Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
Bunu okumak iyi geldi teşekkür ederim 😇 mantıken şekerim düşüktür ona da yansır gibi geliyordu ama hormonlar arkadan evhamlan evhamlan diye bağırıyor 😂😂😂
Ahahaha evham hormonlarını hemen kafamizdan kovuyoruz 😂açlık ,yorgunluk etkiliyor hareketli oluşunu hatta ne yediğiniz bile etkiliyor 😂anne olunca her şey çocuğun çıkarı yönünden bakıyoruz ama bazen de farklı şeyler oluyor .mesela çikolata çok da masum bir şey değil ama çikolata yiyince çocuk yerinde durmuyor 😂😂şeker düşüklüğünüz olsa bile emin olun çocuğa bir anda yansımaz tam aksine onlar bizden daha iyiler aslında .annenin iyiliğini gözetmeksizin alıyor besinleri çünkü

Çok teşekkür ederim 🥹 gerçekten de öyle. Bizim içimizden geçen kızdı hissiyat olarak evet ama erkek olmuş kız olmuş hiç önemi yok aslında. Tek odaklandigimiz ve dualarımız sağlıklı hayırlı evlat olsun diyeydi, hala da ayni. İlk çocuğumuz zaten hangi cinsiyet olursa olsun tek olacak 😄 güzel haberler bekliyorum senden de😘
Canım yaa gerçekten çok mutlu oldum çok güzel günler göreceğiz artık inşallah 😍 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, şimdilik hoşgel o zaman tatlı prensesimiz💘 amin inşallah canım benim🫂

O günleri iple çekiyorum 🥹 ve o hissi çok merak ediyorum🥹
Hamileliğin en güzel dönemi bence 🥰 içinde bir mucizeye şahit olmak. Onu hissetmek. Arada kendini hatirlatması. Çok güzel duygu 😍 inşallah az kaldı Papatyam. 😊🤲 Bak neler konuşuyorduk şimdi neler konuşuyoruz

Kızlar 12 haftalık olacağız karnımı durduk yere kasıyorum bir kaç saniye böyle bir durum yaşayan oldu mu genelde uyanirken oluyor. Şimdi bir ağrısı falan yok ama korktum önceden kanama alanları vardı
Bana da sabah uyandığımda oluyor o sanki istem dışı ama istemli gibi de. Gerilme ihtiyacı oluyor karında

Ahahaha evham hormonlarını hemen kafamizdan kovuyoruz 😂açlık ,yorgunluk etkiliyor hareketli oluşunu hatta ne yediğiniz bile etkiliyor 😂anne olunca her şey çocuğun çıkarı yönünden bakıyoruz ama bazen de farklı şeyler oluyor .mesela çikolata çok da masum bir şey değil ama çikolata yiyince çocuk yerinde durmuyor 😂😂şeker düşüklüğünüz olsa bile emin olun çocuğa bir anda yansımaz tam aksine onlar bizden daha iyiler aslında .annenin iyiliğini gözetmeksizin alıyor besinleri çünkü
Kovuyorum geri geliyor 🤣 O zaman bi dahaki kontrole tok gidip deniyorum 😂

Hamileliğin en güzel dönemi bence 🥰 içinde bir mucizeye şahit olmak. Onu hissetmek. Arada kendini hatirlatması. Çok güzel duygu 😍 inşallah az kaldı Papatyam. 😊🤲 Bak neler konuşuyorduk şimdi neler konuşuyoruz
Yaa evet Allah büyük 🥹 çok üzüldük çok sabrettik, sağlıkla tamamına erdirsin inşallah🤲❤️

Koyu renk ağrısız ve uc dört silişte geldi biraz sonra kesildi yine. Ay sagolun allah razı olsun bunu duymak bile o kdr iyi geldi ki
Canım bende 8. Haftadan 11. Haftaya kadar sürekli geldi bazen yoğun bazen hafif yani kırmızıya dönmediği ve ağrı olmadığı sürece sıkıntı yok Allah'ı izniyle merak etme

Bebeğin cinsiyetini öğrenenler, test sonucu ile mi öğrendiniz yoksa ultrasonda mı görüldü? Açıkçası ben her defasında farklı bir doktora görünmek zorunda kaldım ve genelde bilgilendirmiyorlar. Ne öğrendiysem sorarak, ağızlarından cımbızla laf çeker gibi oldu. Şu an 11 haftalık olduk, bir sonraki randevum 13. Haftaya denk geliyor. Mesela gidince cinsiyetini tahminen öğrenirim diye düşünüyorum ama bilmediğim şeyler var. İlk gebeliğim, tecrübesizim zaten, doktor da ilgilenmiyor fazla. Ense kalınlığı, burun kontrolünü doktoruma ben mi talep etmeliyim yoksa kendisi mi bakacak? Mesela bazıları çikolata yiyip gel demiş hareketliliği artsın diye. Ben de yemeli miyim? 😬

11+2 oldum. Benim de bugün randevum vardı. Ense kalınlığına, burnuna bakıldı. 2li test için kan verdim.
1 ay sonra 4lü test için de kan vereceğim.

Imom omega multivitamine başla dedi ayrıca. Onu da aldım.

Bu haftadan itibaren beslenme çok önemli dedi. Sebze, meyve, et, balık, yumurta, peynir, yoğurt vs.sıraladı. Mutlaka her gün salata ye diye belirtti.
Hamurişinden uzak dur dedi.

Doktorum esas cinsiyet 1 ay sonra net belli olur ama bu erkeğe benziyor dedi bana da. 😇
Şaşırdım yorum yapmasına çünkü kızımda 16.haftadan önce söylememişti.

Bacak arası açık pozisyondaydı. Ona göre yorum yapmış. ama tabii ki esas 1 ay sonra göreceğiz dedi.

Kızlar Selam,

Bu hafta da bulantı + kusma devam ediyor.
bugün tam 10+0 haftadayım , ne zaman geçecek biri desin kurban olayım :KK61:
hayatımı idame ettirmekte zorlanıyorum, uykum hep var ve -3 kilo ile devam ediyorum.
bide sabah kalkıp işe gitmek zor gelmeye başladı.

fikirlerinize ihtiyacım var :110:

Kızlar Selam,

hayatımı idame ettirmekte zorlanıyorum, uykum hep var ve -3 kilo ile devam ediyorum.

Selam canim 12 haftadayim asla gecmedi
Biraz daha devam edecek
Ilac aldin mi peki?

Kızlar 13 bitiyor ve üzülerek bildiriyorum ki 11 den sonra bulantılarım baya azalmıştı geçiyor sanmıştım 😂önceleri ilaçla geçen bulantım artık ilaçla da geçmiyor 😂tabiki eskisine göre daha az sayıda bulanıyor ama bulandığı zaman o kadar şiddetli oluyor ki hiçbir şey geçirmez oldu 😓

Kızlar Selam,

O kadar zorki Allah yardımcınız olsun 😞 12. hafta diyorlar inşallah geçer sizinki 🙏🏻

Back
X