- 16 Ekim 2016
- 2.881
- 2.218
- 133
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #4.761
Ben dr umun önerdiği firmalar vardı onlara baktım, şikayet var dan forumlardan yorumlara da baktım. Dediğim tarzda yorumlar gördüm. Sonra yurtdışından firmalar daha iyi dedikleri için Bi firmanın sayfasına girdim adını hatırlamıyorum. Sendrom ismine göre doğruluk oranları vermiş. 90 üstü olan da daha az olan da vardı. %100 yazmıyor hiçbirinde. Ben de çok evhamliyimdir eşim de öyle. İnancımız gereği de Bi cana kıyamayiz. Doğru da olsa yanlış da olsa Bi oran verecek ve doğana kadar onun da stresini yuklenecegiz arti olarak. Bu konuya farklı bakış açısı olan da var öğreneyim ona göre hareket edeyim diyen. Her fikre saygı duymak lazım. Burda bence tek bir doğru yok. Her anne kendisi ve bebegi için en doğru olduğu düşündüğünü seçer ve onu yapar. Benim kendimce araştırmamdan öğrendiklerim böyle oldu. Eksik ya da hata varsa bilemem herkes yine arastirmali elimizin altında teknoloji artıkAaa ilk defa duyuyorum %99 garanti veriliyor diye biliyordum.O halde çok haklısınız buna inanmak zorken yaptırmak istemeyen çok olacaktır.Ben de çok evhamlı bir insanım hamileliğim kötü geçmesin diye yaptırmak istemedim