- 26 Eylül 2024
- 1.733
- 617
- 43
- 28
Kitaplar cok faydalı ya :) ben koç ve egitmenim gebelikten dolayı ara verdim kitaplara sardim eskiye gore daha cok vaktim var okumaya :)Vajinismusu da kitapla aşmıştım ben dkfkjf
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kitaplar cok faydalı ya :) ben koç ve egitmenim gebelikten dolayı ara verdim kitaplara sardim eskiye gore daha cok vaktim var okumaya :)Vajinismusu da kitapla aşmıştım ben dkfkjf
Ya benim ilk gebeliğim ama annem falan kendin anlayacaksin zaten ikinman gerektiği zamanı diyor bı de bu kaç doğum videosunda gördüm doktorlar ebeler falan güzel yönlendiriyor tabi biz o halde ne kadar yönlenebilir sekKızlar bir şey danışmak istiyorum.. Ben iki yıllık evliyim ve ilk yıl vajinismusla uğraştım ilişki oluyordu ama ağrılı acılı bir şekilde. Bir şekilde vajinal muayene fln da oluyordum ultrasonla da bakıldı hatta cocuk istedigim dönemde.
Ultrasonla bakıldıgınsa biraz cıglık attım
Doktorum tabi bu olayı unutmadıgı içşn şimdi normal dogurabilecegime pek inanmasa da işte çalışırsan egzersiz yaparsan olur fln diyor. Aynı zamanda çatı muayenesinde anlicaz yapıp yapamayacagını diyor. Bu beni üzdü açıkçası.
Normal dogumda ıkınma hissi olmuyor mu zaten ben kendimi nasıl kasabilirim ki?
Doğum kampı fln düşünüyordum ona bile hevesim kırıldı. İlla normal olsun diye de diretmiyorum ama normal olursa kendimi çok daha iyi hissedecegime hemen toparlanabileceigme inanıyorum duyduklarım o yönde yani.
Öyle görünüyor. Tabi yaşta ilerliyor.birde yorgunum dostlarrO zaman normaldir, her gebelik ayni olmuyomus sanirim ablaminda ilkinde kanamamisti
İnşallah o noktaya kadar gelmem.dun gece iki kere arka arkaya kanadı. Genelde geceleri kanıyor onu farkettim.bence yorgunluktan da olabilir gibi .Ben acillik olmuştum orda bile durduramayıp kanımı pıhtılaştırmak için serum yaptılar öyle durdu. Hamilelikte normal çok fazla kan pompalanıyor damarlar inceliyor mu ne öyle bi şey demişti
Belki de öyledir tekrarlamaz umarım geçmiş olsunİnşallah o noktaya kadar gelmem.dun gece iki kere arka arkaya kanadı. Genelde geceleri kanıyor onu farkettim.bence yorgunluktan da olabilir gibi .
Pazartesi kontrolüm var sorarım ama Dr um çok rahat yani birsey olmaz modunda bu tarz konularda sikayetlerime hep normal diyorBende de aynı sıkıntı var ya idrar kaciriyormus hissi gibi çamaşırıma banınca beyaz süt gibi kıvamlı bir akıntı enfeksiyon olaolabilir
fizikFiziki olarak mı huy olarak mıİnşallah burnu falan babasına benzer amin
![]()
Onu ben hiç duymamıstım inşallah olur ya normal kistlerle doğum oluyor amaYa benim ilk gebeliğim ama annem falan kendin anlayacaksin zaten ikinman gerektiği zamanı diyor bı de bu kaç doğum videosunda gördüm doktorlar ebeler falan güzel yönlendiriyor tabi biz o halde ne kadar yönlenebilir sekben de vajinal doğum istiyorum ama bartholin kistin var benim de gebelikten önce boşalmıştım ama şişti yine ağrım falan yok doktorum da zaman ilerlesin bakarız dedi 32. Haftada sorcam ben de napcaz diye bartholin e rağmen vajinal doğum yapan var mı acaba
inanılmaz bir kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum belimin tam ortası oturup kalkmak eziyet oldu. Tavsiyesi olan var mı?
inanılmaz bir kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum belimin tam ortası oturup kalkmak eziyet oldu. Tavsiyesi olan var mı?
