- 27 Mart 2025
- 27
- 34
- 3
- 22
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
Ayyy inşallah bacımmEvet kuzum geçtikten bi kaç gün sonra yapsan en azından net sonucu alırsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy inşallah bacımmEvet kuzum geçtikten bi kaç gün sonra yapsan en azından net sonucu alırsın![]()
24’dünde reglim başlıuor haziranı 5 be 7 de ilşki oldu orta gün ve yüksen günden bir gün önce yaptık inşallah tutmuştuRegl gününüz ne zaman![]()
20sindr veya 21 inde erken gebelik testi yapabilirsin ben öyle öğrendim24’dünde reglim başlıuor haziranı 5 be 7 de ilşki oldu orta gün ve yüksen günden bir gün önce yaptık inşallah tutmuştu![]()
Canım istersen reglin geçince yap çünkü diğer türlü strese girersin çok fazla24’dünde reglim başlıuor haziranı 5 be 7 de ilşki oldu orta gün ve yüksen günden bir gün önce yaptık inşallah tutmuştu![]()
Canım şu anki dönemde biraz gereksiz buluyorum ben tetanozu tabi ki herseyde olduğu gibi risk olabilir ama günlük hayatımızda zaten olacak şey değil doğumda da steril olmayan bisey kullanacak halleri yok paslı bir nesterle bizi kesmedikleri sürece bir sorun yaşamayız ama yine de kendin araştır öyle karar ver ben yaptırmayı dusunmuyorum çünkü yaptırınca da belli yan etkileri var ama tabi ki herkesin kendi kararıKızlar selamlar tetanoz aşısı olma konusunda çok kararsızım bünyem çok hassas sinovac olduğumda bile titreyerek bayılmıştım bilincim gitmişti. Bu durum çocuğu da etkiler diye düşünüyorum siz yaptıracak mısınız
Benim de yaptırmama tarafım daha ağır basıyor canımCanım şu anki dönemde biraz gereksiz buluyorum ben tetanozu tabi ki herseyde olduğu gibi risk olabilir ama günlük hayatımızda zaten olacak şey değil doğumda da steril olmayan bisey kullanacak halleri yok paslı bir nesterle bizi kesmedikleri sürece bir sorun yaşamayız ama yine de kendin araştır öyle karar ver ben yaptırmayı dusunmuyorum çünkü yaptırınca da belli yan etkileri var ama tabi ki herkesin kendi kararı
Canım bende 2 kez verdim kan doktorum başka istemedi haziranın son haftası kontrole gel dediKızlar selam. 2. Kanı dün verdim. Yükseliş iyi 2 hafta sonra gel dedi. Tekrar kan istemedi ama burada herkes 4-5 kere kan vermiş sanırım. Siz doktor önerisiyle mi devam ettiniz kan vermeye?
Bende sadece 1 kere verdim kan , bi daha gerek yok dedi 1,5 hafta sonrasına kese için randevu verdiKızlar selam. 2. Kanı dün verdim. Yükseliş iyi 2 hafta sonra gel dedi. Tekrar kan istemedi ama burada herkes 4-5 kere kan vermiş sanırım. Siz doktor önerisiyle mi devam ettiniz kan vermeye?
İkinci kanda yükseliş güzel değilse bir kere daha istiyorlar ama ortalama olarak iyiyse direk keseyi bekliyorlar çünkü anne için stresli bir süreç oluyor o yüzden için rahat olsun canımKızlar selam. 2. Kanı dün verdim. Yükseliş iyi 2 hafta sonra gel dedi. Tekrar kan istemedi ama burada herkes 4-5 kere kan vermiş sanırım. Siz doktor önerisiyle mi devam ettiniz kan vermeye?
Ben her ay Aynı tarihlerde regl oluyorum pik günlerim 28 mayıs ile 1 Haziran arası idi 30 Mayıs tada 22 mm sağda 15 16 solda yumurtalarım vardı ne zaman çatladı bilmiyorum ama belirti olarak halsizlik uyku hali geceleri regl sancısı alr karın ağrısı agıZ tadsıLıgı ve anlımda sivilce oldu ilk defa , bel ağrısı sol bacak sıızı ve ara ara sol kaşık ağrısı sabit olmayacak şekilde 2 gündür de kremsi beyaz kokusu akıntı var ama bilmiyorum psikolojik mi normal mi
Yok henüz yapmadım korkuyorumTest yaptınız mı?
Ben bugün de yaptım. İkinci çizgi daha da koyulaşmış şekilde göründü. Pazar gününü beklemedim. Sözde o gün yapacaktım.![]()
Merhaba herkese biraz duygusal ve mutluyum birazda heycanlı bende sizin aranıza katılmaya az kaldı regl günümü bekliyorum allahın izniyle hamile olursam sizlerle bu güzel yolu yürümek istiyorum![]()
Yok henüz yapmadım korkuyorumtest istedim eşimden akşam getirecek
İnşallah Allah razı olsun rabbim herkese kolayından nasip etsin tekrar hayırlı olsun sizede ben bilerek test almadım yapmama kararı almıştım ama streste beni bitirdiBen de az önce yaptım dayanamadım
Test elinde olunca beklemek ekstra zor
Güzel haberi almanı diliyorum
Ben 2 kere kan verdim son verdiğim 34 tü dr istemedi daha, zaten sıkıntı olsa bunu fark edersin stres yapma canımKızlar selam. 2. Kanı dün verdim. Yükseliş iyi 2 hafta sonra gel dedi. Tekrar kan istemedi ama burada herkes 4-5 kere kan vermiş sanırım. Siz doktor önerisiyle mi devam ettiniz kan vermeye?
canım sen kan verdinmi yoksa evdemi takip ediyosunTest yaptınız mı?
Ben bugün de yaptım. İkinci çizgi daha da koyulaşmış şekilde göründü. Pazar gününü beklemedim. Sözde o gün yapacaktım.![]()