- 16 Ekim 2016
- 3.637
- 3.004
- 133
Birkaç model var hangisi acaba dediğinizAma çok rahatlar ne yapalım üzerimde yok gibi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birkaç model var hangisi acaba dediğinizAma çok rahatlar ne yapalım üzerimde yok gibi![]()
Birkaç model var hangisi acaba dediğiniz![]()
Teşekkür ederimBen bunu aldım![]()
H&M Mama 2'li Dolgulu Dikişsiz Emzirme Sütyeni - Fiyatı, Yorumları
H&M Mama 2'li Dolgulu Dikişsiz Emzirme Sütyeni yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Valla bana da vermişti ilk başta, ben d vitamınıne baktırdım normaldi eşim özellikle bıraktırdı. Fazlası zararmış onu, doktorda söyledi. Ayrıca bunların bebeğe direk etkisi olduğu kanıtlanmamıs. Multivitaminde dahil buna. Yemek içmekten almak en iyisiÖyle mi neden peki doktor verdi çünkü bana kullanmadım orası ayrı ama![]()
Amin inşallahİnternetteki yorumlara hiç aldırmayın, son zamanlarda bile çıkan oluyormuş nasip diyelim bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olsun sezeryan ya da normal hiç fark etmezinşallah hayırlı bir şekilde yukarıya çıkarlar bu sürece kolaylıkla tamamlarız
![]()
Eki Görüntüle 3674395
Kızlar şu ayıcıl bebeği uyutuyor doğru mu acaba? Alsam mı?
Ben normalde 80 bazı kalıplarda 75 giyiyorum kalıbına göre değişiyor bunda S tercih ettim tam olduTeşekkür ederimbeden kalmamış sadece S varmış
bi de kalıplar nasıl olur acaba bi mağazada falan bulursam bakayım
daha buyur mu bedenimiz acaba ya
![]()
Rica ederimmm ben 85B sütyen takıyorum normalde L beden aldım bir tık bol oldu M alsam olurmuş ama doğuma kadar göğüslerim biraz daha büyür diye değiştirmedimTeşekkür ederimbeden kalmamış sadece S varmış
bi de kalıplar nasıl olur acaba bi mağazada falan bulursam bakayım
daha buyur mu bedenimiz acaba ya
![]()
Ben tiroid ve demir ilacıma çok özen gösteriyorum onları muhakkak aksatmadan içiyorum onun dışındakileri zaten içmeyi unutuyorum. Doktorun bana verdiği D vitaminin prospektüsünde gebelikte kullanılmaz yazıyordu bende o yüzden kullanmadım ocean markasınınkini alırım diye düşünmüştümValla bana da vermişti ilk başta, ben d vitamınıne baktırdım normaldi eşim özellikle bıraktırdı. Fazlası zararmış onu, doktorda söyledi. Ayrıca bunların bebeğe direk etkisi olduğu kanıtlanmamıs. Multivitaminde dahil buna. Yemek içmekten almak en iyisi![]()
Aminnnnnn ya alışveriş duygusal boyutu inanın sadece vaktiyle gelmesi takdiri ilahi hepinize tek tek teşekkür ederimHiç üzülmeyin sağlıkla gelsin de karnınızda değil de yanınızda gelir alışverişe sonrainternette mağazalardan daha fazla seçenek var ve daha uygun fiyatlar zaten ilk etapta acil gerekenleri öyle alın ya da guvendiginiz biri doğum zamanı gerekli şeyleri alıp dogum çantasi yapsın, herseyin başı sağlık gerçekten Rabbim sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin hepimize
![]()
Evet artık kendimle anlaştım kötü düşünmek kötüyü çağırmak yok endişelerimi başımın üstüne koyup yola devam edicem güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyiki burdayım ve ihtiyacım olan duayı siz melek annelerinden alıyorum yani bu kadar özel anneyi bi arada bulamam Allah’ım hepinizden razı olsunBen de kanamalı başlamıştı kürtaj yapalım demişlerdi son anda başka doktor gördü yapmadı kürtaj. İlk aylar hep riskli geçti hiçbi şey bakmak istemedim. İlk hediyesini aldığında ablam çok ağlamıştım. Bi şey olursa çok üzülürüm yapmayın almayın demiştim. Sonradan oda yaptım yaptığım gün içime korku düştü ya bi şey olurss ben bu odaya dayanamam dedim. Her güzel anımı kaygılarımla bozdum.
