- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #1.781
Plasenta nerde acabaKız bence![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Plasenta nerde acabaKız bence![]()
Canım Aman diyeyim yuvarlak diye kız diyen olur yada fasulye gibi olana erkek bu yanıltıyorKızlar anlayan varmı şu ramzi denen şeyden7 haftalık bu
Yok canım ilk bebeğimde hep yuvarlak tı ama erkektiCanım Aman diyeyim yuvarlak diye kız diyen olur yada fasulye gibi olana erkek bu yanıltıyor![]()
Evet ondan dedim benim de şuan 7 haftalık aynı anda çekilen bir fotosunda yuvarlak bir fotoda fasulye şeklindeYok canım ilk bebeğimde hep yuvarlak tı ama erkekti
Ramziye göre kız ama çöktü o teori demin bir konudaKızlar anlayan varmı şu ramzi denen şeyden7 haftalık bu
140 üstü kız diyorlar ama sanırım bu teoride çökecekYani nedense kız hissediyorum sanki böyle kızım diye sevesim geliyorama rüyalarımda hep erkek görüyorum
Sağlıklı olsunda cinsiyetin bir önemi yok ama gönlüm kızdan yana
![]()
Adetin ilk gününden itibaren sayılıyormuş ama kan uyuşmazlığı varsa tabiki gidin. Doktor gittiğimde bana sormuştuKizlar gebelik nasil hasaplaniyor ya 8 ile 14 Haziran yumurtlama dönemimdi ,bugünde adetimin ilk günü normalde ama bikac gün önce test yaptim cift cizgi.
Doktora gitmeli miyim ? Bu halde kac haftalik oluyor ?
Bide esimle ben de kan uyusmazligi var , doktor gebelik olusunca gel demisti olam var mi ?
Son kanımı orda verdim. Siz yarın mı gideceksiniz kontroleSağlık ocağında aile hekiminize gebe olduğunuzu bildirin lütfen kan alıp gebe kontrollerinizi ve aşı kontrollerinizi yapacaklar
Hoşgeldin geçmek bilmeyen günler :) çok görmek istersen gidersin ya olsun![]()
Plasenta nerde acaba
Kaç haftalık acaba çok net görünüyor maşallah
6+2 canımKaç haftalık acaba çok net görünüyor maşallah
Son adet olduğun tarihten hesaplaman lazım yani mayıs ayında ne zaman adet olduysan o tarihten sonra saymaya başla canım, hayırlı olsunKizlar gebelik nasil hasaplaniyor ya 8 ile 14 Haziran yumurtlama dönemimdi ,bugünde adetimin ilk günü normalde ama bikac gün önce test yaptim cift cizgi.
Doktora gitmeli miyim ? Bu halde kac haftalik oluyor ?
Bide esimle ben de kan uyusmazligi var , doktor gebelik olusunca gel demisti olam var mi ?
Yaa bu ne benim minik kuşummm ne tatlı Allahım nazarlardan saklasın ya
Minik koalam o benim hepsi çok ama çok tatlılar Allahım hepsini korusunYaa bu ne benim minik kuşummm ne tatlı Allahım nazarlardan saklasın ya![]()
Bu arada şuan plesanta yok diye biliyorum şuan daha yolk kesesinden beslenecek kuşum6+2 canım
Ben onu hiç bilmiyorum valla canımBu arada şuan plesanta yok diye biliyorum şuan daha yolk kesesinden beslenecek kuşum