• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Eğlenceyi, düğünleri vs çok çok severim ama sünnet düğünü denince tüylerim diken diken oluyor sevemedim o adeti malesef 🤣🤣 zaten 2-3 aylıkken sünnet ettirmeyi düşünüyoruz
Yaa evet şaka bir yana ben de sevemiyorum. Sünnet adı altında çocukların eğleneceği tarzda bi eğlence oyunlu bir organizasyon falan yapılabilir ama belki yani kendi tarzımızı yaparız biz de klasik sünnet gibi değil de 😄 ben de en küçük ne zan yapılabilir derse Dr o zaman yaptırmak istiyorum eşimle de hemfikiriz. Hem travma olmasin büyüyünce hem de bebekken daha hızlı iyileşiyor diye

Kızlar bu doğumu ayarladınız mı? Hangi hastane nasıl, fiyatı falan hallettiniz mi?
Dr uma doğum dediğim anda daha bunları konuşmaya çok erken diyip kapatıyor. Hiç soramadım 😅 özel muayenehaneye gidiyorum bi de Dr a ayri hastaneye ayrı vereceğim ama şimdi sorsam ocakta güncellenecek diyecekler tahmin edebiliyorum 🥲

Dr uma doğum dediğim anda daha bunları konuşmaya çok erken diyip kapatıyor. Hiç soramadım 😅 özel muayenehaneye gidiyorum bi de Dr a ayri hastaneye ayrı vereceğim ama şimdi sorsam ocakta güncellenecek diyecekler tahmin edebiliyorum 🥲
Siz hemşireydiniz değil mi? Hiç devlet düşünmediniz mi?

Kızlar toplu cevap vereyim, fiyatlar çok pahalı. Valla eşim devlette diye gidiyordum ama doğumu özelde yapmaya karar verdim. Fiyatlardan haberim yoktu.Mecbur ödücez🥹

Kızlar toplu cevap vereyim, fiyatlar çok pahalı. Valla eşim devlette diye gidiyordum ama doğumu özelde yapmaya karar verdim. Fiyatlardan haberim yoktu.Mecbur ödücez🥹
Hastane kadar doktor da çok önemli. Uygun hastaneler de var oralarda iyi doktor araştırmak iyi olabilir.

Siz hemşireydiniz değil mi? Hiç devlet düşünmediniz mi?
Evet düşündüm ama çalıştığım hastanede kadın dogum branşı yok. Kadın doğum hastanesinde de eger sezeryan olursa takip eden Dr yapıyormuş ama vajinal doğum olursa o anki nöbetçi kimse o yaptırıyormuş doğumu. Benim kaybım da olduğu için zaten sürecimiz stresli geçti bir de doğum zamanı nasıl olacak kime denk gelecek diye stres yapmak istemedim. Güvendiğim ve istedigim saatte ulaşabilecegim bi dr yapsın doğumumu diye düşündüm. Doğum şekli de henüz belli değil. Maddi olarak zorlayacak bizi ama yapacak birsey yok, sağlıkla bu süreci atlatalım da 🤲

Benim gittiğim hastanede doğum+fotoğrafçı+oda süsleme 50 bin ocak ayında yeniden zam olacak. Sizin ne kadar? Medicalpark 100 bin mesela

Evet sert olunca bebek içine gömülüp boğulma riski daha az oluyor sanırım o yüzden. Pamuk o yüzden düşündüm sert oluyor besiğin altından soğuk gelmesine engel olur belki diye. Bebeğin üstünde yatacağı yine o hazır bebek yatağı olacak yani. Öyle bi düşündüm bilmiyorum mantıksız da olabilir 😅 e bebek ten bakayım bi ben de o zaman 😊
Annemde altına döşek yaptıralım dedi evde doğal yünü varmış. Yün yastık yorgan ben bile kullanamıyorum alerji yapıyor bebek nasıl kullansın🤣🤣 pamuğu araştırayım olmadı bizde öyle bişey yaparız

Kızlar sizin de kalbiniz aşırı hızlı atıyor mu? Çarpıntı dedikleri sanırım bu oluyor. Sadece nevresim değiştirdim yarım saattir oturuyorum geçmiyor da aşırı hızlı atıyor nefesimi bile net alamıyorum sanki. Hamileliğin başında vardı geçmişti sonradan. Kullandığım vitaminler mi yapıyor acaba dedim ama kullanmadım yne oldu

Selam kızlar doğum olarak sezaryen mi normalmi düşünüyorsunuz yada hangisini istiyorsunuz veya doktor ne uygun görürse onumu olacaksınız merak ettim

Selam kızlar doğum olarak sezaryen mi normalmi düşünüyorsunuz yada hangisini istiyorsunuz veya doktor ne uygun görürse onumu olacaksınız merak ettim
Gonlumden gecen vajinal doğum, ama doktor sezeryan onerirse farkli iki doktor gorusu daha alip ona gore karar vermeyi düşünüyorum. Hepimizin kendi ve bebegi icin en sağlıklı ve hayirli olan olsun🥲

Ben arastırdım medipol 75k diyor. Siz 50 ye nasıl buldunuz😁
Biz Ocak sonrası 75 k anca görürüz 😂 bulunduğum şehirde en pahalı hastane medicalpark ikinci sırada benim gittiğim. Hiç hastane odaklı ilerlemedim ama hep en çok önerilen doktor kimse ona gittim. Şu an doktorumdan da memnunum burada devam edeceğim

Kızlar sizin de kalbiniz aşırı hızlı atıyor mu? Çarpıntı dedikleri sanırım bu oluyor. Sadece nevresim değiştirdim yarım saattir oturuyorum geçmiyor da aşırı hızlı atıyor nefesimi bile net alamıyorum sanki. Hamileliğin başında vardı geçmişti sonradan. Kullandığım vitaminler mi yapıyor acaba dedim ama kullanmadım yne oldu
gebelikten önce 50 lerde atan nabızım şu an 75 civarında

• Beğen
Reactions: hku
Biz Ocak sonrası 75 k anca görürüz 😂 bulunduğum şehirde en pahalı hastane medicalpark ikinci sırada benim gittiğim. Hiç hastane odaklı ilerlemedim ama hep en çok önerilen doktor kimse ona gittim. Şu an doktorumdan da memnunum burada devam edeceğim
Çok iyi sizinki. Şanslısınız ☺️ Hep doğum oranını artırıyoruz hem para ödüyoruz 😒😆

Kızlar çok kötü hasta oldum ben de ya.. Rapor almak için bin tane hastane gezdim. Allâh devlet aciline düşürmesib gerçekten.
Belim başım kopuyor eve geldiğim gibi istifra ettim. Ihlamur mu içebiliyoruz sadece. Evde de ıhlamur yok 🙁

Kızlar çok kötü hasta oldum ben de ya.. Rapor almak için bin tane hastane gezdim. Allâh devlet aciline düşürmesib gerçekten.
Belim başım kopuyor eve geldiğim gibi istifra ettim. Ihlamur mu içebiliyoruz sadece. Evde de ıhlamur yok 🙁
Geçmiş olsuuun. Emin değilim ama nane limon da içilebiliyor diye biliyorum. Siz yine de emin olun

Back
X