- 15 Şubat 2023
- 819
- 1.264
- 43
- 31
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #4.621
Bugün kontrole mi gittiniz14 haftalık olduk bugün ultrasona göre
13 haftalıkken erkek olduğu belli olmuştu bizim. Erkekse erken görülüyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün kontrole mi gittiniz14 haftalık olduk bugün ultrasona göre
12. Haftada doktor yüzde %70 kız dedi ama değişen çok oluyor kendimi kaptırmamaya calısıyorumKızlar herkes cinsiyetleri öğrendi miKaç haftalıkke öğrendiniz.Ben 13 haftalık oldum daha öğrenmedim
Ne dedi size? Neye dayanarak dedi?12. Haftada doktor yüzde %70 kız dedi ama değişen çok oluyor kendimi kaptırmamaya calısıyorum
Hiç sormadım zaten eşim direk duymak istemedi kadına kağıda yazdırdı:) ama ben ultrosonda bakarken dikkat ettim en son bacak bölgesine baya yakınlaştırarak baktı inceledi bence pipi göremedi o yüzden bu yorumu yaptıNe dedi size? Neye dayanarak dedi?
Hiç duymadım doktorum 1 ay sonraya randevu verdi gittiğimde isterim ama dayanamazsam erkenden alırım doktor onayıyla teşekkür ederim ya bilmiyordumDuphalac şurup denediniz mi? Dr um yazdı bende işe yaradı![]()
Kesinlikle iyi ama çok kullanıp alıştrmamak gerekiyormuş.Hiç duymadım doktorum 1 ay sonraya randevu verdi gittiğimde isterim ama dayanamazsam erkenden alırım doktor onayıyla teşekkür ederim ya bilmiyordum![]()
İnanın ben de bilmiyorumSoldan yumutlayınca kız mı oluyormuş.Ben bilmiyordum...
canim bunu hic dert etme inan bende o kadar coj oldu ki sadece mesala kanaman oldugunda dinlenKızlar üç dört gün önce koyu renkli ağrısız lekelenmem olmuştu bu akşam yine oldu 13 haftadayım neden oluyor anlamıyorum gerçekten morelim çok bozuk. 6 haftadayken de olmuştu o zaman progestron kullanmıştım 2 hafta
ben 10. haftayı bitireceğim 5 haftadır progestan fitil kullanıyorum hala ara ara lekelenmem oluyor. doktorum kanama alanı yok ağrı ile beraber gelen kırmızı yoğun kan varsa gel yoksa fitil yap dinlen lekelenme çok normal eski içerdeki kalanlar atılıyor dedi. kendinize sıkıntı etmeyin yakında kontrolünüz varsa bekleyin yoksa bebeği görmek size gelecekse bi görünKızlar üç dört gün önce koyu renkli ağrısız lekelenmem olmuştu bu akşam yine oldu 13 haftadayım neden oluyor anlamıyorum gerçekten morelim çok bozuk. 6 haftadayken de olmuştu o zaman progestron kullanmıştım 2 hafta
Koyu renk ağrısız ve uc dört silişte geldi biraz sonra kesildi yine. Ay sagolun allah razı olsun bunu duymak bile o kdr iyi geldi kicanim bunu hic dert etme inan bende o kadar coj oldu ki sadece mesala kanaman oldugunda dinlen
kanamalar hic dert degil.hele ki koyu renkse icini rahat tut lutfej
Çok teşekkür ederim gerçekten allah razı olsun evham yapmak hiç istemiyorum kendi kontrol zamanımda gitmek istiyorum ama bir yandan da rahat davranmanın bedeli olursa diyorum gerçekten çok yorucuben 10. haftayı bitireceğim 5 haftadır progestan fitil kullanıyorum hala ara ara lekelenmem oluyor. doktorum kanama alanı yok ağrı ile beraber gelen kırmızı yoğun kan varsa gel yoksa fitil yap dinlen lekelenme çok normal eski içerdeki kalanlar atılıyor dedi. kendinize sıkıntı etmeyin yakında kontrolünüz varsa bekleyin yoksa bebeği görmek size gelecekse bi görün![]()
Allah senden de razi olsun canim benimKoyu renk ağrısız ve uc dört silişte geldi biraz sonra kesildi yine. Ay sagolun allah razı olsun bunu duymak bile o kdr iyi geldi ki
Bence canim bu tur durumlarda kasma kendini gitÇok teşekkür ederim gerçekten allah razı olsun evham yapmak hiç istemiyorum kendi kontrol zamanımda gitmek istiyorum ama bir yandan da rahat davranmanın bedeli olursa diyorum gerçekten çok yorucu
Allah yavrularımızı korusun inşallh sağlıkla kolaylıkla güzellikle kucaklarımıza alalımAllah senden de razi olsun canim benim
O iceride damar catlamasi olmus onun kurumus kani geliyor
Ben kirmizi kan durumunu bile yasadim
Adet kadar yogun bir kanama olmadihi surece asla dert etme
Bir aydır doktora gitmedim ben bakalım gideceğimKemik yapısına göre kıza benziyor dedi 11. haftada bekliyorum valla. Sizinki hiç yprumlamadı mı?
Evet öyle diyorlar14 haftalık olduk bugün ultrasona göre
Benim hala arada olup olup geçiyor. Olduğunda muz, haşlanmış patates falan yiyorum toparlıyorKızlar aranızda ishal olanlar vardı. Ne yaptınız hala devam ediyor mu ? Benim de uzun süredir var bir türlü düzelmedi..![]()