• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    158
Öyle mi neden peki doktor verdi çünkü bana kullanmadım orası ayrı ama🤣🤣
Valla bana da vermişti ilk başta, ben d vitamınıne baktırdım normaldi eşim özellikle bıraktırdı. Fazlası zararmış onu, doktorda söyledi. Ayrıca bunların bebeğe direk etkisi olduğu kanıtlanmamıs. Multivitaminde dahil buna. Yemek içmekten almak en iyisi 😃

IMG_9717.webp

Kızlar şu ayıcıl bebeği uyutuyor doğru mu acaba? Alsam mı?

İnternetteki yorumlara hiç aldırmayın, son zamanlarda bile çıkan oluyormuş nasip diyelim bebişlerimiz sağlıklı sıhhatli olsun sezeryan ya da normal hiç fark etmez 🤍 inşallah hayırlı bir şekilde yukarıya çıkarlar bu sürece kolaylıkla tamamlarız 🌷
Amin inşallah 🙏🏻

Teşekkür ederim 😊 beden kalmamış sadece S varmış 😅 bi de kalıplar nasıl olur acaba bi mağazada falan bulursam bakayım 😊 daha buyur mu bedenimiz acaba ya😅
Rica ederimmm ben 85B sütyen takıyorum normalde L beden aldım bir tık bol oldu M alsam olurmuş ama doğuma kadar göğüslerim biraz daha büyür diye değiştirmedim

Valla bana da vermişti ilk başta, ben d vitamınıne baktırdım normaldi eşim özellikle bıraktırdı. Fazlası zararmış onu, doktorda söyledi. Ayrıca bunların bebeğe direk etkisi olduğu kanıtlanmamıs. Multivitaminde dahil buna. Yemek içmekten almak en iyisi 😃
Ben tiroid ve demir ilacıma çok özen gösteriyorum onları muhakkak aksatmadan içiyorum onun dışındakileri zaten içmeyi unutuyorum. Doktorun bana verdiği D vitaminin prospektüsünde gebelikte kullanılmaz yazıyordu bende o yüzden kullanmadım ocean markasınınkini alırım diye düşünmüştüm

Burda alış veriş yapan annelere o kadar özeniyorum ki ama yaşadıklarım korkutuyor
Hiç üzülmeyin sağlıkla gelsin de karnınızda değil de yanınızda gelir alışverişe sonra 🥰 internette mağazalardan daha fazla seçenek var ve daha uygun fiyatlar zaten ilk etapta acil gerekenleri öyle alın ya da guvendiginiz biri doğum zamanı gerekli şeyleri alıp dogum çantasi yapsın, herseyin başı sağlık gerçekten Rabbim sağlıkla giydirmeyi de nasip etsin hepimize🙏
Aminnnnnn ya alışveriş duygusal boyutu inanın sadece vaktiyle gelmesi takdiri ilahi hepinize tek tek teşekkür ederim ❤️

Ben de kanamalı başlamıştı kürtaj yapalım demişlerdi son anda başka doktor gördü yapmadı kürtaj. İlk aylar hep riskli geçti hiçbi şey bakmak istemedim. İlk hediyesini aldığında ablam çok ağlamıştım. Bi şey olursa çok üzülürüm yapmayın almayın demiştim. Sonradan oda yaptım yaptığım gün içime korku düştü ya bi şey olurss ben bu odaya dayanamam dedim. Her güzel anımı kaygılarımla bozdum.
O yüzden o kadar iyi anlıyorum ki sizi. Allah ne derse o olur. Şu an karnınızda sizinle beraber. Önce orada büyüyecek sonra eğer erken gelmek isterse de artık erken doğumlarda şanslar çok yüksek. Bu yüzden henüz olmamış kötü bir durum için önden üzülüp hırpalamayın kendinizi. Şu an hala sizinle hem de kocaman bir bebiş oldu o artık. Güzel düşünün güzel olsun 🤲🏻💖
Evet artık kendimle anlaştım kötü düşünmek kötüyü çağırmak yok endişelerimi başımın üstüne koyup yola devam edicem güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim iyiki burdayım ve ihtiyacım olan duayı siz melek annelerinden alıyorum yani bu kadar özel anneyi bi arada bulamam Allah’ım hepinizden razı olsun ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Back
X