Merhabainanılmaz bir kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum belimin tam ortası oturup kalkmak eziyet oldu. Tavsiyesi olan var mı?
çözüm bulabildiniz mi acaba ya da doktorunuza sorma imkanınız oldu mu benim de bugün çok şiddetli kuyruk sokumunda ağrım var dayanılmaz oluyorinanılmaz bir kuyruk sokumu ağrısı yaşıyorum belimin tam ortası oturup kalkmak eziyet oldu. Tavsiyesi olan var mı?
Ben ebebekten bir yenidogan hastane cikisi aldim penye battniye ic zibin alt ust takim sapka eldiven set halinde iste, bir de yanina 2 tulum 1 slt ust takim, 1 zibin icine giydirmeye koydum. Ayrica 3 corap 1 yedek sapka ve 1 yedek eldiven aldimKızlar selam hastane çıkış seti aldınız mı? Nereden aldınız? Seçemiyorum. Hastaneye kaç set götüreceksiniz?
Ben de 2 set almayı düşünüyorum. Az mı olur acaba. Listelerde hep çok yazıyorlar gerek var mı. Yenidoğan kaka vs çok az yapıyor ablamdan hatırladığım kadarıyla. Çıkmaz dışına diye düşünüyorum. 1 tane de set olmayan yedek bir çift kıyafet koyayım diyorum ama hala şüphedeyim :)Ben ebebekten bir yenidogan hastane cikisi aldim penye battniye ic zibin alt ust takim sapka eldiven set halinde iste, bir de yanina 2 tulum 1 slt ust takim, 1 zibin icine giydirmeye koydum. Ayrica 3 corap 1 yedek sapka ve 1 yedek eldiven aldim
Selam anneler ben erken doğum riskiyle hala hastanede yatıyorum bi gelişme yok rahim kısalıgı sabit sizden lütfen dua istiyorum gidişatımın düzelmesi ve sağlıkla bebeğime kavuşmak istiyorum![]()
Canım çok geçmiş olsun dua ediyorum sana umarım hamileliğini sağlıklı ve güzel bir şekilde tamamlarsın endişelenme kendini yorma herşey yoluna girecek inşallah bol bol tesbih çek dua et moralini yüksek tut az kaldı sağlıkla kucağına alırsın inşallahServikal dikiş önermediler kayıp yaşanır die sadece ilaç ve yatışla ilerliyor
1 gece kalmayla 2 gece kalma farkli olur heralde ben her ihtimale karsi 2 gece gibi dusundum. 3 takimi olacak. Annem beklicek beni hemsireler de var bez duzgun takarlar onlar, ben taksam cikar disina da sjjsjBen de 2 set almayı düşünüyorum. Az mı olur acaba. Listelerde hep çok yazıyorlar gerek var mı. Yenidoğan kaka vs çok az yapıyor ablamdan hatırladığım kadarıyla. Çıkmaz dışına diye düşünüyorum. 1 tane de set olmayan yedek bir çift kıyafet koyayım diyorum ama hala şüphedeyim :)
Temel ihtiyaclari alsan yeter cabuk buyuyolarmis zaten :) bende bir buyuk canta ablamdan gelen kiyafet vardi ben sadece 5-6 takim aldim disarda hastanede giydirmek icin. Hep buyuk kiyafeti aldim modelini begendiklerimi 1 yas 2 yas :)Kızlar ya ben iki üç parça hariç hiçbişey almadım nerden başlasam bilmiyorum,birde bebiş için magnet yaptırmak istiyorum önerebileceğiniz sayfa var mı ?
Doktor plesenta aşağıda ama çıkar bişey olmaz dedi ama benim içime bi kurt düştü sizde durumlar nasıl ? bu haftaya kadar hiç plesenta ile ilgili bişey söylenmedi bana, biraz endişelendim açıkçası
Anladım canım çok geçmiş olsunServikal dikiş önermediler kayıp yaşanır die sadece ilaç ve yatışla ilerliyor
En kârlı hazırlık seninki olmuşTemel ihtiyaclari alsan yeter cabuk buyuyolarmis zaten :) bende bir buyuk canta ablamdan gelen kiyafet vardi ben sadece 5-6 takim aldim disarda hastanede giydirmek icin. Hep buyuk kiyafeti aldim modelini begendiklerimi 1 yas 2 yas :)