O yüzden o kadar iyi anlıyorum ki sizi. Allah ne derse o olur. Şu an karnınızda sizinle beraber. Önce orada büyüyecek sonra eğer erken gelmek isterse de artık erken doğumlarda şanslar çok yüksek. Bu yüzden henüz olmamış kötü bir durum için önden üzülüp hırpalamayın kendinizi. Şu an hala sizinle hem de kocaman bir bebiş oldu o artık. Güzel düşünün güzel olsun![]()
Çok geçmiş olsun. Bana da hamileliğin başından beri kutu kutu vitamin verdiler İlk başlarda kullanmak için çok zorlandım kendimi midem bulansa da kussam da almaya calistim. Ama her gün daha kötüye gittigim için bıraktım. Hatta Demir ve magnezyum un her formunu denedim en sonunda doktor da artık bıktı sana iyi gelmiyor demek ki yiyeceklerden almaya çalış dedi. Gerçekten her hamile kalana pat pat vitamin veriyorlar karaciğer zaten bu yeni hormonlarla uğraşırken üstüne bu ilaçlarla yoruluyor. Sizin de iyi hemen fark edilmiş olması geçmiş olsun tekrardanSelamlar bu hafta yaşadığım bir sıkıntıdan bahsetmek istedim buradan sizlerden okuyarak pek çok konuda yeni bilgiler öğrendim belki size de faydası olurgebelikte karaciger enzimlerim yükseldi. ALT VE AST degerlerim 10 gün içinde 2 katına çıkmıştı. Tesadüfen bakıldı ve farkedildi hiç bir belirtisi yoktu. Hemen endişelendik, çünkü erken doğum vs. olabiliyor ciddi takip gerektiren bir süreçmiş. Doktorum ve gastroenterelog kullandığım tüm vitaminleri bırakmamı istedi. Vitaminler karaciğeri inanılmaz yorup harap ediyormuş ben mıltivitamin, demir, magnezyum, d vitamini alıyordum. Doktor normal beslenme ile hepsini alabilirsiniz bu çok daha ciddi sonuçları olan bir durum dedi. Ve değerlerim anında düştü. Çok şükür. Bilinçsizce her şeyi kullandığıma üzüldüm ama hepsini zaten dr lar yazmıştı. Sizlere önerim bu değerlerinizi kontrol ettirin ve çok fazla gereksiz olabilecek vitaminleri kullanmayalım, nedense bende dahil tüm vitaminler çocuğa bana çok faydalı diye düşünüyordum meğerse diğer organlarımıza zararlı olabilirmiş. Bilinçli ve gerektiği kadar tüketmek en iyisi sanıyorum
Cok ağır şeyler yasamissiniz çok geçmiş olsun. Geride kalsın o kötü günler inşallah. Ama içinizi biraz ferahlatin. Ufak ufak şeyler almaya baslayin hem size de iyi gelir. Strese sokmayın kendinizi yormadan ağır işlerle uğraşmadan ufak ufak başlayın ve güzel şeyler düşünün. Umarım sağlıkla tam zamaninda bebisinizi kucağınıza alırsınızBurda alış veriş yapan annelere o kadar özeniyorum ki ama yaşadıklarım korkutuyor
Aminnnnnn ya alışveriş duygusal boyutu inanın sadece vaktiyle gelmesi takdiri ilahi hepinize tek tek teşekkür ederim![]()
evet magnezyum kas ve kemik agrılarını hafifletiyor doktorunuza sorarak kullanabilirsiniz :)Hayır ben demir, vitamin ve Progestana devam ediyorum magnezyum iyi gelir mi ki
Aynen benim Dr um toksisite yapabilir diye vermedi düşük olmasına rağmen değerim. Kar zarar hesabı yapmak gerekiyor. Sadece demir ek kullanıyorum ben multivitaminle. Fazla vitamine hep olumsuz baktı kramplarıma magnezyumu bile gerek yok falan dedi multivitamin aldığım için o yeter diyor hep o derece![]()
Evet çok haklısınız insan her anını yaşamak istiyor. Ama bazen elimizde olmayan sebeplerden bazı şeyler mümkün olmuyor. Dua edelim ki hem bebegimizin hem bizim sağlığımız yerinde olsun, onun dışında elimizde ne varsa onunla mutlu olmaktan başka çaremiz yok. Çünkü olmayan kısma odaklanmak bizi daha çok üzecek, bebeğimiz de hissedecek bunuBurda alış veriş yapan annelere o kadar özeniyorum ki ama yaşadıklarım korkutuyor
Aminnnnnn ya alışveriş duygusal boyutu inanın sadece vaktiyle gelmesi takdiri ilahi hepinize tek tek teşekkür ederim![]()
Evet demir için de hemfikir değiller mesela. Dahiliye uzmanı benim ferritin değerim 5 diye ve gebelikte 4 ayı doldurdum diye damardan serum şeklinde verebiliriz dedi ama kadın dogumcuma sorduğumda onay vermediği için yaptirmadim. D vit olayı da aynı şekilde. Kullandığım multivitaminin içeriğinde olduğu için o dozdan fazlasını uygun görmedi ben de kullanmadimBenim drum da toksik etkiye sebep olur diye vermedi ama detaylı ultrason yaptırdığım dr kesinlikle ekstra almalı her hamile dedi. 50 bin ünite olan damladan günde 9 damla. Doğurana kadar almalısın dedi. Ama ben kimseyi değil sadece kendi doktorumu dinlediğim için almadım.
Bu doktora da fikrini öğrenmek amacıyla sormuştum. Doktorların hemfikir olduğu bir mevzu değil d vitamini.