Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    54
Rabb'im hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin ❤️ geçen hafta gittim 2 kese gördü doktorum. Pazartesi kalp atışına çağırdı. Ama hala adet olacakmış gibi korkuyorum. Yada boş gebelik derse diye 😢
Korkma Allahın izniyle bişey olmaz içini ferah tut ara ara sancı girmesi normal rahim genişliyormuş sen içini ferah tut herhangi bi akıntın varmı beyaz yada lekelenme gibi

Çok değil kilom ama yarın bakalım inşallah
Vajinal ultrasonda kesin görünür diye düşünüyorum. Ben açıkçası burada okudukça kaygılandım. Dış gebelik, kimyasal gebelik derken bi anda kalktım gittim. Doktor bana bunlar %1 gibi ihtimaller, herkes kötü tecrübesini paylaştığı için siz çok yaşanan şeymiş gibi algılıyorsunuz dedi ve internete soru sorup kaygılanmamam konusunda uyardı. Belki sizin de içiniz rahatlar biraz bu cümlelerle 🙏

Vajinal ultrasonda kesin görünür diye düşünüyorum. Ben açıkçası burada okudukça kaygılandım. Dış gebelik, kimyasal gebelik derken bi anda kalktım gittim. Doktor bana bunlar %1 gibi ihtimaller, herkes kötü tecrübesini paylaştığı için siz çok yaşanan şeymiş gibi algılıyorsunuz dedi ve internete soru sorup kaygılanmamam konusunda uyardı. Belki sizin de içiniz rahatlar biraz bu cümlelerle 🙏
Her akşam 3 saat araştırma sonrası Ferya kendine gel Allah’ın dediği olur çocuğun psikolojisini bozma anı yaşa diyorum sabah kalkıyorum yine burda bişey araştırıyorum aslında bunu hepimiz biliyoruz her hamilelik kişide farklı gelişir ama vesvese kaygı alıp alıp götürüyor bu sitenin en güzel yanı güzel arkadaşlıkla verilen teselliler çünkü ben hamile olduğumu kimseye söyleyemedim burdan karnında melek olan annelerin duaları ile işim rast gideceğine eminim herkes hakkını helal etsin çok sorup bunaltıyorum ama öyle yada böyle geçecek 🙂

Karından görebilmesi için öncesinde çok sıvı alıp idrarımızı mı tutmak gerekir?
Yok valla ben test yapar yapmaz gittim. Hiç bir şey yapmaya gerek yok.Devletteki doktor bakmadan önce gözükmeyebilir dedi ama gördü zorla. Özeldekide gördü ama embriyoyu göremediler.

Bu site olumsuz yorum açısından çok kötü. Çünkü zaten buraya bir sorunu olan insanlar rahatlamak için yazıyor genelde. Paylaşım yapmaya geliyorlar ki haklılar. Allah hepsinin gönlüne göre versin. Dertleşmek iyi gelir.

Biz de birkaç yorum okuyunca çook büyük bir kitle olumsuzluk yaşıyor gibi algılıyoruz ve bu bize zarar veriyor bence.

Arkadaşım da hamile şu an. Benden 2 ay önce olacak doğumu nasipse.
tüp bebek yaptırdı. Tek seferde tuttu. Burda gördüğü konular yüzünden epeyce etkilendi. Bir daha bakmama kararı aldı o da. Sağlıkla ilerliyor hamileliği şükürler olsun.

ben de bu olumsuzlukları görmek istemediğim için girmeyeceğim siteye artık. 😵‍💫

Kızlar benim fikrim denize girmemekten yana daha önceki gebeliklerimde sorun yaratmıştı kim ne derse desin hijyen deil ve enfeksiyon olma riski fazla ben kaç doktora sorduysam kesinlikle girme demişti ilk ayla çok önemli aman dikkat ⚠️

Back
X