• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Kızlar bebeklerinizin kilo boyu nasıl?
Ben 26+5 de gittiğimde 1 kg boyu da 34-35 cm demişti.
Boyunu başlarda söylüyordu artık birleştirip hesaplayıp söylüyor ki o da doğru net değil aslında. Katlanıp duruyor ya bebişler ölçemiyorlar bacak falan ayrı ölçüp çarpıyorlar bişeyle :)
Boyuna takılma kilosu da iyi. Sorun olsa doktorun der zaten boyu kısa kilosu az diye demediğine göre sorun yoktur 💖

Ben 26+5 de gittiğimde 1 kg boyu da 34-35 cm demişti.
Boyunu başlarda söylüyordu artık birleştirip hesaplayıp söylüyor ki o da doğru net değil aslında. Katlanıp duruyor ya bebişler ölçemiyorlar bacak falan ayrı ölçüp çarpıyorlar bişeyle :)
Boyuna takılma kilosu da iyi. Sorun olsa doktorun der zaten boyu kısa kilosu az diye demediğine göre sorun yoktur 💖
Evet o her şey gayet iyi dedi ama, insan tereddüte düşüyormuş anne olunca 🥹 Sizinki çok iyi maşallah🧿 Ay valla çocuğu canlı görsem rahatlicam😃

Evet o her şey gayet iyi dedi ama, insan tereddüte düşüyormuş anne olunca 🥹 Sizinki çok iyi maşallah🧿 Ay valla çocuğu canlı görsem rahatlicam😃
Hahah ayrıca yeğenim 2500 gr doğmuştu erkek hem de. O kadar kısa sürede toparlıyorlar ki doğunca. Doğduktan sonra daha hızlı büyüyorlar anne karnına göre. Küçük doğsa bile hiç takılma 1 aya ele avuca geliyorlar :) şimdi 10 yaşında benden uzun maşallah kasları falan da çok sağlam hiç o minik doğan bebek gibi değil 😀😀

kızlar selam, haftaya 30 haftalık olacağız 5-6 saatlik bir yola gitmemiz gerekiyor eşimle birlikte. kendi aracımızla. doktoruma sordum cevap bekliyorum. giden varmı emin olamadım :)
Canım ben 5 saatlik yol yaptım bugün eve dönüyorum,giderken de 5 saatti bir problem olmadı çok şükür,benzin istasyonlarında sende in yürüyüş yap ben öyle yaptım rahat bi yolculuk oldu,sana da iyi yolculuklar diliyorum 🤍

Ateş ölçer alan var mı bu akşam braun kulaktan olanı alayım diyorum. Bi tane de koltuk altı bulunsun evde.
Alan araştıran var mı? Yoksa şunu alacağım.

Ben nexus aldim cunku bazilarinda kulak ucu değişmeliymis sanirim surekli. Ben kulagi bebekte kullanicam sadece kapagi var
hem temassiz alindan hem kulaktan

Back
X