Ayyy gerçekten mi ya ben kilolarca yedim sanırım hiç haberim yoktu netten baktım öyle üstünkörü bi şey göremeyince yedim bayaNar yemeyin lutfen riskli bizim haftalarimizda rahmi rahatlatiyor Allah korususn dusuk riski yaratiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy gerçekten mi ya ben kilolarca yedim sanırım hiç haberim yoktu netten baktım öyle üstünkörü bi şey göremeyince yedim bayaNar yemeyin lutfen riskli bizim haftalarimizda rahmi rahatlatiyor Allah korususn dusuk riski yaratiyor
Bebeğim yoğun bakımda henüz net bir şey soylenemiyor malesef ben taburcu oldumBu arada doğum yapan arkadaş ve bebeği nasıl acaba kaç gündür aklımdalar
Ben hamile iken çok canım çekince çok az yiyordum ve onda bile kasılma yaşamıştım malesef .riske atmayın benceAyyy gerçekten mi ya ben kilolarca yedim sanırım hiç haberim yoktu netten baktım öyle üstünkörü bi şey göremeyince yedim baya
Kızlar benim de sürekli canım nar çekiyor ve sürekli de yiyorum bazen reflumu tetikliyor ama yine de engel olamıyorum kendime. Ama chatgpt ye falan sordum bı zararı yok demişti. Zaten tek seferde oturup bı kilo yemiyorum ki![]()
Kaç zamandır aklımdasiniz umarım bir an önce kavuşursunuz sağ salimBebeğim yoğun bakımda henüz net bir şey soylenemiyor malesef ben taburcu oldum
Teşekkür ediyorum inşAllahKaç zamandır aklımdasiniz umarım bir an önce kavuşursunuz sağ salim![]()
inşallah sağlıkla kavuşun 36 hafta olana kadar vermezler sanırım olsun kavuşun da bu günler unutulur bile inşallahBebeğim yoğun bakımda henüz net bir şey soylenemiyor malesef ben taburcu oldum
İnşAllah sağlıkla alayım da beklemeye razıyıminşallah sağlıkla kavuşun 36 hafta olana kadar vermezler sanırım olsun kavuşun da bu günler unutulur bile inşallah
Aynen öyle. Herkes yediğime kiloma oyuma buyuma illa yorum yapıyorValla herkes başka başka yorum yapıyor ya. Bebekten çok bunlar yordu![]()
Benim de aynı şikayetlerim oluyor ama rahim ağzı normal çıktı o yüzden ara ara oturup dinleniyorum devam ediyorum. Herkeste aynı şey olacak diye birsey yok. Kontrole gidince tekrar bakılsın içiniz rahat eder tabiEn son baktıklarında normal demişlerdi ama üstünde bir ay geçti nerdeyse ben kontrolde tekrar sorayım o zaman teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun. Peki bu rahim uzunluğu dinlenerek tekrardan uzayan bir şey mi ? Yoksa bi kere kısaldığı zaman artık öyle mi kalıyor ?
