- 29 Haziran 2024
- 2.224
- 2.887
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #8.561
Geçen hafta göremedi, perş tekrar gidicem. Belli olur diye düşünüyorumCinsiyet belli oldu muçok giremiyorum. Yazıldıysa kaçırdım. Kız hissediyordun ne oldu sonuç

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen hafta göremedi, perş tekrar gidicem. Belli olur diye düşünüyorumCinsiyet belli oldu muçok giremiyorum. Yazıldıysa kaçırdım. Kız hissediyordun ne oldu sonuç
Benim ilk günden çıkmıştı şimdi daha da şiş ama kilodan mı bebekten mi bilmiyorum. Karnım dik gibi ama yapıyla alakalıymış o daValla karnım aşağıda sağ tarafta Bi sertlik var şekil pek belli değil zaten benim sarkık göbeğim vardi kilom olduğu icin şimdi o toparlanmaya başladı senin karnın çıktımı nasil
Kuru et dediğin çiğ haliyle dışarda kurutulansa bence zararlı olabilir çünkü az pişmiş bile yenmemesi gerekiyor diye biliyorum. Yine de daha iyi bilenler vardırKızlar kuru et yemek zararlı mı acaba? Diğer et türlerni yiyemiyorum![]()
Ahahahaa soylememen daha kotuEvet dut çok şekerli bir şey diyecektim aslında da panikletmiyim dedim
Canan karatay da pek önermiyor
C vitamininden zengin beslenmek idrarı asidik yaparmış, bakteriye uygun ortam vermezmiş
Orası öyle de benim bahsettiğim tartışmalı bir konu çok da bilemedim o yüzdenAhahahaa soylememen daha kotu
Ben zaten doktora sormadan yapmazdim
Sağlık gelsin inşallah oğluşunuzSelam kızlar herkes iyidir umarım
Sanırım bize de bir erkek gelecek, doktor emin olmamakla birlikte erkek dedi. Ama alışveriş yapma da dedi
İdrarda enfeksiyon varmış, antibiyotik ve tek kullanımlık bir ilaç kullanacağım.
Kan ilacına başlayan oldu mu?
Merhaba çikolata kutusu ve kolonyayı nerden yaptırdınız acaba bir de sakıncası yoksa fiyat ne tuttu? Ben çikolata kutusu olarak çeyiz bohçam için aldırdığım bir kutum vardı zara home dan onu kullanayım dedim ama bilemedim . Hediyelikte ben de emin değilim niye millete çocuk doğurdum diye hediye dağıtıyorum anlayamıyorumBen 2.çocuk için oldukça heyecanlıyım ve kapı süsü, kolonya ve çikolata kutusu sipariş ettim şimdiden.hediyelik yaptırmayı düşünmüyorum şu an.
Çikolata kutusunu da boş istedim. Çünkü genelde melodi marka madlen çikolata ile hazırlanıyor ve kalitesini hiç beğenmiyorum. Kutunun içini kendi seçtiğim çikolatalar ve drajelerle doldurcağım.
Lohusa şerbeti için de bunu almayı düşünüyorum daha sonra da kullanabileceğim bir şey doğumgünlerinde felan daMerhaba çikolata kutusu ve kolonyayı nerden yaptırdınız acaba bir de sakıncası yoksa fiyat ne tuttu? Ben çikolata kutusu olarak çeyiz bohçam için aldırdığım bir kutum vardı zara home dan onu kullanayım dedim ama bilemedim . Hediyelikte ben de emin değilim niye millete çocuk doğurdum diye hediye dağıtıyorum anlayamıyorumyine de makromeden yıldız şeklinde anahtarlık yapayım dedim elimden gelir soy ismimiz de yıldız ama hiç gözüm yemiyor çoğu arkadaşıma yapmıştım doğurcakları zaman ama valla gözüm yemiyor.kutumun fotoğrafını da koyayım
Yoo bence kimse de sorun yok herkes farklı yaşayabilir süreci gayet doğal. Birbirimize ilham oluruz belki paylaşarakYeminle hersei hazirlayan annelere helal olsun ben kafami kaldiramiomokudukca diom ki vay be demek sorun bende
HElal sizeeeeeee
Bence bende sorun varYoo bence kimse de sorun yok herkes farklı yaşayabilir süreci gayet doğal. Birbirimize ilham oluruz belki paylaşarak
Bu da bir süreç buna ihtiyacın olmasa öyle davranmazsın asla şımarıklık değil. Ben eski ben olsam daha neler yaparım ama benim de bazı seylere ne hevesim ne takatim var neyse diyorum sonradan gelir belki o enerji olsun yapabildiğimizi yaparız içimizde sonradan ukte kalmasınBence bende sorun var
Cunki kafami.kaldiramiyorum
Sanki biraz simariklik.gibi geliyor yaptigim artik
Ben paylasilan hersei arastirip not aliyorum hosuma gidiyor acikcas8
EVet eski ben olsam su anda herseyi dusunurdum detayi ile ama halim dermanim yok kiziyorum.kendime nedense 2 magaza gezip eve gidesim geliyorBu da bir süreç buna ihtiyacın olmasa öyle davranmazsın asla şımarıklık değil. Ben eski ben olsam daha neler yaparım ama benim de bazı seylere ne hevesim ne takatim var neyse diyorum sonradan gelir belki o enerji olsun yapabildiğimizi yaparız içimizde sonradan ukte kalmasın
Ay mağaza gezme deme ben de hiç sevmiyorum her şeyi internetten hallediyorum o mağazaya girince bana bir şeyler oluyorEVet eski ben olsam su anda herseyi dusunurdum detayi ile ama halim dermanim yok kiziyorum.kendime nedense 2 magaza gezip eve gidesim geliyor
Kizim diyorum senin anneden sana hayir yok walla
Ya bence kız pipi görünüedü illa yaaBenim de geçen hafta göremem dedi. Küçük falan dedi. Bu hafta tekrar gidicem ama kız hissediyorumİnsan merak ediyorrr
![]()