Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    39
benim yüzde seksen kız dedi kız da mide bulantısı çok olur derler benım de gerçekten öyle oldu . ama bence benim için kız olduguna emin oldugum sey su oldu 2 li testte hcg 2,50 çıktı normalde 2 sınır ama çok üstünde olmadığı için 2,50 de sınır sayılıyormuş. neden böyle çıktı diye yine de araştırmak istedim ve genelde kız çocuklarında böyle olduğu öğrendim :)
Kızlarda yüksek mi oluyormuş yani

Benim 2 hafta sonra. Bu arada ben 13. haftadayım. Suan doktora gidemediğim için folik asite devam ediyorum. Acaba bırakmalı mıyım?
Bana bugün yeni Bi takviye önerdi diğeri bitince bunu başla dedi ama ben yarısını anca içtim ya biraz daha içip birakicam onu bulantı yapiyodu düzenli icemedim

Biz de fetal dna yaptıracağız. Doktor da önerdi ikili teste bakınca. Keşke baştan ikili testi yaptırmasaydım. Boşuna para kaybı oldu. 35 yaş ve üstü direkt fetal yaptırmalı bence. Doktor zaten sonuç temiz gelecektir ama her şeyden emin olalım dedi.

Firma konusunda kararsız kaldık. Doktorun önerdiği Ankara’ya sonuç yolluyor. Bizim baktığımız Fransa’ya. Ve ikisi de yabancı para bazlı ücret alıyor. 😵‍💫 ona bir an önce karar verirsek yarına evime gelip kan alacaklar.
12.haftasında fetal yaptıran yok sanırım. Herkes daha erken halletti. Bugün 12+3üm. 10 gün kadar sonra ben de kesin cinsiyeti öğrenmiş olacağım.
Aslında en sağlıklısı 12. Hafta verilen bazen erken verilen yetersiz diye geri dönüş yapıyor tekrar kan alıyor, tertemiz sonuçlar alırsınız inşallah 🥰

Aslında en sağlıklısı 12. Hafta verilen bazen erken verilen yetersiz diye geri dönüş yapıyor tekrar kan alıyor, tertemiz sonuçlar alırsınız inşallah 🥰

Bugün hemşire de öyle söyledi. Tam zamanı yaptırmak için dedi. Ben de yarına gelsin dedim. İnşallah. Teşekkür ederim🙏🏻😇

Kızlar merhaba, bugün 11+0 oldum. çift yumurta ikizlerine hamileyim. Doktorum ikizlerde fetal dna ve ikili taramadaki kan testi kısmı olmuyor, sadece haftaya ense kalınlığı bakacağız dedi. Özel bir kliniğe gidiyorum, aslında doktorumu güvendiğim için seçtim elbette güveniyorum ama böyle sizler hepiniz bir test yaptırdınız benim gibi hiç duymadım hem biraz merak ediyorum bebeklerimi hem de biraz üzüldüm bu duruma. Bir fikri olan var mı acaba sizler ne dersiniz?

kartal fiyat olarak iyi birde bana daha yakın bilgi için teşekkür ederim. doktorlarını bir araştırayım sürecim biraz rahatlasın seneye Allah bilir kaç olur doğum fiyatları
merhaba, dktora karar verdiniz mi acaba? ben de kartal acıbadem düşünüyorum da

Kızlar merhaba, bugün 11+0 oldum. çift yumurta ikizlerine hamileyim. Doktorum ikizlerde fetal dna ve ikili taramadaki kan testi kısmı olmuyor, sadece haftaya ense kalınlığı bakacağız dedi. Özel bir kliniğe gidiyorum, aslında doktorumu güvendiğim için seçtim elbette güveniyorum ama böyle sizler hepiniz bir test yaptırdınız benim gibi hiç duymadım hem biraz merak ediyorum bebeklerimi hem de biraz üzüldüm bu duruma. Bir fikri olan var mı acaba sizler ne dersiniz?
Ben Natera Panorama ile görüştüm. İkizlere fetal dna yapıyorlar diye hatırlıyorum. Üçüzlere yapamıyoruz demişlerdi. Bir görüşebilirsiniz isterseniz.

Canım selam evet bende nateraya yaptırdım uzun uzun anlattılar açıkladılar panaroma yönteminde anne ve bebeğin kanını DNA’sını ayırarak yapıyorlardı bende o sebeple tercih ettim diğerleri anne ve bebeğin kanını ayırmadan bakıyor, hatta bu sebeple ikiz gebelikler özellikle bizi tercih ediyor demişti, bence Natera ile görüş üzülme eminim ordan bi çözüm yolu gelecektir🤗 sağlıkla kucağına al ikisini de🌹

merhaba, dktora karar verdiniz mi acaba? ben de kartal acıbadem düşünüyorum da
ben medipolde karar kıldım canan hanımı seviyorum doktorla enerjim uydu tanıdığımda bu doktorda doğum yaptı memnundu. acıbadem kartalın paketleri var medipolde sadece doğum ücreti var karşılaştırdım düşündüm aynı ücretlere denk gelicekti ama şuanki doktorda dediğim gibi memnun kaldığım için burda ilerlemek istedim

ben medipolde karar kıldım canan hanımı seviyorum doktorla enerjim uydu tanıdığımda bu doktorda doğum yaptı memnundu. acıbadem kartalın paketleri var medipolde sadece doğum ücreti var karşılaştırdım düşündüm aynı ücretlere denk gelicekti ama şuanki doktorda dediğim gibi memnun kaldığım için burda ilerlemek istedim
teşekkür ederim, sağlıkla kucağınıza alın

Ben de çift yumurta ikizlerine hamileyim 9+4 olduk. Eşim de araştırdı bazı firmalar ikizler için doğru sonuç çıkarabiliyormuş, yaptırmak istiyorsanız iyice araştırın. Biz daha kararsızız fetal dna konusunda, doktor ne derse onu yapacağız sanırım.

Merhaba arkadaşlar. Benim doğumum da Şubata denk geliyor. Bugün doktora gittim.13. Haftaya girdik. Cinsiyetini kıza benzetti. Sizin fikrinizi de alabilir miyim? İnşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin yavrularımızı.

Eklentiler

• IMG_1388.webp
    IMG_1388.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_1387.webp
    IMG_1387.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba arkadaşlar. Benim doğumum da Şubata denk geliyor. Bugün doktora gittim.13. Haftaya girdik. Cinsiyetini kıza benzetti. Sizin fikrinizi de alabilir miyim? İnşallah rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin yavrularımızı.
Benim minnoşumda böyle düz yatıyordu banada kız gibi demişti sanki kız gibi. Allah sizinde kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla, bu tahminleri en güzel domdom12 domdom12 yapıyor 🙃🙃🤗

Amin inşallah hepimizin. İnsan ister istemez merak ediyor. Tekrar kontrole gittiğimde netleşir. Hayırlısı olsun. Teşekkür ederim 😊

Ozelemi devletemi gidiyorsunuz

Back
X