23 haftalık bebek haberlere çıktı misler gibi taburcu oldular inşallah siz de öyle olcaksınız en yakın arkadaşım da böyle erken geldi bebişi geçen ay kavuştular sizin de böyle olcakİnşAllah sağlıkla alayım da beklemeye razıyım![]()
Her dedigi batiyor bana da herkesin bu ara, son uc aydayiz artik dogum heyecani da basladi katlanacak cevremizdekiler mecburAynen öyle. Herkes yediğime kiloma oyuma buyuma illa yorum yapıyorDün eşimle pazarın içinden geçtik birseyler aldık sonra balıkçının önünden geçtik alalım mı dedi benim kokudan midem kalktı ama o an. Yok yok istemiyorum dedim. Sonra aksam evde iyi niyetle balık da yemen lazım dedi, tavuk ve yumurta yiyemiyorum tiksindim gebelikten beri zaten. Kokuyor yiyesim gelmiyor dedim. Bari balık haftada 2 yemek lazım dedi protein alamıyorsun. Ona patladım ben de o an. Herkes birseyimi eleştiriyor hamile olmadığınız için anlamıyorsunuz bir şeyi de takdir eden yok hiç dedim. Ama dolmuşum ağlayasım geldi konuşurken nerdeyse. Adam nasıl toparlayacagini şaşırdı konuyu kapattık en son
![]()
Heh bi de doğum mevzusu var. Benim henüz nasıl doğum yapacağım belirsiz, ilk doğumum olacak. Minyon tipliyim. Biri çatın geniş değildir sezeryan olur senin diyo. Biri filanca kisi de senin gibiydi vajinal doğum yaptı diyo. Herkeste bi yorum. Daha bebek doğunca ohooo neler neler derler herseyi kafaya takarsak gün geçmez ama şimdi hormonlar tavan olduğundan hassasiz. O an gerekli tepkiyi göstermek yerine üzülüyorum ben mesela. Lohusalik süreci falan da geçse kimseye laf ettirmem eminim de şu an ben bende değilimHer dedigi batiyor bana da herkesin bu ara, son uc aydayiz artik dogum heyecani da basladi katlanacak cevremizdekiler mecbur![]()
İnşAllah23 haftalık bebek haberlere çıktı misler gibi taburcu oldular inşallah siz de öyle olcaksınız en yakın arkadaşım da böyle erken geldi bebişi geçen ay kavuştular sizin de böyle olcakkaç gram geldi küçük kuzucuk
Kesinlikle su hurafelerle insanlari sıkıştırıyorlar. Bir kadinin dis gorunusu vajinal dogum yapip yapamayacagina yon veremez oyle olsa cati muayenesi vs niye olsunHeh bi de doğum mevzusu var. Benim henüz nasıl doğum yapacağım belirsiz, ilk doğumum olacak. Minyon tipliyim. Biri çatın geniş değildir sezeryan olur senin diyo. Biri filanca kisi de senin gibiydi vajinal doğum yaptı diyo. Herkeste bi yorum. Daha bebek doğunca ohooo neler neler derler herseyi kafaya takarsak gün geçmez ama şimdi hormonlar tavan olduğundan hassasiz. O an gerekli tepkiyi göstermek yerine üzülüyorum ben mesela. Lohusalik süreci falan da geçse kimseye laf ettirmem eminim de şu an ben bende değilim![]()
Benim geçenlerde eskiden aynı iş yerinde çalıştığım bi arkadaş prematüre bebekler gününde paylaşım yapmıştı. Oğlu 28 haftalık doğmuş sanırım, bilmiyordum. Küçük mucizem de bu kadar doğdu diye paylaşmış. Şu an sanırım 2 yaş civarında çocuğu ve tombiş de birsey maşallah. Darısı sizin bebişinizeİnşAllah830 gram
Çatı: Ben ne alakaHeh bi de doğum mevzusu var. Benim henüz nasıl doğum yapacağım belirsiz, ilk doğumum olacak. Minyon tipliyim. Biri çatın geniş değildir sezeryan olur senin diyo. Biri filanca kisi de senin gibiydi vajinal doğum yaptı diyo. Herkeste bi yorum. Daha bebek doğunca ohooo neler neler derler herseyi kafaya takarsak gün geçmez ama şimdi hormonlar tavan olduğundan hassasiz. O an gerekli tepkiyi göstermek yerine üzülüyorum ben mesela. Lohusalik süreci falan da geçse kimseye laf ettirmem eminim de şu an ben bende değilim![]()
Çok teşekkür ederim çiğ bademi önermeniz iyi oldu yarın ufak ufak başlarım
Benim sıkıntım meyveydi bu aradaaşırı çok yiyordum yani asla porsiyon kavramım yoktu
şeker yüklemesinden bi gece önce de bi kase dolusu nar yedim diğer yediklerimi saymıyorum bile
Mandalina bi kilo alıp yemişliğim var, sadece mandalina aşerdim hamilelikte
Sanırım bunlara dikkat etsem Allah’ın izniyle bitecek.
Bu arada haftada 3 kez şekerimi ölçtürmeye başladım dün açlık 92 tokluk 112 çıktıdoktor açlık 100den aşağı, tokluk 150dan aşağı olmasını istiyoruz dedi ilk gün sonuçlar güzel çıktı inşallah hep böyle gitsin de
![]()