• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Valla karnım aşağıda sağ tarafta Bi sertlik var şekil pek belli değil zaten benim sarkık göbeğim vardi kilom olduğu icin şimdi o toparlanmaya başladı senin karnın çıktımı nasil
Benim ilk günden çıkmıştı şimdi daha da şiş ama kilodan mı bebekten mi bilmiyorum. Karnım dik gibi ama yapıyla alakalıymış o da 🤣 Perş gidicem bakalım. Sizin ne zaman randevu

Kızlar merhaba 🌸 1-30 Eylül arası ebebek mağazaları ve online da tüm araç gereçlerde (bebek arabası, park yatak, ana kucağı, kanguru vb.) %25 indirim var. Fiyatlar çok uyguna geliyor erken gibi gelse de bu kadar güzel bir indirim varken değerlendireceğim sanırım. Şimdiden bi kaç modelin stokları tükenmiş bakmak isterseniz haberiniz olsun. 😊

Selam kızlar herkes iyidir umarım
Sanırım bize de bir erkek gelecek, doktor emin olmamakla birlikte erkek dedi. Ama alışveriş yapma da dedi😅
İdrarda enfeksiyon varmış, antibiyotik ve tek kullanımlık bir ilaç kullanacağım.

Kan ilacına başlayan oldu mu?

Selam kızlar herkes iyidir umarım
Sanırım bize de bir erkek gelecek, doktor emin olmamakla birlikte erkek dedi. Ama alışveriş yapma da dedi😅
İdrarda enfeksiyon varmış, antibiyotik ve tek kullanımlık bir ilaç kullanacağım.

Kan ilacına başlayan oldu mu?
Sağlık gelsin inşallah oğluşunuz 🩵 Umarım enfeksiyondan da hızlıca kurtulursunuz. Femifer C önerdi benim doktorum 1 haftadır onu kullanıyorum. 16+1 olduk. Aslında daha erken başlayacaktık fakat mide rahatsızlığımdan dolayı biraz erteledi doktorum demir takviyesini.

Ben 2.çocuk için oldukça heyecanlıyım ve kapı süsü, kolonya ve çikolata kutusu sipariş ettim şimdiden.😅 hediyelik yaptırmayı düşünmüyorum şu an.

Çikolata kutusunu da boş istedim. Çünkü genelde melodi marka madlen çikolata ile hazırlanıyor ve kalitesini hiç beğenmiyorum. Kutunun içini kendi seçtiğim çikolatalar ve drajelerle doldurcağım.
Merhaba çikolata kutusu ve kolonyayı nerden yaptırdınız acaba bir de sakıncası yoksa fiyat ne tuttu? Ben çikolata kutusu olarak çeyiz bohçam için aldırdığım bir kutum vardı zara home dan onu kullanayım dedim ama bilemedim . Hediyelikte ben de emin değilim niye millete çocuk doğurdum diye hediye dağıtıyorum anlayamıyorum😂😂 yine de makromeden yıldız şeklinde anahtarlık yapayım dedim elimden gelir soy ismimiz de yıldız ama hiç gözüm yemiyor çoğu arkadaşıma yapmıştım doğurcakları zaman ama valla gözüm yemiyor.kutumun fotoğrafını da koyayım

Eklentiler

• IMG_8057.webp
    IMG_8057.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_8055.webp
    IMG_8055.webp
    99,4 KB · Görüntüleme: 52
Merhaba çikolata kutusu ve kolonyayı nerden yaptırdınız acaba bir de sakıncası yoksa fiyat ne tuttu? Ben çikolata kutusu olarak çeyiz bohçam için aldırdığım bir kutum vardı zara home dan onu kullanayım dedim ama bilemedim . Hediyelikte ben de emin değilim niye millete çocuk doğurdum diye hediye dağıtıyorum anlayamıyorum😂😂 yine de makromeden yıldız şeklinde anahtarlık yapayım dedim elimden gelir soy ismimiz de yıldız ama hiç gözüm yemiyor çoğu arkadaşıma yapmıştım doğurcakları zaman ama valla gözüm yemiyor.kutumun fotoğrafını da koyayım
Lohusa şerbeti için de bunu almayı düşünüyorum daha sonra da kullanabileceğim bir şey doğumgünlerinde felan da

Eklentiler

• IMG_8058.webp
    IMG_8058.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 52
Bence bende sorun var
Cunki kafami.kaldiramiyorum
Sanki biraz simariklik.gibi geliyor yaptigim artik
Ben paylasilan hersei arastirip not aliyorum hosuma gidiyor acikcas8
Bu da bir süreç buna ihtiyacın olmasa öyle davranmazsın asla şımarıklık değil. Ben eski ben olsam daha neler yaparım ama benim de bazı seylere ne hevesim ne takatim var neyse diyorum sonradan gelir belki o enerji olsun yapabildiğimizi yaparız içimizde sonradan ukte kalmasın

Bu da bir süreç buna ihtiyacın olmasa öyle davranmazsın asla şımarıklık değil. Ben eski ben olsam daha neler yaparım ama benim de bazı seylere ne hevesim ne takatim var neyse diyorum sonradan gelir belki o enerji olsun yapabildiğimizi yaparız içimizde sonradan ukte kalmasın
EVet eski ben olsam su anda herseyi dusunurdum detayi ile ama halim dermanim yok kiziyorum.kendime nedense 2 magaza gezip eve gidesim geliyor
Kizim diyorum senin anneden sana hayir yok walla

EVet eski ben olsam su anda herseyi dusunurdum detayi ile ama halim dermanim yok kiziyorum.kendime nedense 2 magaza gezip eve gidesim geliyor
Kizim diyorum senin anneden sana hayir yok walla
Ay mağaza gezme deme ben de hiç sevmiyorum her şeyi internetten hallediyorum o mağazaya girince bana bir şeyler oluyor

Back
X