Herkese merhaba Allah hamilelik sevincinizi kucağınıza alacağınız güne kadar yaşatsın sağlıklı bedişleriniz olsun olmayanlardan yaşatsın Mevla canlarım ben Ferya 2 kız annesiyim 35 yaşındayım size hikayemi anlatmak istiyorum sizi korkutmadan benim korkularımı yenmem için size ihtiyacım var 2022 den bu yanı 2 kimyasal 1 dış gebeliğim oldu son dış gebeliğimi 2 aylık olana kadar fark etmedik beta normal gebelik gibi arttı hep şans verildi ama en son sol tüpde görüldü ve kalbi atarken

neyse ölüm tehlikesi ile 20 gün camsakurada yattım 2 doz kemoterapi iğnesi vuruldum Allahım kimseye yaşatmasın o günler

ve ben bu 4 gebelikte eşime söyledim bayram havası gibi geçirdik sonuç hepsi hüsran devletteki doktor yaşın 35 bana artık çocuk yapmamam gerektiğini tüp bebek yapmam gerektiğini söyledi .istiyorsan dedi bende 2 kızım var çok şükür hayatımı tehlikeye atamam dedim yapmadım.1 buçuk sene oldu bazen korundum bazen olmuyor zaten dedim bıraktım ama ağrılarımın gitmediğini fark ettim ve 3 aydır sol tüpümde dış gebeliğin olduğu tüpde ağrı oldu fransada eğitim almış bi yabancı doktor arkadaşım götürdü dr seninkiler bana kalırsa genetik dedi hamile kalabilirsin felan ikna etmeye çalıştı ama ben istemiyorum dedim sonra tüpümdeki ağrı için rahim filmi istedi yırtılma bozulma var mı dir ben bu ay ecomardançekindim kapalı olan tüpümüde açtı . Bende açıkçası korunmadım zaten olmuyor diye pek takmadım ve sat 19 Mayıs 2 günüm geçti aşırı mide bulantı koku hassasiyeti kaset test aldım direk pozitif çıktı rahim filminin ilk ayı hamile kaldım 2 gün önce betam 198 çıktı dış gebelik tekrarlayan bişey bir oldumu tekrar olma olasılığı %20 yatamıyorum aklımdan çıkaramıyorum hem hayati tehlikem var hemde bi umuttur diye bekliyorum ama eşime söylemedim yine heveslenmesin diye yarın yine yaptırsam mı beta diye düşünüyorum sonra Allah’ın dediği olur bekle pazartesi diyorum bana dua edin lütfen hamilelerin duası çabuk kabul olur ben bilmem Rabbim ne hayırlı ise hakkımda onu versin dua istiyorum