- 29 Haziran 2024
- 2.195
- 2.858
- 53
- Konu Sahibi Mrs Dalloway
- #9.281
Senin gelin yaşadı Cildilos, çocuğun çeyizi kız bulana kadar hazır olurYatağını da alınca tamamdır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin gelin yaşadı Cildilos, çocuğun çeyizi kız bulana kadar hazır olurYatağını da alınca tamamdır![]()
Ben elbise gecelik almayı düşünüyorum ya önü geniş hamile pijamaları da çok rahat duruyorHanımlar selamhastanede doğum zamanı kullanmak için pijama takımı + sabahlık mı, yoksa gecelik + sabahlık mı alacaksınız? Sezeryan olucam kısmetse, dikişler acır pijamayla diye düşündüm. Her iki şekilde mi alsam acaba?
Ben pijama takımı+Sabahlık şeklinde alacağım. Doğum şubat ayında olduğu için üşürüm ve lohusa geceliklerinin görüntüleri çok hoşuma gitmiyorHanımlar selamhastanede doğum zamanı kullanmak için pijama takımı + sabahlık mı, yoksa gecelik + sabahlık mı alacaksınız? Sezeryan olucam kısmetse, dikişler acır pijamayla diye düşündüm. Her iki şekilde mi alsam acaba?
Hahahahaha evet gelinimin altın kemerininin, setinin takısının derdine düştüm zaten şimdidenSenin gelin yaşadı Cildilos, çocuğun çeyizi kız bulana kadar hazır olur![]()
Ben iki adet gecelik+sabahlık takım aldım. Çevremde herkes gecelik tavsiye etti. Birini daha uygun bir şey seçtim ( hemen doğum sonrasında giymek için kan vs lekelenebilir) diğerini daha şık aldım fotoğraf çekinme hevesim var diye:) allah inşallah nasip ederHanımlar selamhastanede doğum zamanı kullanmak için pijama takımı + sabahlık mı, yoksa gecelik + sabahlık mı alacaksınız? Sezeryan olucam kısmetse, dikişler acır pijamayla diye düşündüm. Her iki şekilde mi alsam acaba?
Rahat emzirebilmek için kesinlikle önü düğmeli pijama takımı almalısınız benceBen iki adet gecelik+sabahlık takım aldım. Çevremde herkes gecelik tavsiye etti. Birini daha uygun bir şey seçtim ( hemen doğum sonrasında giymek için kan vs lekelenebilir) diğerini daha şık aldım fotoğraf çekinme hevesim var diye:) allah inşallah nasip eder
Seçtiğim modellerin önü düğmeli emzirmeye uygun modeller zaten lohusa takımı diye geçiyorRahat emzirebilmek için kesinlikle önü düğmeli pijama takımı almalısınız bence
Aaa o zaman süperSeçtiğim modellerin önü düğmeli emzirmeye uygun modeller zaten lohusa takımı diye geçiyor
Evet aynen öyle anlık buraya yazmadan ebeye yazmıştım cevap aynı anda geldiği için çok mutlu oldum çok teşekkür ederim 15 16 17 haftalarda normal bi durummuşRica ederim doktora da sordum normal demişti . Aşırı ağrınız olursa doktora görünün ama benim kastettiğim ağrılar anlık oluyor geçici olarak sürekli devam etmiyor muhtemelen sizinde öyledir.
Etkiliyor tedirgin oluyorum ama anlık sonra bu haftalarda normal olduğunu sakin olmam gerektiğini söylüyorum kendime bi sonraki ağrıya kadar sanırım 20 haftaya kadar böyleBende de bu gün oldu özellikle. Sürekli olmadığı sürece ya da senin günlük yaşamını etkilemeyecek şekildeyse sıkıntı yok diye biliyorum
Bebeğe risk olmasa bi şekilde idare ederim napim diycem ama yine onun için çözmek lazımTakviyelerin çok çeşidi var illaki biri size uyar. Belki sıvı formda bi ilaç daha iyi olur mesela sorun mutlaka. Kene gibi emiyorlar valla biziiyi olsunlar da
![]()
Benim bi fikrim yok ama engeksiyon kaynaklı olduğunda daha alt kısımlarda ağrı sancı oluyor. Bence rahim yukarı çıktığı içindir. Yine de daha iyi bilenler yorumlasın kızlarrHanımlar yeni bir guncellememi bilmiyorum umarım enfeksiyon kaynakli değildir .
İdrara çıkarken mide bölgesinde yani göbek deliğinin üzerinde baskı hissediyorum az da olsa rahatsız ediyor idrara çıkmak istemiyorum. Sizde de oluyor mu merak ediyorum. Chatgpt ye sorunca rahim yukarı çıkıyor bağırsaklar yer değiştiriyor bu yüzden baskı hissedebilirsin yada bununla beraber yanma kaşıntı varsa idrar enfeksiyonu da olabilir yazıyor ama yanma kaşıntı yok şuan .
Bende de oluyor bugun doktora gidip sorcamkızlar günaydın, gece 3 gibi lavaboya kalktığımda çamaşırımda 10 krş büyüklüğünde ıslaklık gördüm, sabah 7 gibi tekrar baktığımda 2 katına falan çıkmıştı. Uyurken akıntı oluyor mu sizde? Akıntı olduğunu düşünmek istiyorum ama biraz panikledim. Yaşadınız mı hiç siz ne dersiniz? Doktora mı gitsem su olabilir mi yaa
kaçta gideceksin? ben de iş çıkışı gidicem bugün.Bende de oluyor bugun doktora gidip sorcam
Bende yiyorum wallaKızlar o zaman ben de az zıpırlık yapıyımAbur cubur noodle vs yiyor musunuz yoksa hayatınızdan tamamen çıkarabildiniz mii?? İnşallah az da olsa tüketen vardır da vicdanım rahat eder
![]()
Canım o kadar aynı şeyler yaşanıyor ki benim de neredeyse her idrara çıktığımda rahimde kısa süreli bir kasılma oluyor sonra geçiyor. Herhalde idrar torbası kasılırken onu da uyarıyor. Endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum.Hanımlar yeni bir guncellememi bilmiyorum umarım enfeksiyon kaynakli değildir .
İdrara çıkarken mide bölgesinde yani göbek deliğinin üzerinde baskı hissediyorum az da olsa rahatsız ediyor idrara çıkmak istemiyorum. Sizde de oluyor mu merak ediyorum. Chatgpt ye sorunca rahim yukarı çıkıyor bağırsaklar yer değiştiriyor bu yüzden baskı hissedebilirsin yada bununla beraber yanma kaşıntı varsa idrar enfeksiyonu da olabilir yazıyor ama yanma kaşıntı yok şuan .