• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Hareketleri benim bebeğiminde değişken oluyor birkaç gün çok hareketli oluyor ertesi gün daha az hareket ediyor onunda arada modu düşüyor diye düşünüyorum 😂 bebişin suyunun artması için havuç suyunun çok işe yaradığını okumuştum şeker gibi problemin yoksa deneyebilirsin aslında
Onlarda minik insan tabi modu düşüyor olabilir yedigimkzi mi begenmiyolar artık ne dertleri varsa 🤣 ilk gebeligim riske girmemek icin solugu doktorda aliyorum🤣
seker yuklemem temiz cikti normalde yemiyorum dikkat ediyorum bi havuctan bisey olmaz heralde sıkıp iceyim tesekkurler😘

Onlarda minik insan tabi modu düşüyor olabilir yedigimkzi mi begenmiyolar artık ne dertleri varsa 🤣 ilk gebeligim riske girmemek icin solugu doktorda aliyorum🤣
seker yuklemem temiz cikti normalde yemiyorum dikkat ediyorum bi havuctan bisey olmaz heralde sıkıp iceyim tesekkurler😘
Rica ederim şifa olsun inşallah 😘🙏🏻

Havuç çiğken değil de pişince şeker salgılıyormuş patates gibi. Çiğken zararı olmadığını düşünüyorum 😇

Kızlar bugün kontrolüm vardı karnın bir tarafında çıkıntı çıkması sertleşme regl sancısını vs herşeyi sordum sertleşme tüm karında olsa bile düzenli aralıklarla sertleşmediği ve sancı gibi bir ağrı getirmediği sürece endişelenme dedi bebek bazen bir tarafa toplanır şeklini değiştirir dışarıdan farklı bir görüntü olabilir bu sorun değil dedi arada sancı girerse çok şiddetli ve düzenli olmadığı sürece korkmayın dedi.Bebiş biraz önden gidiyormuş nst ye alacaklar
Çok sevindim canım kızının iyi olmasına. Kaç haftalıksın 🙏🏻

Ya bu kızın ne kadar tatlı ne kadar güzel enerjili bir annesi var inşallah annesinin güzel duaları ile vaktinde sağlıcakla kolaylıkla doğar, tabiki tüm teyzeleri dua da eder ona💞 Prensesini vaktinde sağlıcakla huzurla al kucağına, tüm bebişlerimizin hep güzel haberlerini alalım, güzel günlerini görelim inşallah Allaha emanet olun ikinizde🐣💗
Çok teşekkür ederiz teyzesi 💞 Kocaman Amin 💗 Hepimizin bebişleri sağlıkla, sağ salim, kolaylıkla, vaktinde gelsin 💗💗💗

Bizde bugün gittik hastaneye 31+3 haftaligiz , kafası biraz önden gidiyor dedi ,herşey şuan normal görünüyor ,bacak boyu biraz uzun dedi eşim 190 cm 😂
Benimkinin de kafası 3 hafta önde ya niye öyle anlamadım 31+1 im ama bebeğin kafası 34 hafta çıktı 🙄 beyin gelişimi önde gidiyor bir sorun olduğunu düşünmüyorum dedi diğer gebeliklerimde hiç böyle birşey olmamıştı o yüzden biraz içim sıkıldı

Benimkinin de kafası 3 hafta önde ya niye öyle anlamadım 31+1 im ama bebeğin kafası 34 hafta çıktı 🙄 beyin gelişimi önde gidiyor bir sorun olduğunu düşünmüyorum dedi diğer gebeliklerimde hiç böyle birşey olmamıştı o yüzden biraz içim sıkıldı
Benimde 34 görünüyor ,birşey de demedi ,korkmalimiyiz anlamadım ,3.hamileligim ilk defa böyle birşeyle karşılaştım benim bebeğim erkek

Benimde 34 görünüyor ,birşey de demedi ,korkmalimiyiz anlamadım ,3.hamileligim ilk defa böyle birşeyle karşılaştım benim bebeğim erkek
Kızlar korkulacak bir durum olsaydı doktorlarınız muhakkak söylerdi. USG ölçümleri her zaman net sonuç vermiyor zaten. Gerek bebeğin pozisyonu gerek USG cihazı kaynaklı. Ben sorun olduğunu düşünmüyorum. He bir de gerçekten genetik çok etkili. Benim arkadaşımın da bebeğinin kafası hep geriden geliyordu. Arkadaşımın kafası küçük mesela gayet sağlıklı doğdu bebesi de. 😊 O yüzden doktor size olumsuz bir şey diyene kadar bence kendinizi strese sokmayın. Ama içiniz yine de rahat etmiyorsa başka doktora görünün. 🤗

Bizde bugün gittik hastaneye 31+3 haftaligiz , kafası biraz önden gidiyor dedi ,herşey şuan normal görünüyor ,bacak boyu biraz uzun dedi eşim 190 cm 😂

Bizimki gibi 🤣 hep bacak ondeydi en basindan beri 🤣

Kızlar bizimde kafa ve bacak 10 gün önden gidiyormuş, karın çevresi de bir hafta öndeymiş doktor biraz olumsuz konuştu ama ben sıkıntı yapmıyorum, sağlıklı doğacak inşallah, bir önceki muayenede suyum fazlaydı buda sıkıntılı bi durumdu, doktorum olumsuz konuştu endişelendim bende, patates pirinç vs kestim suyu normale yaklaşmış ama hala dikkat gerektiriyor dedi, plesanta için bir sonraki muayeneyi bekleyelim yukarı çıkabilir dedi, hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah 🌸🌸❤️

Kızlar bizimde kafa ve bacak 10 gün önden gidiyormuş, karın çevresi de bir hafta öndeymiş doktor biraz olumsuz konuştu ama ben sıkıntı yapmıyorum, sağlıklı doğacak inşallah, bir önceki muayenede suyum fazlaydı buda sıkıntılı bi durumdu, doktorum olumsuz konuştu endişelendim bende, patates pirinç vs kestim suyu normale yaklaşmış ama hala dikkat gerektiriyor dedi, plesanta için bir sonraki muayeneyi bekleyelim yukarı çıkabilir dedi, hepimiz sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım inşallah 🌸🌸❤️
Bana 1 hafta ileriden bir şey olmaz dedi de ne gibi olumsuzluk olabilir ki sadece merak ettim 🥰

Bana 1 hafta ileriden bir şey olmaz dedi de ne gibi olumsuzluk olabilir ki sadece merak ettim 🥰
Haftasıyla uyumlu olması gerekiyor karın farklı hafta, kafa bacaklar ayrı bebeğin olması gerektiği hafta ayrı farklı dedi 32 haftada bi detaylı usg yaptırsan iyi olur dedi,benim bildiğim hafta farklılıkları olabiliyor o yüzden çok sıkıntı yapmadım başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum

Back
X