• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    157
Yeni gördüm mesajınızı😕 ben stick kullanıyorum, kapsül kullanamıyorum zor yutuyorum. Stick saşe şeklinde toz halinde ve tadı da güzel, kullanımı rahat yani
Merhaba mesajınızı gördüm de bu bahsettiğiniz Demir ilacı diğerlerinden farklı mi benim midem hoc birini kabul etmiyor maalesef sindiremiyorum reflü de fazla var malum. Sizin kullandığınız in böyle etkileri oldu mu nasil kullanıyorsunuz bı de tam adı neydi

Merhaba mesajınızı gördüm de bu bahsettiğiniz Demir ilacı diğerlerinden farklı mi benim midem hoc birini kabul etmiyor maalesef sindiremiyorum reflü de fazla var malum. Sizin kullandığınız in böyle etkileri oldu mu nasil kullanıyorsunuz bı de tam adı neydi
Benim de aynı sorunlarım var midemde. Bu ilaç bana hiç dokunmadı. Yani ne mide ne bağırsakta hiçbir etkisini görmedim. Daha öncesinde ocean microfer de kullanmıştım ama yeterli yükselmedi. Sidefer stick kullanıyorum şu anda, memnunum

Benim de aynı sorunlarım var midemde. Bu ilaç bana hiç dokunmadı. Yani ne mide ne bağırsakta hiçbir etkisini görmedim. Daha öncesinde ocean microfer de kullanmıştım ama yeterli yükselmedi. Sidefer stick kullanıyorum şu anda, memnunum
Ya teşekkür ederim ben de bı doktoruma danışayım o zaman belki bana da iyi gelir magnezyum bile içemiyorum doğru düzgün. Demir depolarim da diplerde belki bende de işe yarar.

Bı de bu şeker gibi bişey mi ağızda dağılan tablet yazıyor trendyol da falan. Ağızda dağılıyorsa Demir tadı falan gelmiyor mu yani öyle bir komu rahatsizligi veriyor mu

Son ay daha zormuş. Bu uykudan uyanma o tempoya alışma, tam uyuyamama doğumdan sonraki sürece vucut kendini hazırlıyormuş. Çünkü bebek ilk doğunca anne mecbur uykusuz kalıyorya, bir anda olsa uyum nası sağlancak diyordu doktor. Allahın işi🥰🙏🏻
Evet bunu ben de ya okudum ya da videoda falan dinledim tam hatırlamıyorum ama muhtemelen aynı yerde gördük ☺️ gördüğümden beri daha kolay kabulleniyorum bu durumları. Kafamda daha bi mantığa oturdu herseyin bi anlamı var diyorum artık 🥰

Benim geçen aya kadar ağrıdı. Ufacık bi hareketimde bile hissettiriyordu ağrı kendini. O geçti sırt ağrısı başladı böyle böyle bitiricez inşallah 🥲🥲🥲
bende ara sıra sırt ağrısıda oluyo bazı günler geliyo bazı günler yok. son 3 ay dayanıcaz 🥹

Kuru yere oturduğumda ya da ayakta durduğumda benim de ağrıyor maalesef bir de ayak tabanı eklendi şimdi
ayak tabanlarım değilde ayaklarımda genel şişme ödem başladı benimde, ayak bileğimde kılcal damarlar çıktı hep doktorla görüştüm bugün varis çorabı giymemi önerdi doğumdan sonrada çoğu geçer dedi baklım 😞

• Beğen
Reactions: hku
Bı de bu şeker gibi bişey mi ağızda dağılan tablet yazıyor trendyol da falan. Ağızda dağılıyorsa Demir tadı falan gelmiyor mu yani öyle bir komu rahatsizligi veriyor mu
Tablet değil de toz şeker gibi. Demir tadı yok, kola gibi bi tadı var. Ben kola sevmediğim için başta zor gelmişti ama şimdi alıştım güzel geliyor

Kızlar ben bugün 26.haftadan nefret ettim inanılmaz bağırsak ağrısı çekiyprum batıyor sancı yapıyor nefes alamıyorum derin derin, sol tarafıma ful vuruyor gece asla uyutmuyor karın ağrısı da yapıyor karnım sürekli patlayacak gibş gergin yemek yiyemiyorum rahat rahat önerisi olan var mı bu lanet şeye kronik bağırsak problemim var zaten hamileikte iyice beter oldu

Kızlar ben bugün 26.haftadan nefret ettim inanılmaz bağırsak ağrısı çekiyprum batıyor sancı yapıyor nefes alamıyorum derin derin, sol tarafıma ful vuruyor gece asla uyutmuyor karın ağrısı da yapıyor karnım sürekli patlayacak gibş gergin yemek yiyemiyorum rahat rahat önerisi olan var mı bu lanet şeye kronik bağırsak problemim var zaten hamileikte iyice beter oldu
canım merhaba. benimde karnım çok şiş özellikle bir seyler yediğimde hareket etmemi zorlaştırıyor ve kasıklarıma agrı yapıyor. karnım patlayacak gibi hissediyorum, ama magnezyumun etkisi var kesinlikle gece yatmadan alırsan daha rahat edersin

Kimyon tuketmenizde sakinca yoksa yarim cay kasigi kimyonu ilik sute ekleyip icebilirsiniz. Chatgpt gebelikte gazi siskinligi alir diyo annem yapiyordu bunu. Ama kimyon gebelikte asiri kullanilmamali diye biliyorum

cok gecmıs olsun benım mecbur vajınal muaynem ılmam gerekıyo ılk gebelıgımde servıkal yetmezlık nedenıyle erken dogum yaptıgım ıcın vajınal olcum yapılıyo servıks agzı .. benım dısardan gorunun bısey yok bıraz agrım oluyodu dr a soyledım son muaynede gordu .. varıs var servıks kenarında dedı bacaklarda olusamlardan dedı ben bıraz tedırgın oldum bı zararı varmı dedım onemsız dogumdan sonra gecer cogu hamılede oluyo ve gecıyo dedı senın agrın varmı canım benım bıde 14 haftadan berı yuvarlak bag agrısı denen agrım var ıkısı karısıyo sanırım bazen cok sıddetlı acım oluyo yatakten kalkarken pozısyon degıstırırken vs yurudukce acısı azalıyo bu yuvarlak bag agrısı ama varıs agrı ayakta cok durunca yapar falan dıyolar anlamadım .. dr gebe kalmadan once keske tedavı olsaydınız demıs ya sıze daha onceden varmıydı varıs problemınız Allah sıfa versın hepımıze ınsAllah
Merhaba bişey danışmak istiyorum dün muyane oldum kaşık şikayetimden vajinsl muyane oldum rahim ağzı 2 mm doktor baskı var dedi erken doğum çok yüksek araştırma hasta ne sevk etti çok kötü oldum yani gitmedim araştırmaya şoka girdim ya 25 haftalık etçrken doğum riski bi tarafdan rahme dikiş atma riski şaltım kaldım rahim ağzı kısalıgı olup gününde doğum yapanda varmış işimi şansada bırakamam çok kararsızım aramızda aynı dertten muzdarip kimse var mı?

Back
X