• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Görüntü kalitesi iyidi. Ultrasondaki yerine göre belirliyormuş sağda mı solda mı diye. Tabi yazarken vajinalse belirtmek gerekiyor tersine denk geliyor.
Benim de 10+0 olacak yarın. 12+Lara gelince sıra alicam işte. Belli olur mu bilmiyorum. Çok heyecanlıyım. Kızımda 12+larda ben görmüştüm cinsiyetini 🤣🤣 bakalım bunda belli olacak mı. Bir de ikili test var işte onu yaptircam

Benim de 10+0 olacak yarın. 12+Lara gelince sıra alicam işte. Belli olur mu bilmiyorum. Çok heyecanlıyım. Kızımda 12+larda ben görmüştüm cinsiyetini 🤣🤣 bakalım bunda belli olacak mı. Bir de ikili test var işte onu yaptircam
Var mı ultrason atalım bakalım ne diyor seninkine :)

Sevgili arkadaşlar ara ara kasık ağrısı yaşıyorum regl olacakmış gibi. İki gündür de sadece sol kasığımda hafif ağrılar mevcut. Benzer durumu yaşıyor musunuz? Doktoruma sordum rahim büyümesinden kaynaklı olabilir. Pembe veya kırmızı kan lekelenmeleri olmadığı sürece sorun yok denildi.
Bende de oluyo canım ev supurdugumde genelde yoruldugum zamanlarda oluyo benim

ramiz testi nedirr :D
Ahahah kanadalı bir doktorun teorisiymiş. Eğlence amaçlı bakılabilir. Yerine göre anlıyormuş sağda mı solda mı diye. Chat gbt attım sağda mı solda mı diye direkt söyledi ramzi teorisine göre mi bakmamı istiyorsun diye 😂

Kızlar merhaba. Mide bulantılarım günde 3 kez Prilam içmeme rağmen çok acıklı ilerliyor. Ne zaman geçecek, midenizi neyle bastırıyorsunuz ne olur bana bir iki fikir verin😭
Benim de çok kötü geçiyor. İlaç kullanmaya başladım bugün. Ama naneli şeyler beni biraz idare ediyor. Keskin bir diş macunu, üzerine de polo şeker. Tabii sonra biraz mide yakıyor ama. Bir de yeşil elma yiyodum. Ama artık fayda etmez oldu

Kızlar merhaba. Mide bulantılarım günde 3 kez Prilam içmeme rağmen çok acıklı ilerliyor. Ne zaman geçecek, midenizi neyle bastırıyorsunuz ne olur bana bir iki fikir verin😭
Merhaba benim mideme iyi gelen bişi keşfettim, belki işe yara sizde de, soğuk ayran çorbası, yoğurt buğday nohut nane, bana çok iyi geldi, hem de sağlıklı besleyici

Kızlar 2 gün önce yanağımın şiştiğini fark ettim yemek yerken de ısırdım çok ağrıdı sonra yara çıktı beyaz beyaz okadar canım yanıyor ki anlatamam hala geçmedi ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum karanfil çiğneyince uyuşuyordu sonra karanfilin tehlikeli olduğunu öğrendim ne yapacağımı şaşırdım aft için ne yapabilirim

Evet yeniden doğumu kapsayan paket almanız gerekiyor. O şekilde doğumu karşılar.

Ben de sigorta aldım ama yenilememe gerek kalmadan doğum olacak. Süresi geçerse mecbur yenilemek lazım.
Her türlü çok daha hesaplı olacak sizin için. Sigorta harika bir şey.
Ama benim doğuma iki ay kala bitmiş olacak yani tekrar sigorta yaptırmak mantıklı mı bu durumda 🥲

Benim de çok kötü geçiyor. İlaç kullanmaya başladım bugün. Ama naneli şeyler beni biraz idare ediyor. Keskin bir diş macunu, üzerine de polo şeker. Tabii sonra biraz mide yakıyor ama. Bir de yeşil elma yiyodum. Ama artık fayda etmez oldu
Naneli sakız, muz 🥲

Kızlar 2 gün önce yanağımın şiştiğini fark ettim yemek yerken de ısırdım çok ağrıdı sonra yara çıktı beyaz beyaz okadar canım yanıyor ki anlatamam hala geçmedi ne konuşabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum karanfil çiğneyince uyuşuyordu sonra karanfilin tehlikeli olduğunu öğrendim ne yapacağımı şaşırdım aft için ne yapabilirim
Karadut şurubu doğalından bulabilirsen. Aktarlarda var ama guvenilir mi bilmiyorum. Olmazsa eczanede varsa eczaciya ya da Dr una danışarak deneyebilirsin. Şimdi zamanı değil geçti sanırım ya yoksa direkt kendisi de yenirse iyi gelirdi. Ama gebelikte sakıncası var mı arastirmadim ona bakın muhakkak. Normal zamanda kullanıp faydasını görmüştüm. Yutmak sakıncalı ise belki gargara yapılabilir ama

Son düzenleme:
Biraz can acıtıyor ama üzerine parmak ile karbonat ya da toz sumak basmak çok iyi geliyor hemen iyileştiriyor. Bir de bol bol C vitamini ile bağışıklığı desteklemek gerek.

Tansiyonum düşüyor benim sürekli, ya 9-6 ya 8-6 aslında çok düşük değil belki ama benim başımı döndürüyor. Ne yaparsam yapayım yükselmiyor. Bol bol tuzlu ayran içiyorum yine de bir anlığına rahatlıyorum sonra yine düşüyor. Nasıl yükselecek bu, yarın kontrole gidince söyleyeceğim ama ilaç kullanmak istemiyorum

Back
X