• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    137
Normalde s giyiyordum onu bile hala kullanıyorum ki karnım 6-7 aylık gibi 😅 M aldım şu an yeni. Bunlar hamilelik değil standart olanlar. Bir tane de m hamileler için olandan almıştım çok önceden onu henüz denemedim. Karın kısmı çok yüksek çünkü yazın zor olur diye düşündüm.
Teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻

Kızlar biz mi kilo alıyoruz bebek mi? Çünkü kilo almış gözüküyorum. İnşallah çok almam ya :(

Hayırlı kandiller 💐🌸
bugün kontrolüm vardı, doktorum fetal anomali olabilir dedi.
Baş-vücut büyüklüğüne bakarak
Bir anlık evhamla kesinlik içermeyen testleri yaptırmam diyen ben 4'lü tarama testi yaptırmış oldum.
Araştırdıktan sonra çıkan hata oranlarını da görünce çok pişman oldum.
Dualarınıza talibim 🌸

benimde bugün lekelenmem oldu kanama mı leke mi anlayamadım acilen doktora gittim bebek şükür iyi . benim gebelik başındada kanama alanım yokken kanama lekelenmem oluyordu anlamıyorum neden. doktor akıntıyla eski kan akar gider büyük bişey yoksa kasılma yoksa dinlen dedi. bir kaç gün için tekrar progestana döndüm 😭
Cok cok gecmis olsun canim
Dinlen bol bol

Hayırlı kandiller 💐🌸
Bir anlık evhamla kesinlik içermeyen testleri yaptırmam diyen ben 4'lü tarama testi yaptırmış oldum.
Dualarınıza talibim 🌸
Hayırlı kandiller 🌸hiç pişman olma nasıl olsa hata paylarının farkındasın zaten Allah'ın izniyle tertemiz gelecek içini ferah tut

Gebelik başından beri sütyenlerim daire şeklinde leke oluyor. Geçen doktoruma söyledim gecede sütyen tak vs dedi tam bir şey söylemedi.
Gece sütyenle uyumak mı? Zaten uykuya dalmam 10 saat sürüyor birde sütyen takarsam gram uyuyamam. Başka çözüm önerisi sunar umarım benim doktorum gittiğimde 😭

Hayırlı kandiller 💐🌸
Dualarınıza talibim 🌸
Hayırlı kandiller.
Ben bir şey olduğunu düşünmüyorum ama dua ettim size 🙏🏻
Sağlıkla kucağınıza alın.

Hayırlı kandiller 💐🌸
Dualarınıza talibim 🌸
Hayırlı kandiller canım Allah yüreğine ferahlık versin inşallah. Bebişin çok çok iyidir umarım. Tüm dualarımız seninle ve bebişinle 🙏🏻🙏🏻🤍

Kızlar e bebekte bebek arabalarında baya indirim var bilginiz olsun. Hepsipay ile ödeme yaptığınızda ekstra %10 indirim daha oluyor

benimde bugün lekelenmem oldu kanama mı leke mi anlayamadım acilen doktora gittim bebek şükür iyi . benim gebelik başındada kanama alanım yokken kanama lekelenmem oluyordu anlamıyorum neden. doktor akıntıyla eski kan akar gider büyük bişey yoksa kasılma yoksa dinlen dedi. bir kaç gün için tekrar progestana döndüm 😭
Çok geçmiş olsun. Bebek iyiymiş çok şükür, hersey yoluna girecek 🤲

Çok geçmiş olsun. Bebek iyiymiş çok şükür, hersey yoluna girecek 🤲
teşekkür ederim. çok şükür evet ultrasonda görünce insan ferahlıyor bir daha olmamasını umut ediyorum daha güzel günlerimiz olsun sağlıklı hepimizin bu gece bebek isteyen bebeği karnında olan herkese dualarım 🌸

Back
X