- 29 Haziran 2024
- 2.236
- 2.896
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #8.241
Valla üzülceğine üzsün kafasındayımYa kova kadını olsa sıkıntı yok da erkek olmaz ya nerden biliyorsunuz diye sormayın
Balık olursa da çok hassas duygusal diyorlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla üzülceğine üzsün kafasındayımYa kova kadını olsa sıkıntı yok da erkek olmaz ya nerden biliyorsunuz diye sormayın
Balık olursa da çok hassas duygusal diyorlar![]()
Niye bende esimde baligiz:)Bebeklerimiz kova ya da balık burcu olacak bu benim çok zoruma gidiyor ya
![]()
Duygusal mısınız aileck pekiNiye bende esimde baligiz:)
Hahah bu da iyiymiş de kova erkeğinden ben çok çektimValla üzülceğine üzsün kafasındayım![]()
Ahaha yoooDuygusal mısınız aileck peki
Neyse iki balık birbirinizin halinden anlarsınız en azından da
Etrafımdaki bütün balıklar çok sulu göz ya korkuyorum çocuğu susturamazsam ya
Erkolar genelde öyle, iyisi çok azHahah bu da iyiymiş de kova erkeğinden ben çok çektim
Bir programda kadının birisi, astrolojiye, burçlara falan o kadar çok kafayı takmıştı ki, hayatının tamamını ona göre şekillendirip, bebeğin doğum belirtisi olmasına rağmen burcunu beğenmediği için kimseye söylememişErkolar genelde öyle, iyisi çok az![]()
SEnde oyle olcanBir programda kadının birisi, astrolojiye, burçlara falan o kadar çok kafayı takmıştı ki, hayatının tamamını ona göre şekillendirip, bebeğin doğum belirtisi olmasına rağmen burcunu beğenmediği için kimseye söylememiş![]()
Ben aslan burcuyum aslan olmasından iyidir benceBebeklerimiz kova ya da balık burcu olacak bu benim çok zoruma gidiyor ya
![]()
Filede varPortakal bulamıyorum ki ben olsa olsa hazır meyve suyu bulabilirim
Bana en yakını 4 saat uzaklıktaymışFilede var
Eskiden sevmediğim insanların isimlerini de sevmezdim şimdi burçlarını da sevmemeye başladım ahhahaBen aslan burcuyum aslan olmasından iyidir bence![]()
Valla illa benzeyen tarafları olacak ne yazıkki ben iyi özelliklerinden alsın diye dua ediyorumEskiden sevmediğim insanların isimlerini de sevmezdim şimdi burçlarını da sevmemeye başladım ahhaha
Aslında sevmemek değil de çocuğun baba tarafı ile ortak özelliklerini bitiremiyor muyuz ya
Şimdi bana benzediciler çıkacak ortaya
neyse artık huyunu kendi huyuna benzetene burçtan kaynaklıdır falan deriz![]()
İdrar tahlilinde çıkıyor eğer idrarda kum varsaOnu nasil anlayabilirim ki benim bildigim yok diye dusunuyorum
Bi tahlilde vs belli olan biseymi acaaba
Ben de erkek bekliyorum 15+4 üm. 2 gündür akşamları çok rahatsız oluyorum. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Akşamın 10 unda eşimi zorla dışarı çıkartıyorum bi yarım saat 40 dk civari yürüyüş yapıyoruz ondan sonra biraz oturabilir duruma geliyorum. Eve gelir gelmez uzanıp uyku çöküyor. 2. Trimesterde enerji geliyor derler ama benim daha çok uykum geliyor bi de akşam 10 dedi mi baygınlık geliyor bana artık. Nobetli çalışıyorum işte de çok zorlamaya başladı beni. Hafta içerisinde vitaminlerime baktiracagim biKızlar selam ç. 16+2 deyim. Göbeğim çok şişti sanki zorluyor beni ve baskı yapıyor geriliyor gibi hissediyorum böyle olan varmı bu arada erkek bekliyoruz karnım sivri baya
Kızlar geceleri nefesiniz daralıyor mu ben uykuya dalarken zorlanıyorum bazen. Hamileliğin başından beri burnum tıkalı oluyor çoğu zaman, hamilelik nezlesi deniyormuş sanırım buna. Ama bu aralar nefesim daralmaya başladı var mı yaşayan?
Ay o da var hersey var mübarek bende de yaniBenimde en başından beri burun tıkanıklığı problemim var çok zor bir durum. Bazen nefesim yetmiyormuş yeterli nefes alamıyormuşum gibi hissediyorum
Kızlar bir buçuk ay sonra benim ayrıntılı ultrasonum olması gerekiyor. Doktorumun olduğu hastanede radyolog bakıyormuş. Ben sizlerin mesajlarınızda Perinatoloji uzmanı okudumuştum diye hatırlıyorum. Fetalde biraz araştırmadan hareket etmiştim ve pişman olmuştum. Bu sefer sizlerden yardım istiyorum![]()
Okudugum kadarıyla ben de aynı şekilde biliyorum. Perinatolog bakıyor ya da bazı kadın doğumcular bakiyor. Benim mesela kendi Dr um hem bayağı tecrübeli hem cihazı çok iyi. Geçen kontrolde 15 haftayı yeni doldurmuşken bakın burası midesi vs ufak tefek birseyler gösterdi hattaCanım ben de henüz araştırmadım. Ya perinatologlar ya da çok iyi olan kadın doğumcular da perinatolog olmasalar bile yapıyorlar diye biliyorum. Araştırınca sana da haber vereyim