Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Canım bende sürekli kasıklarımda hissediyordum hareketlerini hatta burayada yazmıştım. Cuma günü kontrolüm vardı doktor bebeğin kafası göbek deliğinin oralarda ayakları kasıklarında o yüzden iki bölgede de hissedersin hareketini bu bir sorun değil dedi sende içini rahat tut
aslında bişey olsa detaylıda söylerdi doktor gittiğimde iyi bir doktordu ama işte evham yapıyorum biraz birde önceden böyle değildi şimdi çok altta hareketleri kafamda neler kuruyorum bazen 🙈

aslında bişey olsa detaylıda söylerdi doktor gittiğimde iyi bir doktordu ama işte evham yapıyorum biraz birde önceden böyle değildi şimdi çok altta hareketleri kafamda neler kuruyorum bazen 🙈
Aynen riskli bir durum vs olsa doktor muhakkak bahsederdi çok büyüdüler boyları kocaman olmuş her yerde hareket ediyorlar artık 🥹😍

Aynen riskli bir durum vs olsa doktor muhakkak bahsederdi çok büyüdüler boyları kocaman olmuş her yerde hareket ediyorlar artık 🥹😍
boy kilo ultrasonda yüzü hareketleri vs bunlar çok duygusal veya hormonlardan herşeye gözüm doluyor🤗 ne zamanlardan geldik buraya sayfaya ilk girdiğim günü heyecanı hatırlıyorum sıra sıra kese kalp atışı söylüyorduk. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yolun yarısını geçtik herkes son 2 ay daha hızlı geçiyor diyor

boy kilo ultrasonda yüzü hareketleri vs bunlar çok duygusal veya hormonlardan herşeye gözüm doluyor🤗 ne zamanlardan geldik buraya sayfaya ilk girdiğim günü heyecanı hatırlıyorum sıra sıra kese kalp atışı söylüyorduk. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yolun yarısını geçtik herkes son 2 ay daha hızlı geçiyor diyor
Ayyy çabucak geçsin aylar sağlıkla kavuşalım evlatlarımıza en güzel tanışmayı yaşayalım 🥰🥰

Selam kızlar duştan çıktığımda yer ıslaktı kayıp düştüm 😔 o kadar korktum ki ağlayamadım bile.
Hemen bebeğe baktırdık bebek iyi bir sorun yok, 24 saat önemli tekrar kontrole gel dediler.
Ayağımda şişmişti hafif basabiliyordum kırık olduğunu düşünmedi doktor ve radyasyondan dolayı röntgen çekmek istemedi sardılar 3 gün yatacağım.
Kendinize dikkat edin ıslak zeminlere dikkat edin.
çok üzüldüm kıyamam geçmiş olsun. minnoşumuz iyiyse sıkıntı yok aynen çok garip insanın düşmesi felan umrunda olmuyor bebeğine bir şey olmasın yeter ki.. ben de en başlarda 2 kez düştüm oldu mu oluyor malesef. son zamanlarda daha önemli olacak böyle seyler tabi ama ne kdr dikkat etsekte olcaksa oluyor. allah hepımızı ve bebişlerimizi korusun

ben de vericem siparişini hatta vereyım bugün :)) siz nerden sipariş ettiniz nasıl bir şey yaptırdınız
Böyle bir şey Instagram üzeri bebek tasarım diye bir sayfadan kumaş kalitesi hoşuma gitii önerebilirim sizede

Eklentiler

• e414da6c-f074-48e4-a872-e5117c828679.webp
    e414da6c-f074-48e4-a872-e5117c828679.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 63
çok üzüldüm kıyamam geçmiş olsun. minnoşumuz iyiyse sıkıntı yok aynen çok garip insanın düşmesi felan umrunda olmuyor bebeğine bir şey olmasın yeter ki.. ben de en başlarda 2 kez düştüm oldu mu oluyor malesef. son zamanlarda daha önemli olacak böyle seyler tabi ama ne kdr dikkat etsekte olcaksa oluyor. allah hepımızı ve bebişlerimizi korusun
Sağolasın canım gece tekrar gittim baktılar iyi çok şükür. Allah hepimizin bebişlerini korusun az kaldı sağlıkla alalım kucaklarımıza minişlerimizi 💖

