Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
perşembe şeker yüklemesi yaptıracağım, açlık direk mide bulantısı yapıyor bende kusmamak için elimden geleni yapıcam artık sizler akşam kaçta yemeyi kestiniz 1 gün önceden midenize iyi gelen şeyler tavsiyeleriniz var mıdır ?
perşembe şeker yüklemesi yaptıracağım, açlık direk mide bulantısı yapıyor bende kusmamak için elimden geleni yapıcam artık sizler akşam kaçta yemeyi kestiniz 1 gün önceden midenize iyi gelen şeyler tavsiyeleriniz var mıdır ?
Bize aynı anda güncelleme geliyor sanırım mide yanmasını çözdüm derken şimdi de reflü çıktı başıma gece boğuluyorum afedersiniz ağzıma iğrenç acı su geliyor bu da midemi aşırı bulandırıyor gece öğürmekten öldüm
Yokkk yokk sakın korkmaa.. Rahatlatmak için söylemiyorum ama kuzenim 50 kg ile doğum yaptı bebişimizde 3 bucuk kiloydu :) Ben 47 kg ile gebe kaldım 54 um şuan bezelye yutmuş solucan gibi dolanıyorum
Yaaa bi dakikaaa ben seni nerden hatırladım nerden hatırladım diye düşünürken çatlatma iğnesi olup takibini yaptığımız bi başlık vardıııı onun altında konuşmuştuk şuan gördümmm duygulandım beeee
Bebeğimin göbek ve kafa ölçümü 2 hafta önde ve kilo olarak hızlı gelişim göstermiş şekerden şüphelendi doktorum ama şeker yüklemeden önce açlık tokluk şekerine bakıcam ona göre ilerleriz sende mutlaka dikkat et önlem alalım dedi ama bilmediğim bi konu şu an
Bebeğimin göbek ve kafa ölçümü 2 hafta önde ve kilo olarak hızlı gelişim göstermiş şekerden şüphelendi doktorum ama şeker yüklemeden önce açlık tokluk şekerine bakıcam ona göre ilerleriz sende mutlaka dikkat et önlem alalım dedi ama bilmediğim bi konu şu an
Benim bebeğiminde önden gittiğini söyledi doktorum bende pcos var böyle olunca şekerden şüphelendi önce açlık tokluk kan şekerine bakalım dedi açlık kan şekerim 80 tokluk 100 gibi bir şey çıktı yani normal. Genetik olabiliyor eşim ve ben ikimizde uzunuz mesela
Evet iri bebek yapabildiği gibi tam tersine gelişme geriliği de yapabiliyor şeker, açlık tokluk bakın mutlaka. Ben ilkinde yaşadığım için bu gebeliğimde 12. Hf açlık tokluk baktım, zaten tokluklar 200 e yakın çıkınca şeker yüklemeye dahi gerek kalmadan kendimi diyette ve insülin yaparken buldum