• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
perşembe şeker yüklemesi yaptıracağım, açlık direk mide bulantısı yapıyor bende kusmamak için elimden geleni yapıcam artık sizler akşam kaçta yemeyi kestiniz 1 gün önceden midenize iyi gelen şeyler tavsiyeleriniz var mıdır ?

perşembe şeker yüklemesi yaptıracağım, açlık direk mide bulantısı yapıyor bende kusmamak için elimden geleni yapıcam artık sizler akşam kaçta yemeyi kestiniz 1 gün önceden midenize iyi gelen şeyler tavsiyeleriniz var mıdır ?
Ben aksam 10 da yulaf yedim sutle lifalifin ince ogutulmusu, genelde kan tahlili oncesi gece onu yiyorum tok tutsun diye.
Sabah 8 de kan verdim

Bize aynı anda güncelleme geliyor sanırım 🤣🤣 mide yanmasını çözdüm derken şimdi de reflü çıktı başıma gece boğuluyorum afedersiniz ağzıma iğrenç acı su geliyor bu da midemi aşırı bulandırıyor gece öğürmekten öldüm 🙁🙁
Galiba oyle oluyor 😂 ya evet maalesef benim de aynı bi anda o acı su mahvediyor😵‍💫

Yokkk yokk sakın korkmaa.. Rahatlatmak için söylemiyorum ama kuzenim 50 kg ile doğum yaptı bebişimizde 3 bucuk kiloydu :) Ben 47 kg ile gebe kaldım 54 um şuan bezelye yutmuş solucan gibi dolanıyorum :D
Ay inşallah bizim de bebeklerimizin kilosu sağlıklı olur😊
Yaaa bi dakikaaa ben seni nerden hatırladım nerden hatırladım diye düşünürken çatlatma iğnesi olup takibini yaptığımız bi başlık vardıııı onun altında konuşmuştuk şuan gördümmm duygulandım beeee :(
Yaa oyle mi 🥹 Bana da tanıdık gelmişti nick ama hafızam zayıf ben o yüzden pek hatırlamıyorum böyle şeyleri ya🙈 bu gebelik nasıl oldu peki 😊

Back
X