• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Nerde hata yapıyorum acabaaaa😅😅😅
Hatadan değil de biraz karakter meselesi biraz da yetişme tarzı belki. Benim eşim mesela çocuk yaştan beri yatılı okuldaymis sonra üniversite disarda okumuş. Ben sevgisini çok belli eden, dillendiren ve teması seven biriyim. Belki ondaki o eksik tarafa iyi geldim bilmeden. Tahmin yürütüyorum yani. Belki annesi çok üstüne düşen karışan biri olsa ilgi sevmezdi boğulurdu anlasamazdik. Şimdi benim o alıştığı tavrım var ya onu yapamıyorum, ağrıdan bulantidan vs biraz kendimi bile çekemez duruma geldim. O aynı şeyin devam etmesini bekliyor o haliyle. Birden ilgi azaldı gibi hissediyor. Ona da hak veriyorum ama kendimle uğraşmaya bile halim yokken de nasıl yapayım. Halimi anlamayıp buna alınması bencillik gibi hissedip kızıyorum bazen😅 Bazen de ben neyin derdindeyim sen neyin diye trip atıyorum kızıyorum çünkü ağrı tavan yapmış o başka şeyler bekliyor😅 yani herseyin fazlası zarar bence. Denge iyidir
Yaa çok şükür öyle büyütülecek şekilde tartışıyoruz diyemem hatta şuan ben kendime bu kadar sıkıntı yapıyorum ama onun bundan haberi bile yok söylesem ne yaptım ki diyecek. Hicbirsey olmamış gibi davranıyor ama malum hamilelik hormonlarindan mi bilmiyorum herşey batıyor bana . Benimle daha çok ilgilensin istiyorum. İşten gelip beraber çay içelim film izleyelim istiyorum. Hafta sonunu bana ayirsin istiyorum ama bu isteklerim ona baskı gibi geliyor tartışıyoruz sonra
Eşim işten ayrıldı bu ara evde ama yorucu bi işte çalışırken çok uyuklardi ben de ilgisiz hissederdim. Şimdi gireceği iş nasıl olur nasıl devam eder Bilmiyorum ama bizim hormonlardan ağrılardan vs extra anlayış ve ilgiye ihtiyacımız olması çok normal

Canım biraz midem rahatsız konuşmaları tam okuyamadım. Eşinle şu an bozuksunuz ve birarada değilsiniz olarak anladım. Bebişten haberi var mı.
Ayrıca kendini yalnız hissetme. Bizler de burada olma amacımız elimizden geldiğince her konuda destek olmak dertleşmek. Birlikte bu süreçleri geçirmek 💖
Geçmiş olsun, süt için iyi gelir inşallah
Yok değilim eşimle bir arada ve evet hamile olduğumu bilmemesi imkansız, kendisi çok istekliymiş bir bebeğe meğerse..
Bir benim haberim yokmuş
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri annemlerdeyim. Teşekkür ederim sadece yazmak bile bana çok iyi geldi

Hatadan değil de biraz karakter meselesi biraz da yetişme tarzı belki. Benim eşim mesela çocuk yaştan beri yatılı okuldaymis sonra üniversite disarda okumuş. Ben sevgisini çok belli eden, dillendiren ve teması seven biriyim. Belki ondaki o eksik tarafa iyi geldim bilmeden. Tahmin yürütüyorum yani. Belki annesi çok üstüne düşen karışan biri olsa ilgi sevmezdi boğulurdu anlasamazdik. Şimdi benim o alıştığı tavrım var ya onu yapamıyorum, ağrıdan bulantidan vs biraz kendimi bile çekemez duruma geldim. O aynı şeyin devam etmesini bekliyor o haliyle. Birden ilgi azaldı gibi hissediyor. Ona da hak veriyorum ama kendimle uğraşmaya bile halim yokken de nasıl yapayım. Halimi anlamayıp buna alınması bencillik gibi hissedip kızıyorum bazen😅 Bazen de ben neyin derdindeyim sen neyin diye trip atıyorum kızıyorum çünkü ağrı tavan yapmış o başka şeyler bekliyor😅 yani herseyin fazlası zarar bence. Denge iyidir

