- 12 Ocak 2015
- 62
- 74
- 288
- 33
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #5.221
Yaa ne güzel maşallah darısı başımıza sağlıkla gelsin inşallahKızlar fetal dna sonucumuz çıktıtertemiz geldi çok sükür
kızçemiz oluyor bizim de
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa ne güzel maşallah darısı başımıza sağlıkla gelsin inşallahKızlar fetal dna sonucumuz çıktıtertemiz geldi çok sükür
kızçemiz oluyor bizim de
![]()
Hoş gelsinKızlar fetal dna sonucumuz çıktıtertemiz geldi çok sükür
kızçemiz oluyor bizim de
![]()
bu sene kız senesi diyorlardı abartı geliyordu sanırım haklılar :)Kızlar fetal dna sonucumuz çıktıtertemiz geldi çok sükür
kızçemiz oluyor bizim de
![]()
Geldim doktordan. Hep geride çıkıyordu 2 3 gün öne geçmiş çok şükür. 10+5 dedi. Her şey yolunda. Kan idrar tahlili verdim. Perşembe sonuç gostericemHaberdar et bizi de![]()
hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınKızlar fetal dna sonucumuz çıktıtertemiz geldi çok sükür
kızçemiz oluyor bizim de
![]()
Oyyy hoşgel minik çiçekKızlar fetal dna sonucumuz çıktıtertemiz geldi çok sükür
kızçemiz oluyor bizim de
![]()
Hoşgelsinnn prensesssKızlar Fetal DNA sonucum çıktı bir kız bebiş de bizden geliyorrrrr![]()
Yaaa bizim grup çiçekli bahçe gibi oldu AllahımKızlar Fetal DNA sonucum çıktı bir kız bebiş de bizden geliyorrrrr![]()
Ay evet baya arttı. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHoşgelsinnn prensesssKızçemiz çoğaldıı
Ay evettt maşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhYaaa bizim grup çiçekli bahçe gibi oldu Allahımbir güzel çiçek daha geldi hoşgeldin prensesimiz
![]()
AminnnnAy evettt maşallah Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh
Amin inşallah,aynı dileklerim sizinleHayırlı olsun sağlıkla gelsin![]()
Ay ne güzel ya arka arkaya kızçelerimizin haberini aldık tebrik ederim sağlıkla alın kucağınızaBizim de fetal dna sonucumuz çıktı, bizim de bir kızımız oluyor![]()
tebrik ederim allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsınBizim de fetal dna sonucumuz çıktı, bizim de bir kızımız oluyor![]()
Canım benim çok üzgünüm gerçekten bu durumda insan ne diyeceğini bilemiyorSabah muayene de kalbinin durduğunu öğrendik tarif edecek cümle yok. Ilacla düşük yaptırıldım kurtaj olmadi bir boşluk var içimde de herşey çok fazla hersey çok gereksiz geliyor. Rabbim sizlerin saglikla kucağınıza almayı nasip etsin. Dualarınız da banada yer verin![]()