• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    138
Sağlık ocağı aradı beni de sonunda. Aşı için ve en son ne zaman kan verdiğimi sordu. Haftaici çağırdı gidip konuşacağım ne yapacağıma karar veremedim daha😵‍💫
benim bugün doktor kontrolüm vardı tek doz boğmacalı ol diye tavsiyede bulundu bende öyle yapacağım birkaç haftaya

Yaa benim de bu sabah omzuna kadar uyuşmustu ve gün içinde de parmak uclarimda hissizlik vardı hep sanırım çözümü yok
bende 2 kere gece kramp girdi baldırıma doktor direk magnezyum başlattı ardından olmadı umarım yine olmaz diye umut ediyorum ☺️

Aa iyi o zaman ☺️Net bir şey demiş 😅 Bu arada kan aldırdınız mı
bugün doktoruma başıma gelenleri hemşirenin 3 kez alamadığını kollarımın mor oluşunu anlattım. kollarımı inceledi sen çok acemiye düşmüşsün başka yerde aldır rica et dedi damarların çok belli nasıl alamaz diye şaşırdı o da 😂 bu haftaiçi başka sağlık ocağı ve devlet deniycem umarım olur ama yinede eski vitaminlere devam şimdilik

bugün doktoruma başıma gelenleri hemşirenin 3 kez alamadığını kollarımın mor oluşunu anlattım. kollarımı inceledi sen çok acemiye düşmüşsün başka yerde aldır rica et dedi damarların çok belli nasıl alamaz diye şaşırdı o da 😂 bu haftaiçi başka sağlık ocağı ve devlet deniycem umarım olur ama yinede eski vitaminlere devam şimdilik
Tahmin ettiğimiz gibi hemşire acemi. Çok geçmiş olsun.🙏🏻

ben enfeksiyonum varken donaxtyl kullandım 4 adet. yaparken zorlandım progestan gibi birşey değil yapmadan önce elinizi ıslatın ama bana iyi gelmişti o zaman.
Çok teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 bugün buldum şükür doktorun önerdiğini. bulamasaydım bende onu kullanacaktım gebeyken bir şeyler kullanmak ne kadar zormuş.

geçmiş olsun şimdiden. donaxyl neden önermedi doktorunuz
Çok teşekkür ederim. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻Anladığım kadarıyla daha bitkisel bir ürün vermek istedi birde kültür yapılmadı kesinlikle yaptırmamı istedi yapılmadan da vermek istemedi diye düşünüyorum. Bu arada tüm eczacılar donaxyl biliyor genelde verilen üründe oymuş.

Kızlar şeker yükleme testi yaptırdınız mı? Bir süredir giremiyorum konuşmaları okuyordum aslında ancak yetişemedim
Merhaba yaptırmadım 24. Haftada yapılıyormuş özel bir durum yoksa.Bu arada kendim takip ettiğim için endokrin hocası yaptırmana gerek olmayacaktır demişti ama kadın doğumcum ne der bilmiyorum tabi 🤷🏻‍♀️

Kızlar bebek arabası cybex mios alan ya da araştıran oldu mu? Ben mima xari istiyordum bugün deneyince ağırlığından vazgeçtim. Cybex mios hoşuma gitti ama kullanan olmadı hiç çevremde

Back
X