şey yaşıyor musunuz?
Açıkcası bende başından beri var hatta bi ara çok fazla oluyordu sonra geçti gibi şu sıralar yine var ama hiç problem görülmedi şükür. Bazen vajina kendini korumak için salgılar dedi doktor ben de bir daha üstüne varmadım
ben de doktoruma yazdım kızlar hamilelikte akıntı artışı olur korkma dedi. Ama gözle görmeden dediği için yine de eczaneden turnusollu ped mi ne oluyormuş onlardan alacağım amniyotik sıvıysa eğer renk değiştiriyormuş ondan alıcam bu akşam. Korkma dedi ama korkucam banane diyorum gülüyo adam da pes etti artıkaynı durum bende uzun süredir var son 1-2 aydır daha yoğun öyle 1 tl gibi falanda değil ayağa kalkayım sabah altım full ıslanıyo doktorlar suyun iyi gece akmayan akıntı geliyo dediler, hatta ben akıntı konusuna çok takılıyodum benim hamileliğim çok akıntılı geçiyor takipli doktorumda kafayı taktın bişey yok sorun yok diye kızdı en son. yani dediğiniz durumdan ben daha yoğun yaşıyorum sıkıntı çıkmadı bugüne kadar hiç
ev taşımayı erteleyemez misiniz ya da hiçbir şeyi ellememe şansınız olur mu?Kızlar çantaları falan hazırladınız mi ben neredeyse 30 haftalık oldum ama hazirlayamadim çanta falan kendime de bisey almadım. Bı de evi tasicam üstelik Aralık in sonuna doğru çok korkuyorum ev tasimaktanbir de idrar yolu enfeksiyonu varmış bende doktor munoro şase verdi kullanan var mı
Ben de zaten hep oluyordu biliyorum belirtilerini yanma vardı bı de garip bir koku. Doktorumda iye var dedi. Taşınmayı erteleyemiyorum maalesef ya ama aşırı da korkuyorum çok strese girdim. Nasıl olacak ya bebek erken gelirse falan diye aldinbeni bornkorku hiçbir şeyi de yikamadim. Şimdi oturduğum evin tesisatında sorun var çok kötü bir koku var evde yıkarsam falan hep bebeğin esyalarina siner diye dokunamiyorumev taşımayı erteleyemez misiniz ya da hiçbir şeyi ellememe şansınız olur mu?
Bu arada idrar yolu enfeksiyonu olduğunuzu kendiniz mi anladınız yoksa tesadüfen testte mi çıktı?
Bari taşınma esnasında pek yardım etmeyin ya, bebek erken gelmez neden erken gelsin yıkarsınız kaçıncı haftada taşınma?Ben de zaten hep oluyordu biliyorum belirtilerini yanma vardı bı de garip bir koku. Doktorumda iye var dedi. Taşınmayı erteleyemiyorum maalesef ya ama aşırı da korkuyorum çok strese girdim. Nasıl olacak ya bebek erken gelirse falan diye aldinbeni bornkorku hiçbir şeyi de yikamadim. Şimdi oturduğum evin tesisatında sorun var çok kötü bir koku var evde yıkarsam falan hep bebeğin esyalarina siner diye dokunamiyorum
Ben de zaten hep oluyordu biliyorum belirtilerini yanma vardı bı de garip bir koku. Doktorumda iye var dedi. Taşınmayı erteleyemiyorum maalesef ya ama aşırı da korkuyorum çok strese girdim. Nasıl olacak ya bebek erken gelirse falan diye aldinbeni bornkorku hiçbir şeyi de yikamadim. Şimdi oturduğum evin tesisatında sorun var çok kötü bir koku var evde yıkarsam falan hep bebeğin esyalarina siner diye dokunamiyorum
