• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    156
Günaydın kızlar dün rutin tahlil verdim idrar sonuçlarım çıkmış enfeksiyon başlamış bendede maalesef, sizin antibiyotik haricinde yaptığınız kullandığınız birşey var mı öneriye açığım ilerlemeden hemen geçirmek lazım 🥺

Ya ben de diyorum ki baba kız arasında bağ kurulmaz mı öyle olunca 😓😓 Eşim seviyor ama çok farkında değil gibi 😥 Ben de aileden uzaktayım, aile yanına gidicem, sonra eşim dönecek. Dönsem mi kararsızım...
Benim eşim de öyle ya bazıları daha bağlı gibi. Eşim de daha doğmadı ne kadar gösterebilirim sevgimi diyor. Sen bilirsin aşko yani doğumumuz nasıl geçicek bilmiyorum belki de ailemizle kalmamız gerekir ama ben kalmama taraftarıyım şuan

Ayna tutup falan baktınız mı? Varis olabilir demis bi arkadaşımız hani olabilir, benim de varis var elime dolgun şekilde geliyor. Varisse birsey yapmıyorlar ben hem kalp damar Dr una hem kadın doğuma danıştım. Hamileler için külotlu varis çorabı giyiyorum işe gittiğim günlerde ayakta çok durdugum için 😵‍💫
canım merhaba gecmıs olsun varısın nerede taö olarak bendede vajınada servıks etrafında varıs oldugunu ogrendım dun nasılsın ıyımısın dr onemsız dogum sonrası gecer cok ayakta kalma dedı

Kizlar su urunu duydunuz mu hic?
Bir arkadasim onerdi ama emin olamadim zaten bebek mis gibi su pamuk yetmez mi :)

Organik Avokado İçeren Durulama Gerektirmeyen Bebek Temizleme Suyu

selamm, kızlar biberon leveline gectim. ne tavsiye edersiniz. https://www.trendyol.com/philips-avent/natural-scd837-12-yenidogan-hediye-seti-p-765255737 bu nasıl acaba alan varmı :))
Emzik ve biberonda aventten başkasını tanımam. Asla meme reddi yapmıyor. Emziği damak yapısını bozmuyor. Bu bebeğe de aldığım ilk şey avent emzikti :)
Benim biberonlarım ilk doğumdan var, emziklerini aldım sadece.
3 boy sanırım ama bu. Ara boya bence gerek yok. Küçüğü ve 210ml olan yeterli bence.

Kızlar merhaba umarım iyisinizdir bir süredir hastane hastane koşturmaktan aktif değildim.Artik 28 .haftaya yaklaşıyoruz gebelik tansiyonu yönünden riskli döneme girdik lütfen normal olmasına aldanmayın ve ara ara da olsa tansiyonunuzu kontrol edin . gebelik tansiyonu fark edilmediğinde bebekte gelişim geriliğine de sebep oluyor malesef ve kontrole gittiğinizde bir kere ölçümle fark etmeyebilirsiniz yükselişi.umarim hicbirinizin olmaz tabiki ama olmadığı olmayacağı anlamına gelmiyor malesef takip etmekte fayda var .özellikle bedeninizde ödem vs de başlayacak ona da çok dikkat edin öyle anlarda ekstra tansiyon bakabilirseniz çok iyi olur.benim başlarda gayet iyiydi tansiyonum sonrasında yükselmeye başladı ve hastanede kontrollerde normal geliyordu fark edilmemişti evde kendim fark edip doktora belirttim ,ilaçla kontrol altında gözüküyordu ama geçen hafta ödeme eşlik eden mide çevresi ağrım ve yüksek tansiyonla hastaneye gittiğimde yatış verildi ekstra ilaç vs uygulandi toparlanmasaydi damardan ilaç başlanacaktı preeklampsi nöbeti olarak geçiyor çünkü bu tarz şeyler .hamilelik belirtileri ile bunun belirtileri de benziyor o yüzden kontrol etmekte ve önlem almakta fayda var
Çok geçmiş olsun, inşallah kontrol altında tutulur sıkıntısız geçer bundan sonraki süreç 🤲

kızlar herkese selamlar gebelıkte vajınal varıs olanlar oldumu aramızda ben dun muaynede servıks kenarında varıs oldugunu ogrendım

kızlar herkese selamlar gebelıkte vajınal varıs olanlar oldumu aramızda ben dun muaynede servıks kenarında varıs oldugunu ogrendım
Peki bir zararı var mıymış ya da normal doğumu etkiler miymiş nelere dikkat etmeni söyledi anlatır mısın canım? Ben lavabodayken elimle bi şişlik hissetmiştim ama hâlâ gitmedim doktora. Ağrı vs yapmadı bu arada

Ya ben de diyorum ki baba kız arasında bağ kurulmaz mı öyle olunca 😓😓 Eşim seviyor ama çok farkında değil gibi 😥 Ben de aileden uzaktayım, aile yanına gidicem, sonra eşim dönecek. Dönsem mi kararsızım...
Bence plan yapmak için çok erken. O an nasıl hisseder nasıl daha rahat olursanız o şekilde yaparsınız. Gerçekten desteğe ihtiyaç duyulan zaman geçince yani eşinizin desteğiyle idare edecek duruma gelince de dönersiniz. Bu belki 2 hafta olur belki 1 ay. Yaşamadan bilinmez☺️

Back
X