Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    33
Ben de cuma gidecegim ama 2 3 gundur bi kasık ve bel ağrıları başladı. Bu haftalarda başlıyormuş çoğu kişide. Rahim büyüdüğünden filan yazıyor okudugum yerlerde ama benim icim rahat etmiyor. Benim eşim de aynı kafada. Yarın doktora koşasım var 😊
Böyle böyle birileri yazdıkça insana normal oldugu hissi daha çok geliyor. Buranin güzel taraflarından biri de bu 😅 Dr a gidip bilgi alan hepimizi aydinlatir artık 😅

Bugün 12+0 olduk ultrasona göre 12+6 cinsiyet tahmini alabilir miyim ☺️

Eklentiler

• IMG_2317.webp
    IMG_2317.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar selam dün kontrol günümdü 13 +4 çıktı bebiş kafası 14 +2 falan. İkilli test yaptırdı doktor. Cinsiyet tahmini yapamadı... üzdü. 😀 siz bi bakın acaba sizce neee

Cinsiyeti belli olan anneler hepinizi tebrik ediyorum 😍🫂 Biz cinsiyetleri henüz öğrenmeyenler için belirtilerinizi yazar mısınız karşılaştırıp bi tahmin yürütelim 🙈🥳🥰
Merhabalar umarım gönlünüzdeki gibi olur🤍 kız bebek bekliyorum mide bulantılarım çok oldu özellikle sabahları, yüzümde sivilcelenmeler oldu. Normalde inanılmaz tatlı çikolata seven biri olarak canım 3.5 aydır hiç tatlı çekmedi sürekli tuzlu şeyler yemek istiyorum sanıyorum bu kadar belirtilerim🌸🌸

merhabalarr, 14. Haftadayım yüzümde bu hafta inanılmaz sivilcelenme oldu küçük sivilcelerde değil. 1 haftadır hiç azalmadı, değişmesi sizlerinde başına geldi mi : ( kız bebek bekliyorum heryerde kız bebeklerde bunun normal olduğu yazılmış bazıları hamilelik sonuna kadar sürmüş ama deneyimleyen var mı? Doğal bir çözüm yöntemi bilen belki de önerisi olan🌸🌸🌸

Kızlar selam, ben unuttum xray cihazlarından geçtim metrolarda bugün. Çok moralim bozuldu :( Bir şey olur mu?🥲🥲🥲
Yok canım ben bi kaç defa avm de geçtim x-rayden o radyasyon sadece orda yok ki telefonda, bilgisayarda, televizyonda hepsinde var o kadardan bi şey olmaz takma kafana. stresin daha çok zarar verirrr

Kızlar tuvalete gittim çamaşırıma akıntı gelmiş böyle kahverengi tonlarında endişelenmeli miyim? İçime kurt düştü yarın doktora gidicem hemen kontrol için 14 haftalık olucam yarın
Oluyor genelde
Kahverengibakinti kirli kandir eskidenn olan bir kandir
Ama doktora gidip kanama alaniniz varmi diye.mutlaka bir baktirin

Kızlar vajina batması yaşayan var mı bugün başladı özellikle otururken ve yürürken yada ani hareket ederken oluyor masa başı oturarak çalışıyorum ondan olabilir mi
Rahim büyüdüğü için olabilir mi dayanamayacak gibiyseniz bence doktora gidin

Back
X