Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Çok duygulandım okurken sizinki daha zor olmuş evet ama sonu bu sefer çok güzel olacak Allah'ın izniyle daha büyür karnımız hatta esas şimdilerde daha çok büyüyecek, bebişlerin kilosunun 2-2,5 katına çıkacağını bi düşününce ben 160 civari olduğum için bu göbek şimdiden zorluyor. Yerim dar yani napalım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah ben de günleri saymaya başladım da sezaryen olacagi için tam 2 ay bile değil kalan zaman

Aminnnn Bazen erkekler düşünemiyor böyle şeyleri maalesef odunlukları tutuyor ben kendimi böyle beğendiğim halde eşime arada nazlaniyordum duygusallık çöküyordu, benim gibi tombişi napcan tabi falan diye o günlerde dank etmiş olacak ki iltifat ediyor ara ara Bi de malum bu dönemde eskisi kadar yakınlaşma olamıyor eşlerle belki ondan bize ihmal ediliyoruz gibi gelmiş de olabilir bilmiyorum ki esas lohusalikta dikkat etsin diye ben şimdiden denk geldigim kadın dogumcuların videolarını atıyorum lohusalikta neler oluyor psikolojik ve fizyolojik olarak nasıl etkileniyoruz ve eslerimiz cevremiz nasıl yaklasmali bunun üzerine videolar

Evet yaaa Hamile olduğumdan beri libidom ölü zaten Şuan da da korkuyorum bebek büyüdü zaten yasak, hep bir mesafe Erkekler bilerek yapmıyor ama biraz mallar ya bu gerçek Adamlar doğum yapsa bizden daha nazlı olurlardı o kesin ama.

20 damla kullanıyorum ama multivitaminin içinde de demir var ya o yüzden eczacıya sordum bu ikisinin toplamına göre hesap yaptı. O zamanki kiloma göreydi bu doz tabi şimdi kilom artti tekrar hesaplatsam olur
bende stıck toz olarak kullanıyorum dr 2 ye cıkardı sabah aksam ıc dedı bakalım ınsallah yukselır

Ay benim de aynı şekilde sarılmak dışında birsey yapmak istemiyorum ama sürekli dip dibe durasım ve sarılasım da var yanımda olduğunu hissetmek istiyorum garip bir psikoloji extra şefkat ihtiyaci oldu bende hormonlar yüzünden galiba bunu açıkça da konuştum ben. Tıbbi yönüyle de açıkladım birçok şeyin nedenini. Anladı gibi geliyor ama bilmiyorum öyledir inşallah

Mandalina ile tüketin. Emilimi daha iyi oluyormuş. Yarın haber veririm kan artmış mı diye
Evet C vitamini ile birlikte alınması demirin emilimini arttırıyor o yüzden ben de portakal/mandalina suyuna damlatip öyle içiyorum. Hem ilacın kokusunu da almıyorum böylece

Ben de bugün kan verdim hgb 10,5 ferritin 3,5 ve demir 45. Multivitamine ek sidefer damla kullanıyorum. Daha önceki degerlerimi koruyor sadece şu an. Dr uma sordum devam dedi
bu arada dr un demır dozunu yukseltmenı ıstemedımı benımkısıde sımdılık endıselenecek bı durum yok dedı

Ay bi kaç gün girmediğim için toplu okudum yazdıklarınızı kızlar

Bende kapı süsü vs hastane ile mi anlaşıp yaptırsam dedim hiç uğraşmamak adına ama sanırım o pahalıya gelecek o sebeple haftaya bende bu işe yoğunlaşacağım bi kaç model beğendim sizinle paylaşmak istiyorum yorumlar mısınız

Ve geçen haftasonu dolabını aldım kızımın bu haftasonu da gelecek inşallah, sonrasında yıkama ütü ve yerleştirme sürecine gireceğim inşallah

Zaman az kalınca bi içim tuhaf oluyor

Bu arada hamileliği çok sevdim ama bi an önce de bitsin evimizde sağlıkla zamanında gelsin zaman geçirelim istiyorum, hep bi hayalim en büyük hayalim bebeğimi emzirmek hep o hayalle bekliyorum kızımı

