- 29 Haziran 2024
- 2.435
- 3.180
- 53
Ooo Maşallah sağlıkla gelsin bebişimizKızlarrrrrr sözde doktora yarın gidecektim ama bugün gittim ani bir kararlabebeğim çok iyi maşallah büyümüş ve kalp atım hızı da iyi çıktı çok şükür
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo Maşallah sağlıkla gelsin bebişimizKızlarrrrrr sözde doktora yarın gidecektim ama bugün gittim ani bir kararlabebeğim çok iyi maşallah büyümüş ve kalp atım hızı da iyi çıktı çok şükür
![]()
Merhaba bugün kontrole gittim vajinal muayene ile görebildi doktor keseyi. Haftasıyla uyumluymuş. Kızlar benden kan falan almadı doktor normal miMerhaba arkadaşlar bende 4+6 ile aranıza katılıyorum yarın keseyi görmeye gideceğiz inşallah. Benim hiç bir belirtim yok Çok imkansız yollardan geldiğim için inanamıyorum hala . Eşime ben bir şey hissedemiyorum dedim Kızdı bana öyle söyleme dedi Ama ne bir belirtim var ne başka bir şey bu normal mi
Çok sevindimKızlarrrrrr sözde doktora yarın gidecektim ama bugün gittim ani bir kararlabebeğim çok iyi maşallah büyümüş ve kalp atım hızı da iyi çıktı çok şükür
![]()
Maşallah canım :) evet normal ya belki sonraki haftalar yapar kan testlerini benimde ilk muayenede kan almadı bi daha ne zaman gel dediMerhaba bugün kontrole gittim vajinal muayene ile görebildi doktor keseyi. Haftasıyla uyumluymuş. Kızlar benden kan falan almadı doktor normal mi
Maşallah maşallah Allahım sen bugün gülümseyerek dolaşırsın insan onu görüp onla ilgili bişeyler duyunda deli oluyor sevinçten :)Kızlarrrrrr sözde doktora yarın gidecektim ama bugün gittim ani bir kararlabebeğim çok iyi maşallah büyümüş ve kalp atım hızı da iyi çıktı çok şükür
![]()
Ay normal mi çok sevindim 18 Temmuzda gel dedi bir daha. Nerden baksan 3 hafta varMaşallah canım :) evet normal ya belki sonraki haftalar yapar kan testlerini benimde ilk muayenede kan almadı bi daha ne zaman gel dedi
Ay cok sukur bugun mide bulantisindan kustum, bence yerine baska belirtiler geliyor, insan kustuguna sevinir mi :)Merhaba, benim de aynı şey oldu. Bir sorun mu var yoksa hormon dalgalanması mı emin olamadım :/
Hoşgeldin geçmek bilmeyen günler :) çok görmek istersen gidersin ya olsunAy normal mi çok sevindim 18 Temmuzda gel dedi bir daha. Nerden baksan 3 hafta var![]()
![]()
Bendede iştahsızlık var. Midem iğreniyo gibi. Kusunca rahatladınız mı?Ay cok sukur bugun mide bulantisindan kustum, bence yerine baska belirtiler geliyor, insan kustuguna sevinir mi :)
Bende de ayni sekilde, 3 haftadir surekli oluyor. Cok sıkıldım artik.Yine hafif pembe akıntı oldu deli olcam artık valla sürekli başa dönmekten bu korkuyu yaşamaktan![]()
Sağlık ocağında aile hekiminize gebe olduğunuzu bildirin lütfen kan alıp gebe kontrollerinizi ve aşı kontrollerinizi yapacaklarMerhaba bugün kontrole gittim vajinal muayene ile görebildi doktor keseyi. Haftasıyla uyumluymuş. Kızlar benden kan falan almadı doktor normal mi
Ayyy vallahi öyle kız aşırı mutluyum Allahım daim etsin inşallah doktor sorun yok çok iyi dedi kalbini duydum öyle ama yolculuk yapmama izin vermediMaşallah maşallah Allahım sen bugün gülümseyerek dolaşırsın insan onu görüp onla ilgili bişeyler duyunda deli oluyor sevinçten :)
Çok teşekkür ederim canımÇok sevindim![]()
140 ile 150 arası dedi canım net sayı söylemediOoo Maşallah sağlıkla gelsin bebişimizKalp atım kaç çıktı :)
Ay maşallah ne güzel Allah daim etsin daha güzel etsin, sende gitme o zaman artık o zamana cinsiyetini öğrenir öyle gidersinAyyy vallahi öyle kız aşırı mutluyum Allahım daim etsin inşallah doktor sorun yok çok iyi dedi kalbini duydum öyle ama yolculuk yapmama izin vermedidaha önce gebelik kayıpları yaşamış biriyim ne olur ne olmaz diye ilk üç ay yapma dedi bende tamam dedim napim nezaman geleyim tekrar dedim 2 hafta sonra gel dedi
![]()
Maşallah140 ile 150 arası dedi canım net sayı söylemedihatta sorunca güldü ya sen baya sorgulamacısın diyor
![]()
Evet canım muhtemelenAy maşallah ne güzel Allah daim etsin daha güzel etsin, sende gitme o zaman artık o zamana cinsiyetini öğrenir öyle gidersin![]()
Yani nedense kız hissediyorum sanki böyle kızım diye sevesim geliyorMaşallah120-160 olması gerekiyormuş. İnşaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
hissettiğiniz bir cinsiyet var mı
Kız benceKızlar anlayan varmı şu ramzi denen şeyden7 haftalık bu