• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Kızlar benim idrar sonucum bu. Yanma ağrım var gösterdim doktora temiz çıkmış idrarında bi şey yok dedi. Yok mu cidden benim idrar yollarım neden yanıyor ve ağrı var o zaman
Lökosit var ama neden hiçbir şey vermemiş benim munorol şase kullandığımda lökosit in var mutlaka kullan demişti. Ben de bugün tahlil verdim ama rapor vermedi bana bulanti yanma kalktım okula geldim yok ben veremem rapor özelde takiplisin zaten oraya git dedi. Niye ben hep böyle aile hekimlerine düşüyorum anlamıyorum. Kaç kere gittim muayene bile etmedi beni. ozele gidecek durumda olmasam ne olacak acaba anlamadım gitti. Kusmak için dersten çıkıyorum artık çok utanıyorum gerçekten.

Lökosit var ama neden hiçbir şey vermemiş benim munorol şase kullandığımda lökosit in var mutlaka kullan demişti. Ben de bugün tahlil verdim ama rapor vermedi bana bulanti yanma kalktım okula geldim yok ben veremem rapor özelde takiplisin zaten oraya git dedi. Niye ben hep böyle aile hekimlerine düşüyorum anlamıyorum. Kaç kere gittim muayene bile etmedi beni. ozele gidecek durumda olmasam ne olacak acaba anlamadım gitti. Kusmak için dersten çıkıyorum artık çok utanıyorum gerçekten.
Gerçekten bazılarına anlam veremiyorum benim bu gün görüştüğümde dalga geçer gibi konuştu sürekli. Kolestrolüm biraz yüksek çıkmış bana diyor ki yumurta tereyağ yeme çok sağlıksız besleniyorsun. Diyorum ki ben hayatım boyunca yumurta yemedim tereyağ da tüketmiyorum zeytinyağ kullanıyorum yemeklerde. Dışardan bi şey hamile kaldığımdan beri 2 kere yedim hep yapsız az tuzlu yemek tüketiyorum diyorum hayır sağlıksız besleniyorsun diyor tövbe ya Rabbim. Allah kolaylık versin sana da inşallah insan evladıyla karşılaşırız ne diyim. Bu arada öyle kilolu birisi falan değilim 65 kiloyum sanıyordum 63 müşüm hatta yani

Gerçekten bazılarına anlam veremiyorum benim bu gün görüştüğümde dalga geçer gibi konuştu sürekli. Kolestrolüm biraz yüksek çıkmış bana diyor ki yumurta tereyağ yeme çok sağlıksız besleniyorsun. Diyorum ki ben hayatım boyunca yumurta yemedim tereyağ da tüketmiyorum zeytinyağ kullanıyorum yemeklerde. Dışardan bi şey hamile kaldığımdan beri 2 kere yedim hep yapsız az tuzlu yemek tüketiyorum diyorum hayır sağlıksız besleniyorsun diyor tövbe ya Rabbim. Allah kolaylık versin sana da inşallah insan evladıyla karşılaşırız ne diyim. Bu arada öyle kilolu birisi falan değilim 65 kiloyum sanıyordum 63 müşüm hatta yani
Bence başka bir dr a goster sonuçlarını benim lökosit 3+ yaziyorken vermiş bana ilacı şimdi baktım. Chat de iye önemli bebek için de diyor. Ben de özele gidip yazdircam rapor mecburen bu hafta dayanayim. İşin kötüsü ilacı da vermedi ozeldeki Dr saglik ocağı reçete etsin dedi ama bu inada bindi ben de tahlil yapcam Bakcam diye yarına kadar acıyla beklicem 😥

Bence başka bir dr a goster sonuçlarını benim lökosit 3+ yaziyorken vermiş bana ilacı şimdi baktım. Chat de iye önemli bebek için de diyor. Ben de özele gidip yazdircam rapor mecburen bu hafta dayanayim. İşin kötüsü ilacı da vermedi ozeldeki Dr saglik ocağı reçete etsin dedi ama bu inada bindi ben de tahlil yapcam Bakcam diye yarına kadar acıyla beklicem 😥
Evet zaten o bi şey yok dese de canım yanıyor yani farkındayım. Gitme ihtimalin varsa hiç uğraşma git özelden hallet işlerini bence kendini strese soktuğuna değmez. Ben ilçede yaşıyorum eşim erkek kuaförü istediğimiz an çıkıp gidemiyoruz o yüzden mecburen bekliyorum senin yerinde olsam asla beklemem

