- 27 Mart 2025
- 27
- 34
- 3
- 22
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
Bu ayın 24 de regle olcam eliöde plsa hergün yapıcam ama işte heycan var birazNe kadar kaldı
Test yapacak mısınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ayın 24 de regle olcam eliöde plsa hergün yapıcam ama işte heycan var birazNe kadar kaldı
Test yapacak mısınız
Yaaa çok sevğndim hayırlı olsunn bacımmYok kan vermeyeceğim
Gerçi belki veririm bilmiyorum ama teste ztn çok güveniyorum
tekrarladım
Üsttekini yeni yaptım
Koyulaşmış
Adet günüm pzt gözüküyor
Eki Görüntüle 3604344
Bu ayın 24 de regle olcam eliöde plsa hergün yapıcam ama işte heycan var biraz![]()
Şimdi yaptım 1 dakika dolmadan çıktıBende öyle bir durum olmadı
O yüzden gitmeyi düşünmüyorum ama dayanamayıp gidebilirim de
Yalnız doktoruma kesin temmuz ortası gideceğim
Erken gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum
Ama kan için emin değilim
Dr.a erken gidince yok kese için gel
Yok kalp dinlemek için şu zaman gel
Bunlar stres
Çekemem
Tek seferde kalbi duyayım içim rahatlasın![]()
Bozuk mu dite bi daha yaptım ikiside bozuk olamaz dimi sence days doctor markaBende öyle bir durum olmadı
O yüzden gitmeyi düşünmüyorum ama dayanamayıp gidebilirim de
Yalnız doktoruma kesin temmuz ortası gideceğim
Erken gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum
Ama kan için emin değilim
Dr.a erken gidince yok kese için gel
Yok kalp dinlemek için şu zaman gel
Bunlar stres
Çekemem
Tek seferde kalbi duyayım içim rahatlasın![]()
Büyük ihtimalle görürsünüzKızlar merhaba. Beta hcg değerim bugün 1473 çıktı. Salı gününe randevu aldım sizce kese görür müyüm? Hangi değerden sonra kese görülür?
Canım ilaç haricinde zaten gebelik çok uyku yapıyor ben zaten öyle anlatmıştım hamile olduğumuGeçmiş olsun
Progestan mahvetmişti beni. Çok yorgun uykusuz yapıyordu. O yüzden fitil olarak kullan demişti dr.
Neden progestan verdi?
miyomlarım vardı diye kullanmıştım ben. Her ihtimale karşı vermişti dr. Miyom büyüyüp bebeği atmasın diye. Büyümediler çok şükür.
Sonra miyomlarım sezaryen sırasında alındı.
Bu hamileliğimde vermez diye düşündüm ama başka bi sebeple de veriliyor mu merak ettim
Öyle olursa daha erken gidebilirim doktora mecbur.
Hani almam gerekirse en baştan alayım bari![]()
Canım 1500 olunca vajinal gözükebiliyor 3000 uzeri de karindan galibaKızlar merhaba. Beta hcg değerim bugün 1473 çıktı. Salı gününe randevu aldım sizce kese görür müyüm? Hangi değerden sonra kese görülür?
Cihaz eskiyse gözükmeyebilir karından isterseniz biraz daha geç gidinİnşallah salıya kadar 3.000 üzeri olur. Vajinal ultrason beni biraz korkutuyo![]()
Bekle biraz daha o zaman ben öyle yaptım direk karindan baktıkİnşallah salıya kadar 3.000 üzeri olur. Vajinal ultrason beni biraz korkutuyo![]()
Canım ilaç haricinde zaten gebelik çok uyku yapıyor ben zaten öyle anlatmıştım hamile olduğumugozumu açamıyorum gece gündüz
![]()
Şimdi yaptım 1 dakika dolmadan çıktı
Bozuk mu dite bi daha yaptım ikiside bozuk olamaz dimi sence days doctor marka
Bilmiyorum ya markadan dolayı yalancı pozitif çıkarıyor felan deniliyorPozitif işte daha ne olsun![]()
Rabbim duysun seni inşallahHayırlı olsun
Sağlıkla kucağına al![]()
Bilmiyorum ya markadan dolayı yalancı pozitif çıkarıyor felan deniliyor![]()
Bende bunu duymadm hiç ama ne bileyim formlara baktım içim karardı inancımı kaybettimMarkayı hiç bilmiyorum. Yorum görmedim. Hep artı med kötüleniyor.