Günaydın kızlar bı aradır yoktum telefonum yoktu zırt pırt bozuluyordu o yüzden ben şuan 24+6 oldum Allah'ın izniyle ama çok fazla sırt ve bel ağrılarım var karnimda çok inmiş aşağıya sürekli Bebek baskı yapıyor aşağıya özellikle lavaboya gidince ağrıdan küçük abdestimi bile yapamıyorum acaba biriniz doktora gittiğinizde sorabilirmi bunları ben doktora gidemiyorum zaten 3 aydirda doktora gitmemişim eşime diyorum diyor zaten az kaldı doğuma gerek yok bide bu iki defadır çok fazla akşam sanki kalps krizi geçiriyorum gibi oluyor göğsüm daralıyor ellerim ve ayaklarım uyuşuyor sırtım bile kirilicak gibi oluyor çok kötü oluyor nefes bile alamıyorum bilmiyorum ne yapcam eşime diyorum hiç kıpırdamıyor bile
Canım sen kendin gitsen gondermezmi otobüsle flan.benimde karnımın altı ve sağ tarafım açıyor normalmi dedim doktora idrar yollarından olur dedi bana ama senin tuvaletini yaparken açıyorsa kesin idrar yolu enfeksiyonudur bol bol su iç 8 10 bardak gün içinde.

Canım sen kendin gitsen gondermezmi otobüsle flan.benimde karnımın altı ve sağ tarafım açıyor normalmi dedim doktora idrar yollarından olur dedi bana ama senin tuvaletini yaparken açıyorsa kesin idrar yolu enfeksiyonudur bol bol su iç 8 10 bardak gün içinde.
Hayatta bırakmaz evlendigimden beri hiç otobüse binmedim hep kendi arabamizla götürüyor bizi

Yok lavaboya gidince yanmam yok ama alltan asla ıkınamıyorum çok ağrım oluyor ve baskı o yüzden korkuyorum sürekli bacaklarım çekiliyor adet sancısı gibi

Selam kızlar duştan çıktığımda yer ıslaktı kayıp düştüm 😔 o kadar korktum ki ağlayamadım bile.
Hemen bebeğe baktırdık bebek iyi bir sorun yok, 24 saat önemli tekrar kontrole gel dediler.
Ayağımda şişmişti hafif basabiliyordum kırık olduğunu düşünmedi doktor ve radyasyondan dolayı röntgen çekmek istemedi sardılar 3 gün yatacağım.
Kendinize dikkat edin ıslak zeminlere dikkat edin.
Canım çok geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın inşallah sende bebişinde Allaha emanet olun💗🐣

ben de vericem siparişini hatta vereyım bugün :)) siz nerden sipariş ettiniz nasıl bir şey yaptırdınız
Bende nitenite den yaptırıcam çok beğendim göz atabilirsin birde kiti kafenin hastane çıkışı çok güzel yumuşacık ondan aldım Özdileğin kendi sitesinde indirimde kitikate aklınızda olsun🥰🙂

Bende nitenite den yaptırıcam çok beğendim göz atabilirsin birde kiti kafenin hastane çıkışı çok güzel yumuşacık ondan aldım Özdileğin kendi sitesinde indirimde kitikate aklınızda olsun🥰🙂
evet çok naifmiş gerçekten ama gaza gelip verdim siparişini nakışsepeti diye bir yerden instagramdan . yazı tiplerini beğeniyordum. sadece bone eldiven ve tulum şeklinde verdimm

Ben de çok heves ettim dün e bebekten bunları aldım. Henüz bi planlama yapmadım hangi kıyafetten kaç aylık alıyım vs. Öyle gezerken heves ettim doğduğunda da giydirip atmak nasib olsun teyzoşlar. Bu arada e bebek çok uygun geldi bana ya günlük giyecekleri tamamen ordan almayı düşünüyorum. 2 li alt 150 tl, çıngıraklı sarı olan 180 tl, pembe hastane çıkışı da 250-300 arası bi şeydi. Bu arada deterjan olarak da uni baby sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım. 6 7 aydan sonra granüle geçerim sanırım

Eklentiler

• IMG_7169.webp
    IMG_7169.webp
    169,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_7170.webp
    IMG_7170.webp
    190,5 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_7171.webp
    IMG_7171.webp
    194,4 KB · Görüntüleme: 37
Back
X