sonuç güzel olucak inşallahben de doktoruma yazdım kızlar hamilelikte akıntı artışı olur korkma dedi. Ama gözle görmeden dediği için yine de eczaneden turnusollu ped mi ne oluyormuş onlardan alacağım amniyotik sıvıysa eğer renk değiştiriyormuş ondan alıcam bu akşam. Korkma dedi ama korkucam banane diyorum gülüyo adam da pes etti artık
İnşallah vaktinde sağlıkla gelir bebeğinizGünaydın hanımlar,
İnşallahhhhsonuç güzel olucak inşallahbizede haber verin merak ettim
Ben bunlarin hepsini yapıyorum ya ama yine de bibkere olunca hep tekrar ediyor bu iye. Bı de hamilelikte riskliymis chatgpt ye falan sordum da ilerlemeden tedavi edilmesi lazımmış sizin de aklınızda olsun
Bunu araştıran bir arkadaş vardı ya bayağı telefon ediyordu mali müşavir e soracağım diyordu sanki o bayağı bilgi edinmişti ama kimdi hatırlamıyorumKızlar 32. Haftada çalışabilir raporu alıp 35 te 2 haftalık yıllık iznimi alıp 37 de komple doğum iznine ayrılabilir miyim. Çünkü dönmeyi düşünmüyorum tekrar ve sözleşmeyi yakınlarda yeniledik içerde iznim kalsın istemiyorum. Tecrübeli olanınız varsa bilgilendirirse çok iyi olur çünkü işverenim ne zaman çıkıcan ne zaman izne ayrılıcan diye sıkıştırıp duruyor..
Ben bu konuda çok araştırdım hep farklı bilgilere ulaştım ama 32. Haftadan sonra yıllık izin kullanamazsınız kullansanız da doğum sonrasına o süre eklenmez şeklinde duymuştum.Kızlar 32. Haftada çalışabilir raporu alıp 35 te 2 haftalık yıllık iznimi alıp 37 de komple doğum iznine ayrılabilir miyim. Çünkü dönmeyi düşünmüyorum tekrar ve sözleşmeyi yakınlarda yeniledik içerde iznim kalsın istemiyorum. Tecrübeli olanınız varsa bilgilendirirse çok iyi olur çünkü işverenim ne zaman çıkıcan ne zaman izne ayrılıcan diye sıkıştırıp duruyor..
Anladım teşekkür ederimBen bu konuda çok araştırdım hep farklı bilgilere ulaştım ama 32. Haftadan sonra yıllık izin kullanamazsınız kullansanız da doğum sonrasına o süre eklenmez şeklinde duymuştum.
Hastalık raporu için de her kafadan farklı ses çıktı. 32. Haftadan 37 e kadar hastalık raporu alayım sonra 37 de doğum raporuna geçerim dedim ona da bi oluyor bi olmuyor dediler. En son şöyle yaptım bu ay Yıllık iznimi kullandım. Dün itibariyle de hastalık raporu aldım. 32. Haftaya kadar hastalık raporuyla devam edeceğim.
32 de direkt calısamaz alıp doğumu bekleyeceğim. 1 kasımdan beri çalışmıyorum yani.
170 i arayın hemen açıp bilgi veriyorlar ama o bilgilerde beni tatmin etmedi. En son yeter uğraşayacağım diyip böyle yapmaya karar verdim. Ben de dönmeyeceğim işe.
Benimde bir ara oluyordu, doktorum sey dedi su gelmesi olsa surekli sizinti gibi gelir cok islatir. Bence her gordugunuzde degisin ic camasiri takip edin surekli mi diyeKızlar yeni bir güncelleme ile geldim. Yaklaşık 1 haftadır sabahları ilk kalktığımda bir ıslaklık hissediyorum. Gece yer çekiminden dolayı gelemeyen akıntım mı geliyor acaba, sıvı kaçağı mı acaba diye düşünmeden edemiyorum. 1 tl bozuk para boyutunda bir ıslaklık bırakıyor çamaşırımda. Gün içinde de yine ara ara oluyor tabi de. Turnusollu ped mi alsam, doktora mı gitsem ne yapsam bilemedim. Siz de böyle bir şey yaşıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?