Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende uzun zamandır anemi var, serumla alıyordum demiri. Hamileliğimde sidefer stick kullanmaya başladım, bayağı yükseltti değerimi. Midede rahatsızlık ya da kabızlık yapmadı. Elementer demir diyorlarmış buna, gıdayla da etkileşime girmiyormuş emilim konusunda
Kızlar demir depolarım bitmiş ben serum gibi kullanıyorum demiri ama yeterli gelmiyor herhalde sizin kullanıp tavsiye ettiğiniz var mı yan ettkisi fazla olmayan kabızlığı iyice tetiklemeyecek bir takviye ? Bide serbest t4 değerim düşük çıkmış troidim yavaş mı çalışıyor demek oluyor bebek için iyi değil diyorlar ilk defa bir gebeliğimde t4 değerimin düştüğünü gördüm zaten inanılmaz hızlı kilo almaya başladım biranda sebebi omu acaba ne yapmak lazım doktor kontrolüme daha var sağlık ocağıda pek ilgilenmiyor böyle şeylerde
Dahiliyeye gidin bence, ben tiroid ilaci aliyorum gebelikten once baslamistim, tsh ve t4 her ay takip ediyor dahiliye doktoru takibindeyim. Ama soyle diyim gebeligin ilerleyen aylarinda t4 dusebiliyor diye okumuştum benimde dusuk gibiydi doktor gebelik haftana gore normal demisti en son t4 0.89 du benim
Bir de referans araliklarina bakmayin cunku gebelikte referans araliklari degisiyor. Demir icin eksikligim yok ama gebelik yuzunden takviye aliyorum velevit v iron c vitamini olani aliyorum ama sizin icin uygunmu bi doktorunuza danisin isterseniz kabiz hic olmadim hatta bazen ishal bile oluyorum