Eşim işten ayrıldı bu ara evde ama yorucu bi işte çalışırken çok uyuklardi ben de ilgisiz hissederdim. Şimdi gireceği iş nasıl olur nasıl devam eder Bilmiyorum ama bizim hormonlardan ağrılardan vs extra anlayış ve ilgiye ihtiyacımız olması çok normal
Bence yaptığınız doğru birşey siz öyle yaklaştıkca eşiniz daha çok üzerinize düşüyor. Bende esinizde kendimi gördüm Bian 🤭🥺

Böyle söyleyince komik geliyor cidden kendime bile ama öyle bir an geliyor ki mesela en basitinden sarılıp oturmak istiyor bana gelenler geliyor 😂gönlü olsun diye oturuyorum sonra bir şekilde gidiyorum yüzü düşüyor üzülüyorum da sonra ama elimden bir şey gelmiyor
Deminki mesajıma da yazdım bazen kendime bile fazla geliyorum elimde değil. Cinsellik durumları zaten yerlerde 😅daha progestanı doz azalttım kesme aşamasındayim ama korkuyorum da birsey olur mu diye. Ben ne derdindeyim sen ne derdindesin kafasına giriyorum fazla yakın olunca 😂

Aslına bakacak olursanız her evlilikte mutlaka memnuniyetsizlik yaratan ufak ta olsa bir sebep vardır ama bunlar asilmayacak şeyler değil aşılmasa bile her ailede olabileceğini kabullenip durumu değiştirmeye çalışacağız yada birşeylerin yoluna girmesi için sabredecegiz. Her olanı biteni aileye anlatmak doğru değil Allah korusun geri dönüşü olmayan ayrılıklara sebep olacak şeyler de o ayrı ama evine eşine geri doneceksek kimse bizim ne yaşadığımızi bilmese daha
Evet orda da affedilcekler affedilmeyecekler diye ayrılır. Affedilmeyecekler için zaten yapacak bir şey yok. Diğeri içinde açık iletişim şart. Ben mesela direk söylerim eşime şu beni rahatsız etti, şunu yapmalısın vs diye.Gurur yapıp susmam, içime atmam. Bana dert olcağına ona olur🤣🤣

Güzeldir bence ya çok fazla ürünü var o markanında. Bana Avent hediye geldi arkadaşlarımdan şuan tek Biberon yeterli diye düşündüm belki ilk zamanlar ihtiyaç olmaz ya da ihtiyaç durumuna göre sonrasında yedeklerim. Stok yapmak istemiyorum
E bebekte görmüştüm pahalı gelmişti. Markette görünce netten baktım bayağı fark var fiyatlarda. Ben de stok yapmıyorum 1 er tane aldım bu tarz şeylerden. Belki kullanınca sevmeyecek başka marka deneyeceğiz bilemem ki. Avent indirimleri kaçırmışım galiba bakmıştım da indirimde değildi

Evet orda da affedilcekler affedilmeyecekler diye ayrılır. Affedilmeyecekler için zaten yapacak bir şey yok. Diğeri içinde açık iletişim şart. Ben mesela direk söylerim eşime şu beni rahatsız etti, şunu yapmalısın vs diye.Gurur yapıp susmam, içime atmam. Bana dert olcağına ona olur🤣🤣
İşte bu noktada eşlerin tutumu önemli,
Anlayabiliyor mu?
Uyguluyor mu?
Değişime açık mı?
Bunu yapamazsa ip kopuyor zaten yapan da pamuk ipliğiyle de olsa sapasağlam tutunuyor

Ben de balık burcuyum. Ben dahil etrafımdaki hiçbir balık duygusal sulu gözlü değil bu çok yanlış biliniyor. Bizim davranışlarımız tepkilerimiz duygusaldır. Hislerimiz çok kuvvetlidir ve ona göre yaşarız hiçbir zaman da yanılmayız. Balıkları çok yanlış tanıyorlar dereye götürür susuz getirirz gerekirse siz balıklara çok üzülmeyin kendinize üzülün :D

😂😂😂😂 son cümle harika.
Gerçekten bir balık kadınına üzülenin kendisi üzülür.😄

Ya tabii ki işin şakası ama ben de balık burcuyum. Kova burcu bir anne tarafından yetiştirildim. Asla tipik bir balık olamadım bu yüzden sanırım. Balık burcuyum diyince çok şaşırıyorlar. Balıkları pısırık ve ağlak buluyorlar genelde.