Evet zaten o bi şey yok dese de canım yanıyor yani farkındayım. Gitme ihtimalin varsa hiç uğraşma git özelden hallet işlerini bence kendini strese soktuğuna değmez. Ben ilçede yaşıyorum eşim erkek kuaförü istediğimiz an çıkıp gidemiyoruz o yüzden mecburen bekliyorum senin yerinde olsam asla beklemem
Ben de İstanbul dayım ama otobüse vs binemiyorum arabayı da kullanamıyorum bu bulantı yüzünden eşimi beklicem mecburen geçmiş olsun tekrardan 🤲

Valla benimde tek sıkıntı çekeceğim şey ses olabilir ondan acaba başka alternatif bişiler baksam mı diyorum :( Uzay mekiğinde gibi sesler geliyor görüntüde asla sıkıntı yok ondan cidden memnunum gecesi de ayrı net gündüzü de :D dur ben güncelleyeyim sonra burayı da güncellerim :D
Ay evet ya çok iyi olur haberleri bekliyorum💖

Aa çok üzüldüm. Hamilesin zaten dinlenmek için rapor isteyebilirsin çok normal. Kadın doğumcu değil de daha uygun fiyatlı tıp merkezi gibi yerler oluyor ya oralardan alsan rapor onlar da cok rahat yazıyorlar

Canım sana da çok geçmiş olsun. 💐

Bu arada dün aşı olmuştum ilk doz. Kolum çok mu uyuşur nasıl olur diye düşünürken çok minik uyuşma oldu vurmuş gibi bir yere. Uzun süre araba kullandım hiç rahatsız etmedi. Bugünden daha çok korkuyordum yine uzak bir yere gidecektim arabayla ama bugün de dünün aynısı hiç çoğalmadı çok şükür. Bu kadar düşünmeye gerek yokmuş. Şeker de aşı da araştırdım o kadar sonuç ikisini de yaptırdım 😂😂

Kızlar benim idrar sonucum bu. Yanma ağrım var gösterdim doktora temiz çıkmış idrarında bi şey yok dedi. Yok mu cidden benim idrar yollarım neden yanıyor ve ağrı var o zaman
Lokosit 13 bakteri bol tabiiki enfeksiyon var bunu hangi akla hizmetle soylemis.doktoruniz
O yuzden agri yanma var

Evet ben de anlamadım sordum özellikle de yanma ağrı oluyor diye yok bi şey dedi. Gpt den soruyorum o da var diyor. Eşime de yalancı çıkmış gibi oldum baya yokmuş bi şey işte endişeleniyorsun boşa diyip duruyor
Yok yok senin var bence, chat gpt de dogru yoruluyor tahlilleri benim hep.
Doguma da az kaldi tedavi olman lazim acile ya da ksdin doguma gorun mutlaka

IMG_9391.webp
Kızlar ben ek gıda dönemini şimdiden kafamda çok fazla büyütüyorum çünkü bazen kendimize bile pişirecek şey bulamıyorum aklıma gelmiyor o yüzden indirimde bu kitapları aldım çok beğendim içeriğini. Aranızda benim gibi olanlar varsa bu kitaplara bakabilirsiniz

Merhaba uzun sürelerdir yokum bazen girip okuyorum mesajlarınızı benimde almam gerekiyor eklediğim gibi alınır mı bir kaç takım götürülecek bir tanesi de böyle bir şey olsa yani . ben normalde de giyiyorum şu an olmuyor tabi

Bence olur, üstruplu bir takım gönderdiğiniz ☺️ Ben hamilelik sürecinde serklaj ameliyatı oldum, doğumu da sezeryan yapacağım inşallah. Hastanede yattığım süre içinde pijama takımındansa gecelik daha iyi oldu. O yüzden 2 gecelikli sabahlıklı takım, 1 adet de yedek pijama takım koyacağım

Canım bende aynı durumdayım korkutmak istemiyorum ama doktoruma anlattım rahim uzunluguna bakalım dedi tesadüf ki Allah’dan bakmış 25 sınır benim 14 e düşmüş erkenden tedbir aldım ilaçla dinlenerek takdir Allah’ın doktora gidince bi baktır istersen
Benim evin yüksek katlı ve dairem dublex giyinme odam alt katta in çık merdiven çok kullandım birde umre ziyaretim oldu kendimi çok yordum bebek baskı yaptı kaşık ağrısı yada ayakta durunca rahmim çıkacak gibi hemen uzanıyorum biraz geçiyor sağa sola dönerken zorlandım bu hafta full kaşık ağrısı çektim hep uzanıyorum doktora gitmesen dahi dinlen kendini yorma çok çok geçmiş olsun
Rahim uzunluğuna nasıl bakıyor doktor karından ultrasonlami

