- 24 Aralık 2024
- 1.849
- 884
- 38
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #3.521
Hahapipisi var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahapipisi var![]()
Kızlar selam,
Benim bebek 1 hafta önde çıktı. 9 hafta olması gerekirken 10 hafta gözüküyor.Teyzoşlar cinsiyet tahmini alabilir miyiz ?Chat gbt erkek dıyo ama guvenmıyorum
![]()
Şu aşağı taraf ama 10 haftalık diye çok belli olmuyor sanırımbacak arası neresi kii
Erkek gibi hissettim ama hiçbir dayanağım yokKızlar selam,
Benim bebek 1 hafta önde çıktı. 9 hafta olması gerekirken 10 hafta gözüküyor.Teyzoşlar cinsiyet tahmini alabilir miyiz ?Chat gbt erkek dıyo ama guvenmıyorum
![]()
Senin için de kız hissettim canım ama tamamen hisAyy hayırlı olsun canımben de basından beri erkek hissediyorum normalde kız istiyorduk ama erkege alıstırdım kendimi nedense
senin ultrason görüntün nasıldı 11.haftada acaba buna benziyor muydu çıkıntı
Eki Görüntüle 3620639
Hadi bakalım iki haftaya belli olurSenin için de kız hissettim canım ama tamamen his![]()
Evet belli olmuyor tamŞu aşağı taraf ama 10 haftalık diye çok belli olmuyor sanırımkafa yapısına göre de erkek dedi ama bilmiyorum
![]()
Ayy hayırlı olsun canımben de basından beri erkek hissediyorum normalde kız istiyorduk ama erkege alıstırdım kendimi nedense
senin ultrason görüntün nasıldı 11.haftada acaba buna benziyor muydu çıkıntı
Eki Görüntüle 3620639
Senin cıkıntı da aşağı doğru ama erkek değil mi anlamadım bu iştenHiç anlamıyorum inan. Açısına göre cinsiyet tahmin edilebiliyor. Seninkinde çıkıntı var ama bu kız da erkekte olabilir. Önemli olan pozisyona göre açı.
Bende bilmiyorum ama 10. haftada bebeklerin nubu aynıymış. Benım 9 haftalık ama 10 çıkıyor kaça göre değerlendircem bilmiyorumEvet belli olmuyor tamama kafa bu haftads hepsinde kocaman olmuyor mu
![]()
O konuda ben de karışığım dr a sorucam onu. Doğum tarihi de her gittiğimde öne geliyor mesela Ocak sonu gösteriyorBende bilmiyorum ama 10. haftada bebeklerin nubu aynıymış. Benım 9 haftalık ama 10 çıkıyor kaça göre değerlendircem bilmiyorum![]()
Bakalım bebiş ne olcak, insan merak ediyorErkek gibi hissettim ama hiçbir dayanağım yok![]()
Benimde öyle :) Sizin bebek kaç hafta öndeymiş?O konuda ben de karışığım dr a sorucam onu. Doğum tarihi de her gittiğimde öne geliyor mesela Ocak sonu gösteriyorama ben buradayım bu grubu daha çok sevdim
![]()
Sanırım bi hafta öndeBenimde öyle :) Sizin bebek kaç hafta öndeymiş?
Bence doktoruna sor ama illa yiyeceksen de çok dikkat et alırken midyeden zehirlenme vakaları çok arttı bu yılKızlar aşırı aşeriyorum 4-5 tane midye yesem sorun olur mu sizcerüyama kadar giriyor nefsimi köreltemiyorum alıp yesem birşey olur mu 4-5 taneden
Yaa gerçekten mi neden acaba zehirlenme oluyor bende korktum şimdiBence doktoruna sor ama illa yiyeceksen de çok dikkat et alırken midyeden zehirlenme vakaları çok arttı bu yıl
Valla hava şartları ,hijyen sıkıntıları vs vs .geçenlerde benim de canım çekmişti acilde çalışan bir hemşire arkadaşıma demiştim bu sene aşırı zehirlenme vakası var midyeden bence yeme dedi öyle diyince korktum yemedimYaa gerçekten mi neden acaba zehirlenme oluyor bende korktum şimdi![]()