Ama ben akıl, fikir insanıyım daha çok . Duygusallık geri planda. O anlamda balıklardan hoşlanmıyorum.
2 tane yakın arkadaşım balık. İkisi de çok naif, kibar tipler. Ama aynı zamanda çok güçlü ve kurnazlar. Yine de ben balık bir evlat istemem. Sevmiyorum bu burcu.

Ama annemi düşünerek bir kova kızı hayal etmiştim hep. Kızım kova olacak. Sanki tüm kovalar aynı da😅 saçmalık. Annem gibi akıllı olur diye düşünüp istedim hep.

Akıl fikir insanıyım diyip bunları yazmam da düşündürücü tabii. 😂😂 takılıyoruz işte

Evet evet benim de planım ekim gibi başlamak. Hala tam anlamıyla o enerjiyi bulamadım kendimde😀 oda konusunu hamilelikte değil de seneye yapmaya karar verdim. Şimdilik İkeadan gardrop ve beşikle halledeceğim.
Dizayn konusunda çok ilgiliyim. Evimi de yaparken tek tek ilgilenmiştim. Bebiş için de güzel bir oda yapmak istiyorum. şu an sağlıklı karar veremem.
gereksiz yere o kadar büyük bütçe de boşa gitmesin istiyorum.
Evett kesinlikle hazır hissetmek çok önemli, her şey çok ulaşılabilir durumda günümüzde o yüzden acelemiz yok bence🌸 benimde eşim mimar çok fikir veriyor evle ilgili konularda bende ilk bebeğim olduğu için çok heyecanlıyım güzel tatlı bir oda yapacağım inşallah birkaç fikir var aklımızda minik prenses için🥰 zaten ilk 6 ay en az bizim odamızda yatacak, kendi odasını emzirmek gündüz uykusu alt değiştirme vs için kullanırız diye düşündüm birde kıyafetlerinin asılı olduğu gardolabı çok önemli tabi ıvız zıvırları içinde bir çekmeceli dolap olabilir bakalım çok tatlı heyecanlar🤍

Bence yaptığınız doğru birşey siz öyle yaklaştıkca eşiniz daha çok üzerinize düşüyor. Bende esinizde kendimi gördüm Bian 🤭🥺
Bilerek yaptığım şeyler değil yapım öyle aslında. Bazı erkekler de boğuluyor ilgiden. Sevmiyor. Bu da sonradan değişmiyor işte. Zaten erkeklerin birseyleri kendiliğinden anlaması da imkansız. Açık açık söylemek gerekiyor 😅 ama şikayet eder ya da suçlar gibi değil de uygun bir anını yakalayıp orda inceden işlemek gerekiyor işte 😄 öbür türlü inada biniyor ya da itici gelip ters tepiyor. 😅

İşte bu noktada eşlerin tutumu önemli,
Anlayabiliyor mu?
Uyguluyor mu?
Değişime açık mı?
Bunu yapamazsa ip kopuyor zaten yapan da pamuk ipliğiyle de olsa sapasağlam tutunuyor
Evet ama ailesi de etkili diye düşünüyorum. Ailesi arayınca diyor ki, karını sev,say, ilgilen, üzme diyorlar. Ki eşimde ben de aileye bir şey anlatmıyoruz. Yani ben bir şey anlattığımdan değil nasihat ediyorlar. Gerçekten erkeğin ailesi çok önemli bu noktada. Ataerkiller ama beni koruyorlar 🙏🏻 Erkeğin annesi çok önemli.

Ben balık burcuyum. Hiç istemem balık olsun. Üzüldüğüm her şeyde kimseye söylemeden kendi kendimi yerim 🙁 Kova olsun çevreyi yesin bari 😂

Ben de Balığım. Üzüldüğümde söylerim. Çevreyi de yerim gayet😂.
kova bir annenin çocuğuyum ben.
Ondan böyle oldum.