Eklentiler

• IMG_1203.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_1204.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 34
Eşime bir iyi bir kötü davranıyorum Oda herşeyi hamileliğe bağlamaya başladı Bugün okudum kadınlar anne piskolojisine girip kadın olduğunu unutuyorlarmış. Erkeklerde bir süre karısını anne konumuna koyup, kadın konumunda görmüyorlarmış. Şu hamilelik piskolojide ayrı dal olarak incelenmeli ya Erkek ve kadın olarak. Sonuçta 0 dan insan yetiştirmeye hazırlanıyoruz kolay değil

Çok güzeller. Ben pembişi beğendim ama daha çok. Kız olunca pembe erkek olunca mavi otomatik yükleniyor bende Ben bebeği çok merak ediyorum. O yüzden doğsun istiyorum...

Benim de 3 kaybım var çok iyi anlıyorum sizi şikayet edecek gibi olunca kendimi hemen frenliyorum sanki günah işlemişim gibi hatta bugün eşimle ilk bebeğimiz doğsaydı 2 yaşında olacakmış onu konuştuk. İnşallah kızlarımız sağlıkla kucağımıza alırız benim de kızım olacak inşallah

Son ayda ortaya çıkıyor ,herkeste olmuyor çatlak , benim İlk hamileliğimde basenim çatladı,ikinci de göbeğim ,şuan 3. Yolda çatlayacak yerim kalmadı galiba
Bende 32+3 teyim, göbeğimde ve diğer yerlerimde çatlamam olmadı ancak göğüslerimdeki ergenlikten kalan çatlaklar derinleşti yaygınlaştı gibi görüyorum. Bol bol sürmeme rağmen, cildim hep kuru çok su içmek gerekiyor sanırım ve hiç kurutmamak lazım, umarım böyle çatlamadan devam edebiliriz

Yaaa peri konsepti miii çok güzeller ben ikincisini daha çok beğendim

Kzılar selam,

Herşeyden alakasız, hamilelikte özgüveni düşen var mı?
Hayır
Beyaz olan güzel

Evet gercekten derin konular. Bizi de eşimizi de fazlasıyla etkileyen bir dönem. Hele bizim gibi ilk çocuğu olacak kişilerde hayat komple değişecek deneyimsiziz Bi ara psikolojim çok dalgalandığında ben de başta eşime ve herkese cabuk sinir oluyordum. Birseyden eşime kızdım içimden bi gun hatırlamıyorum şu an konuyu ama o an anneme belli etmedigimi zannetsem de yüzümden anlamıştı ve dönüp eşime hormonlardan diyip işaret edince iyice gerilmistim hormonlar hormonlar diyip durmayın madem anlıyorsunuz nedenini bari açık açık yanımda böyle demeyin çocuk mu kandırıyorsunuz diye ağlamıştım çok saçmaydı gerçekten hatırlayınca gülüyorum kendime çocuk gibi nazlandigim o anlar için ama bu zamana kadar hiç öyle nazlı, her zaman ilgi bekleyen ya da herseye alınan biri olmadım. Tam aksine herseyde ben kendim yaparım kimseye ihtiyacim yok modunda biriyim. Belki de fiziksel kapasitem kısıtlanınca ve en ufak seylerde kendim yapamayıp yardım istemek zorunda kalınca böyle tepkiler oluşmuştur bende o anda. Zaten duygusal olarak da bizi fazlasıyla etkileyen bi dönem. Psikolojiye merakım var o yuzden oturup sonradan olayları anlamlandırmaya, kendimi ya da olaydaki kişilerin tepkilerini çözmeye çalışırım. Sonra eşimle konuşurum söylerim bence bu sebeple böyle oldu böyle hissettim farkında olmadan bu tepkiyi verdik ama tekrar olursa şöyle de yapabiliriz vs vs. O da fikrini söyler konuyu halı altı etmeyiz. Eşimin de hislerini sorarım anlamak isterim. Birbirimizi anlamaya buna çaba göstermeye mecburuz. İlerde çocuğumuz da bizden görüp sorunlarıni konuşarak duygularını ifade ederek çözmesini öğrenecek. Yaşadığı ortam da daha huzurlu olacak inşallah elimizden geleni yapacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…