Ben şu sayfanın mağazası evime yakındı oradan görerek bazı takımlar aldım. Trendyolda diğerlerini göremedim ama şu sabahlığı aldım. İçine aldığım geceliği kendi deseninden olanı aldım.
Yorumlarda daha net görseli.
Fotoğraf çekimi için de evde beyaz sabahlığım vardı kullanmadığım içine beyaz gecelik aldım sadece.
Ekstra 2 çift pijamalı takım aldım. 4 çift yeter diye düşünüyorum.
Suwende beyaz bi pijamalı takım var kırmızı şeritli onunda kumaşı kalındı.
Onun haricinde bir markaya denk gelmiştim en asil takımlar ondaydı 4-5 bin civarıydı ben açılmak istemedim o kadar ama size uygunsa bakarım neydi diye

Catherines takımın kalitesi güzel çıktı mı acaba? Bu markaya ben de bakmıştım da emin olamadım. 4-5 binlik takımları gönderebilirseniz sevinirim. Bi bakayım onlara da. Her markaya baktım ama dipsiz bir kuyu gibi seçemedim bir türlü.

4 takım yeterli bence. Ben de 3 takım alacağım yanıma. Aslında hangisiyle rahat ederseniz ona göre yapmak lazım takımları. Ben 2 adet gecelikli sabahlıklı takım, 1 adet de pijama takımı koyacağım ☺️

Hurmayi doğuma yakın yemeyi onerdikleri icin canım istediği halde yemiyorum tedirgin oluyorum doğumu kolaylastirdigi icin oneriliyormus ama gerçekliği nedir bilmiyorum 😅
Hamileligin son ayına kadar acve hurması yeniyormuş son haftalar doğuma kolaylaştırmak için sukkari hurması yeniyormuş bende acve alicam

Merhaba, erken doğum riski neden var?
Merhaba, doğuştan rahim anomalisi var, rahim boyutları çok küçük, bu yüzden bebeği taşıma kapasitesi az demişti doktorum. Kanamalar oldu. Hamileliğin başında rahim ağzında kısalma oldu, düşük ya da erken doğum olmasın diye serklaj ameliyatı oldum 15. haftada. 40 küsür progestan iğne vuruldum, başından beri de progestan fitil kullanıyorum. Tatlı yemek başından beri yasak, çünki benim durumumdakilerde tatlı yenince bebek ağırlaşıp rahme baskı yapıp erken doğuma neden oluyormuş. Doktor normalde hamileleri ayda bir çağırırım ama seni haftada bir kontrol etmem lazım dedi. Bir de başından beri hep dinleniyorum, yatıyorum bebeğe bişey olmasın diye. Çok uzun yazdım 🙈 Bu yüzden halâ erken doğum riskim var

Ya evet ben de diğer grupların okudum hatta Ocak ayı grubunda şey demişler Aralık da doğum planlayanlar Kasım da doğurdu gibi şeyler ben de korktum açıkçası. Bu arada kalin gecelik onerilerine ben de açığım hastanelerde hep çok üşüyorum ben o yüzden kalın bişey istiyorum kendime sadece bir emzirme sütyeni ve atleti aldım şimdiye kadar .
Ben hiç kilo almama ragmen ve karnım dışarı doğru büyümemesine rağmen nefes nefese kalıyorum üç dakikalık yolda on kere durasim geliyor. Yatakta bile rahat yatamıyorum 🥲
Aynen işte, birden doğum yapmak gerekirse diye her şey hazır olsun diyorum, en azından 38. haftaları görürsem olmadı bir tur daha yıkarım kıyafetleri. Kalın gecelik sabahlık çok az var, neredeyse hepsi incecik.

Sütyeni nasıl aldınız? Yani göğüsler büyümeye devam ediyor diye ben onu sona bıraktım. En son hangi bedendeysem ona göre alıcam. Ben de aynı sizin gibi çok da kilo almadım ama oturmak kalkmak, hele uykular haram oldu. Hiç uyuyamıyorum 🙈 Bol bol dinlenmek lazım, vücut bebek hazırlıyor içerde kolay değil onun da görevi 😅

Back
X