Sadece annemi tanıyorum kova. Başka da bildiğim yok. Annemden gördüğüm gibi yorumluyorum. Hayran olunası bir burç diye tanımlıyorum. 😍 doğumumuzun balık burcuna denk gelmemesi sevindirici.😅 olmasınlar balık

İyi akşamlar hamişkolar kafayı yicem 16+5 ve ben hala bebişi hissetmiyorum diğerlerinde hiç böyle olmamıştı mutlaka hissetmeye başlamıştım uzanıp elimi koyup bekleyince böyle olunca da sürekli iyi mi herşey yolunda mı diye sorguluyorum sizde durumlar nasıl ?
Merhabalar ben 17+2 deyim hiç bir şey hissetmiyorum : ( keşke bir an önce hissetsem her gün dikkat kesiliyorum ama 0 hareket biraz araştırdım 16-20. Hafta arası ilk hareketini hissetmek normalmiş endişelenmeyelim🌸

Geçmiş olsun, süt için iyi gelir inşallah
Yok değilim eşimle bir arada ve evet hamile olduğumu bilmemesi imkansız, kendisi çok istekliymiş bir bebeğe meğerse..
Bir benim haberim yokmuş
Hamile olduğumu öğrendiğimden beri annemlerdeyim. Teşekkür ederim sadece yazmak bile bana çok iyi geldi
Canım benim Allah en yakın zamanda kalbine ferahlık versin. Umarım bir an önce tüm dertleriniz sıkıntılarınız geçip gider

Oioi tabanı vakumlu tabak ve kaşığı gelmiş 3 harfli kırmızı renkli bi market zincirine😅 Fiyatı İnternete göre çok uygun haberiniz olsun kızlar diyecektim ben de. Erken ama bu tarz pahalı şeyleri buldukça almayı düşünüyorum

Oioiden epey parça şey aldım ilk hamileliğimde. 1 kez bile kullanmadım. Kızım yemeyen bir bebekti, mama sandalyesine de oturmadı.

Ama yemek yese dahi hiç kullanmasam da olur diye düşündüm. Şimdiki aklım olsa asla almazdım. Influencer şişirmesi bence. En kötü yanı da silikonunun çok fazla kıl tüy ne varsa toplaması. Üstünde birikiyor bir şeye değince.

Memnun olan varsa bilemem. Boşa para verdim ben. Matından bardağına kadar almıştım bi de🥲 ama öyle bir pazarlanıyor ki insanın alası geliyor.

Evett kesinlikle hazır hissetmek çok önemli, her şey çok ulaşılabilir durumda günümüzde o yüzden acelemiz yok bence🌸 benimde eşim mimar çok fikir veriyor evle ilgili konularda bende ilk bebeğim olduğu için çok heyecanlıyım güzel tatlı bir oda yapacağım inşallah birkaç fikir var aklımızda minik prenses için🥰 zaten ilk 6 ay en az bizim odamızda yatacak, kendi odasını emzirmek gündüz uykusu alt değiştirme vs için kullanırız diye düşündüm birde kıyafetlerinin asılı olduğu gardolabı çok önemli tabi ıvız zıvırları içinde bir çekmeceli dolap olabilir bakalım çok tatlı heyecanlar🤍
Çok şanslısınız mimar eş konusunda 😀 ben de enerjim olsa tekrar okurdum severek yapardım bu mesleği.Artık evim bitti kısmetse kızıma oda yaparım. Minik projelerim onlar olur.
şimdilik dinlenme odamızda bulunacak dolabı yatağı ıvır zıvırı. Ben de orada düşünüyorum emzirme gündüz uyutma işlerini. Seneye yaparım artık. Gerçekten çok tatlı eğlenceli işler. Küçük dünyaları olacak orası 💖🌸

Bebek hareketi iğne batması gibi aniden olup hemen gider mi
Eğer öyleyse hissetmiş olabilirim chatgpt bu bebek diyor

Back
X